• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri şerbetçi otu Kızlar denendi, onaylandı bir de siz deneyin

ben de bugün aldımm :) yarın başlicam. inş bi işe yarar yaaaa nolur yarasın.benmde altı 68 üstü 78 çilek kadar mafoldumben

bende 2 gundur bu karısımı uyguluyorum ama hıc bı gelısme yok kasıntı falanda yok:(tabi daha cok erken bılıyorum ama yınede ınsan hemen bı ısık görmek ıstıyor ıntro sen kac gün sonra etkilerini görmeye başladın?

Çok sabırsızlanıyorum yapmak için ama bayramdan sonra anca ama kesin yapıcam inş büyürler 75 doldursa razıyım helecanlandım şimdiden sewgiler herkeze opuyorumnanaktan

kızlar bnde aldm kremi hzrldm bgn bklsn yrn bşlyrmmm hadiii hyrlısı inşşşş ii gelşmeler olrrr hmde kalıcı ve ii gelşmeler:Saruboceq::Saruboceq:

dahamı çok :(((((((((((( senağlamaetki etmezmi dersin

sanırım bize etki ederse herkese eder :çok üzgünüm: ama ben şansımı denicem.bu gün aldım birazdan hazırlicam şerbetçi otunu.adaçayımı da içtim umarım bi işe yararrrr :Saruboceq:

cnm üzülme yasakkelime ..nie etki etmesin..benm de başlarda öleydi..göğüs farkı 4 cm di şimdi 2 cm büyüdü..uğraşınca oluo.. büyücek hepimizinki inş. :Saruboceq:

canm peki sorması ayıp ölçün kaçtı. 2 cm bile çok iyi bence.inş devamı gelir :lepi:

kızlaarr büyümeler başlamış baya gördüğüm kadarıyla ay çok sevindimm :)
kusura bakmayın nolur okuldan dolayı pek ilgilenemiyorum

77 ya 81 di cnm en başında..tabii yanlış hatırlamıosam..şimdi 77 ya 83 oldu..ama ben bunu hurma küç ve buz masajıyla yaptım..sonra 1 ay falan sadece aklıma geldiğinde sıkıodum.şu kasma hareketi war ya öle..simdi yine başladım işte

çok iyi canm yaa birilerinde işe yaradığını görmek mutlu ediyo insanı. Introcum sana da çok teşekkürler umarım biz de başarırız :lepi:

ezzoocuğum tatlım benim karışım işe yaramadı mı hiç

bebus tatlım hiç önemli değil umarım herkesde işe yarar

kızlar bu arada olmuyor diyenler olasılıklar şu;
ya adaçayı masajını karışımı sürdükten sonra yapıyorsunuzdur
ya karışımı masaj uygulayarak sürüyorsunuzdur
ya buz masajından sonra uyguluyorsunuzdur
ya adaçayını uygulamıyorsunuzdur ( ki kesinlikle ama kesinlikle uygulamanız lazım)
ya da karışımda bir problem var

önceki ve sonraki sütyen bedenlerimi soranlar olmuş
önceden 70 i doldurmazdı şu anda desteksiz 75 kçük geliyor nerdeyse dolguluda 80 kullanıyorum 75 imkansız küçücük geliyor
önceden 87 cm di göğüs ucu şu anda ise 99 cm

ezzoocuğum tatlım benim karışım işe yaramadı mı hiç

bebus tatlım hiç önemli değil umarım herkesde işe yarar

kızlar bu arada olmuyor diyenler olasılıklar şu;
ya adaçayı masajını karışımı sürdükten sonra yapıyorsunuzdur
ya karışımı masaj uygulayarak sürüyorsunuzdur
ya buz masajından sonra uyguluyorsunuzdur
ya adaçayını uygulamıyorsunuzdur ( ki kesinlikle ama kesinlikle uygulamanız lazım)
ya da karışımda bir problem var

önceki ve sonraki sütyen bedenlerimi soranlar olmuş
önceden 70 i doldurmazdı şu anda desteksiz 75 kçük geliyor nerdeyse dolguluda 80 kullanıyorum 75 imkansız küçücük geliyor
önceden 87 cm di göğüs ucu şu anda ise 99 cm

cnm bu aralar bi gariplik war zaten..yumuşadılar..hastayım belki ondandır ama daa etkisini görmedim senn yaptıklarının hepsini doğru yapmıyorum zaten ondan da olabilir.. :kedi:

aşağı baktım 11 kişi okuo kaydirigubbakcemile3 aah ah kader arkadaşlarım..slm hepinize kaydirigubbakcemile3

Back