- Konu Sahibi IntromTrack
kızlaaarr cıvık olan karışımlara çözüm buldumm direk buzdolabına atın koyulaşıyor :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tatlım niye olmasın daha kaçıncı gündesin ki deme öyle büyüyecekleeerrrrr :)
valla tatlım sen harfiyen uygula görürsün büyüme olacak kaşınmasından belli
ceyda tatlım o sorunu okudum cevap da yazmıştım sanırım öbür sayfada kalmış toparlayıcıyla bir yan etkisi olur mu tam bilemem içindeki maddeleri bilmiyorum çünkü olur diyemem çünkü bu sorumluluğu alamam alanım gıda bu yüzden alanıma yakın sorular hariç öbür sorularınıza net cevap veremem ama bence deneme çünkü yan etki olabilir
kızlar sürekli ottan bıkan arkadaşlar için kaynatmadan önce otu lime lime ede ede toz hale getirdim ve öyle yaptım bu akşam yarından itibaren onu kullanmaya başlıycam işe yarayıp yaramadığını bildiririm anında düşen ot derdimiz olmaz :)
Süpersin introm :) Bir de nasıl toz haline getirdin daha detaylı anlatır mısın?
otu yemek tabağının içine koydum sonra elimle mıncıklaya mıncıklaya toz haline getirdim iyice sonra kaynattım filan kremle karışınca piling gibi durdu tane tane oldular küçük küçük sürdükten sonra hiç değilse tam dökülmez de vücutta kalır sabah da kalka kalkmaz temizler alırız :)
:))) İyiymiş bu ya...İkinci tur kremi hazırlarken ben de öyle yapayım bari =) Oda şerbetçiotu doldu yavvv :roflol:
yaaa bişi sorcam kızlar. ekime kadar yurduma giriş yapamadığım için erkek arkadaşımın evinde kalcam önümüzdeki 1 hafta. onun yanında da yapamam ben bu olayları. sorsa söyleyemem utanırım, zaten bu konuda takıntılı olmamla dalga geçiyo. ay napsam yaa sizce? hiç yapmazsam da geriler diye korkuyorum senağlama