Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri şerbetçi otu Kızlar denendi, onaylandı bir de siz deneyin

cnm bu aralar bi gariplik war zaten..yumuşadılar..hastayım belki ondandır ama daa etkisini görmedim senn yaptıklarının hepsini doğru yapmıyorum zaten ondan da olabilir.. :kedi:

tatlım adaçayını yapmazsan etkisini nerdeyse göremezsin gibi birşey kesinlikle yapman lazım düzenli olarak

off wala yapıom bisürü şey ama düzenli diil cnm ya..aklıma ne gelirse,,ne zaman gelirse yapıom işte..

introm cnm bende dedğin gibi aldm otu aynı şklde yptm kremle harmnldm hazr yrn bşlcm.ada çayım evde vrdı zaten onu da aktar dan almşdm önceden. sbhlrıda buz masajına ok. pekiii okudum aralarda yazmşsn bi yerde bide yağ masajı ve spor yapyrm dye onlardan da bahsedermsn

tamammm herşey yerinde tatlım bak konuyu ilk açtığımda yazdığım ilk mesajdaki saat saat yazmıştım ya ondaki sıraya göre yap adaçayı mutlaka karışımdan önce olcak ve mutlaka adaçayının posasından masaj olcak yağ da küç yağı ile çilek yağı karışımı ile masaj yapıyorum internette baya masaj çeşidi var ama benim yaptığım göğüsün altından üstüne doğru iki elimle ard arda hızlı hızlı okşar gibi yapıyorum arada bir oval hareketler filan spora gelince o kadar çok hareket yapıyorum ki anlatamam 10 15 tane hareket var ve anlatmam zor şeyler ama internette birsürü istemediğin kadar var selülit için göğüs için ve daha birsürü

yok 85 le başladım bi gün bıraktım ya çok yorgndum.4.günde 1,5 cm kaydirigubbakcemile2

e tatlım süper birşey bu ay çok ama çok sevindim benim ölçü de 100 diyor ama hastayım o yüzden görmezden geliyorum gerçi hastayken milim büyümez göğüsüm ama nolur nolmaz :) ama 100 cm şu anda :)

ıntrocum bırak artık yoksa 90 bden sütyen takıp geziceksin kaydirigubbakcemile3

kızlaaarrr az önce destekli ama az destekli 90 beden denedim böyle taşmadı tabiki ama içini tamamen doldurduuuu ay çok sevindiimmm :)

sophia92 ben de tam 90 beden diyordum :) ama yok tatlım ya 85 e kadar devam bünyeden göğüsün büyüklüğü belli değil ki anca anca adam olmaya başladı bugün 80 destekli aldım daştı bile tam kutusunun üstündeki mankendeki gibi durdu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…