• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri şerbetçi otu Kızlar denendi, onaylandı bir de siz deneyin

tatlım 6 gün o kadar uzun bir zaman değil benim 3. gün etki etmeye başlamıştı ama her bünyede aynı dağil ki bu bak bence göğüsün dağınık senin ve o şu anda toparlanıyor biraz zaman sonra büyüme olcak

ya introcum bişey sorucam ben aldım otu acaba avonun göğüs toparlayıcısıyla yapsak işe yarar mı ne dersin :?

ceyda tatlım o sorunu okudum cevap da yazmıştım sanırım öbür sayfada kalmış toparlayıcıyla bir yan etkisi olur mu tam bilemem içindeki maddeleri bilmiyorum çünkü olur diyemem çünkü bu sorumluluğu alamam alanım gıda bu yüzden alanıma yakın sorular hariç öbür sorularınıza net cevap veremem ama bence deneme çünkü yan etki olabilir

ceyda tatlım o sorunu okudum cevap da yazmıştım sanırım öbür sayfada kalmış toparlayıcıyla bir yan etkisi olur mu tam bilemem içindeki maddeleri bilmiyorum çünkü olur diyemem çünkü bu sorumluluğu alamam alanım gıda bu yüzden alanıma yakın sorular hariç öbür sorularınıza net cevap veremem ama bence deneme çünkü yan etki olabilir

çok teşekkürler ya
herkesle ayrı ayrı ilgileniyosun kadınlar kulübüne kanatsız melek geldi :)

kızlar sürekli ottan bıkan arkadaşlar için kaynatmadan önce otu lime lime ede ede toz hale getirdim ve öyle yaptım bu akşam yarından itibaren onu kullanmaya başlıycam işe yarayıp yaramadığını bildiririm anında düşen ot derdimiz olmaz :)

kızlar sürekli ottan bıkan arkadaşlar için kaynatmadan önce otu lime lime ede ede toz hale getirdim ve öyle yaptım bu akşam yarından itibaren onu kullanmaya başlıycam işe yarayıp yaramadığını bildiririm anında düşen ot derdimiz olmaz :)

Süpersin introm :) Bir de nasıl toz haline getirdin daha detaylı anlatır mısın?

Süpersin introm :) Bir de nasıl toz haline getirdin daha detaylı anlatır mısın?

otu yemek tabağının içine koydum sonra elimle mıncıklaya mıncıklaya toz haline getirdim iyice sonra kaynattım filan kremle karışınca piling gibi durdu tane tane oldular küçük küçük sürdükten sonra hiç değilse tam dökülmez de vücutta kalır sabah da kalka kalkmaz temizler alırız :)

otu yemek tabağının içine koydum sonra elimle mıncıklaya mıncıklaya toz haline getirdim iyice sonra kaynattım filan kremle karışınca piling gibi durdu tane tane oldular küçük küçük sürdükten sonra hiç değilse tam dökülmez de vücutta kalır sabah da kalka kalkmaz temizler alırız :)

:))) ıyiymiş bu ya...ıkinci tur kremi hazırlarken ben de öyle yapayım bari =) Oda şerbetçiotu doldu yavvv :roflol:

yaaa bişi sorcam kızlar. :utangac: ekime kadar yurduma giriş yapamadığım için erkek arkadaşımın evinde kalcam önümüzdeki 1 hafta. onun yanında da yapamam ben bu olayları. sorsa söyleyemem utanırım, zaten bu konuda takıntılı olmamla dalga geçiyo. ay napsam yaa sizce? hiç yapmazsam da geriler diye korkuyorum senağlama

morbocek tatlım ben de nişanlımda kaldığımda yapmıyordum o bildiği halde hepsini rahat rahat anlatıyorum ben söyle gitsin bişey olmaz ama gerileyebilir çünkü daha yeni başladın

yaaa bişi sorcam kızlar. :utangac: ekime kadar yurduma giriş yapamadığım için erkek arkadaşımın evinde kalcam önümüzdeki 1 hafta. onun yanında da yapamam ben bu olayları. sorsa söyleyemem utanırım, zaten bu konuda takıntılı olmamla dalga geçiyo. ay napsam yaa sizce? hiç yapmazsam da geriler diye korkuyorum senağlama

Bu çay krem işlerine saat sekizde değil de onda başlarsın mesela...

Back