- 5 Şubat 2015
- 3
- 1
- 3
- 28
- Konu Sahibi IntromTrack
- #5.561
Teşekkür ederim bende çok fazla oluyor kaşıntı ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Serbetci otu yagini nasil uyguluyorsun acaba? Otlar kaliyor otlatlarla birlikte mi masaj yapiyorsunYa bende serbetci otu krem ve adacayi uygulamasini denemeye basladim insallah bi yarari olur
Serbetci otunu kremle nasil kullandin otlarla birlikte mi masaj yapiyorsunHanimlar bu yontemin ben demedim araliklarla iki defa. İlkinde 1 ay kadar uyguladim ve dört cm ilk bir büyüme elde ettim. Hic net sonuc yazan olmamis. Belki yardimci olur diye yazayim istedim. 74 cm den 78 cm ye dikti ölçülerim. Günlük bir fincan adacayi, sebetci otlu krem ve sabah kremi yikadiktan sonra da çörek otu yagiyla 1-2 dakikalik masaj yaptim. Ucunu birden uyguladigim için hangisinin en çok etkili olduğunu bilemiyorum. Ve en önemlisi bu 4 cm kalici oldu. Bir seneyi geçti çünkü. Ama ikinci uygulamada herhangi bir sonuç maalesef ki elde edemedim.. Ve olculerim çok çok küçük olduğundan silikon için araştırma yapiyorum su an maalesef.. belki normalden biraz küçük ölçülere sahip bayanlari tatmin edecek bir sonuç verebilir ama dediğim gibi benim için yeterli olmadi..
Ben tulbente koyup sıkıyorum sonra gogsume surup yediriyom otlarla ugrasma imkanim yokta :)Serbetci otu yagini nasil uyguluyorsun acaba? Otlar kaliyor otlatlarla birlikte mi masaj yapiyorsun
aynen bende öyle tülbente koyuyorum elime sıkıyorum ve hiç ot olmuyor sanki normal kremmiş gibi sür çek atleti yat:)))Ben tulbente koyup sıkıyorum sonra gogsume surup yediriyom otlarla ugrasma imkanim yokta :)
bence kreme gerek yok. bol bol nar tüket. her gün hurma ye. masaj da yapabilirsin tabiki. aynı zamanda göğüs dikleştirici büyütücü egzersizler var ya cnm onları yap. asıl sen bu egzersizlere devam et. işe yarar emin olArkadaslar 18 yasindayim benim de goguslerim cok kucuk sizce ben de simdiden bu tip uygulamalara baslamali miyim yoksa buyume ihtimali hala var mi?
Tesekkur ederim umarim yararini gorursun:)Ben tulbente koyup sıkıyorum sonra gogsume surup yediriyom otlarla ugrasma imkanim yokta :)
Rica ederim tatlim amin goruyorum biraz yararini :)Tesekkur ederim umarim yararini gorursun:)
Aynen ole vala daha rahat oluyo ya faydasinida goruyorum bence bi farki yok :)aynen bende öyle tülbente koyuyorum elime sıkıyorum ve hiç ot olmuyor sanki normal kremmiş gibi sür çek atleti yat:)))
arkadaşlar ben kremi yaptım fakat herkesin yaptığı bnmkyle aynı mı die merk edyrm suyunu süzdüm kremi karstrdmAynen ole vala daha rahat oluyo ya faydasinida goruyorum bence bi farki yok :)
cnm kullandığın krem beyazsa beyaz olur tabiki. ben vazalinle yaptım pememsi oldu mesela:)arkadaşlar ben kremi yaptım fakat herkesin yaptığı bnmkyle aynı mı die merk edyrm suyunu süzdüm kremi karstrdm
beyaza yakın oldu yanlşmı acaba ya
anladım cnm daha bugün başladm bnde serbetçi otunun suyunu süzüp yapıosun değil mi..peki o adaçayını içtikten sonra geriye kalan otla masajın etkisi oluo mucnm kullandığın krem beyazsa beyaz olur tabiki. ben vazalinle yaptım pememsi oldu mesela:)
Benimkide oleydi ilk bastan sonrabeklettikce ottan dolayi hafif rengi degistiarkadaşlar ben kremi yaptım fakat herkesin yaptığı bnmkyle aynı mı die merk edyrm suyunu süzdüm kremi karstrdm
beyaza yakın oldu yanlşmı acaba ya
merhaba hangi egzersizleri yapıyorsunuzarkadasim bende kreme basladimm ayni zamanda egzersizde yapiyorumm ama cok agriyorr ergenlikteki gibii hemdee ve dolgunlasiyoo ben daha 1 hafta oldu egzersize baslayali agri ve kasinma en buyuk etkisiymis zaten
Canım.illa yağsız kremi mi olması gerekiyorSitede gezerken moonsine76 nickli bir arkadaşımız şerbetçi otuyla ilgili bir konu açtığını gördüm bir karışım anlatıyordu yalnız ufak bir sorun vardı ki bu da karışıma şerbetçi otunun kozalakekstresinin lazım olmasıydı.Her yere baktım ancak bulamadım o yüzden değiştirerek uyguladım ve inanın 1-1,5 ayda 87 cm den 95 cm e çıktı.3 günde 2 cm büyüdüğünü bile biliyorum.Bir çok konuda bunu anlattım ancak herkes tek tek sorunca konu açayım dedim.Şimdi size uygulamaları anlatıyorum;
Şerbetçi otunu alıyoruz ve cezveye yerleştiriyoruz sonra koyduğumuz miktarın 1/4 ya da 1/3 ü kadar su koyuyoruz karıştırarak bütün otun ıslanmasını sağlıyoruz ardından bunu bir güzel kaynatıyoruz ve 10 dk dinlenmeye bırakıyoruz.Ardından yağsız el kremini alıyoruz ve bunu kaynattığımız otla suyuyla birlikte karıştırıyoruz.Yalnız öyle bir su ayarı yapın ki ne su boşa gitsin ne de krem çok cıvıklaşsın.Şimdi karışımı yaptık bunu 1 gün beklemeye alıyoruz.
Beklemeye aldıktan sonra her akşam aksatmadan saat 20:00 da kocaman bir kupa adaçayı içiyoruz sonra çaydan kalan adaçayı otuyla göğüslere masaj yapıyoruz ardından saat 22:00 da yine adaçayı içip aynı masaj uygulamasını yapıyoruz ve akşam 23:00 da bu yaptığımız karışımı az olmıycak şekilde sürüyoruz dilerseniz yine o gün gece 00:00 da bir daha sürün
Bu uygulamayı yaptım ve göğüslerim 70 bedeni dolduramazken şu anda dolgusuz 75 küçük geliyor nerdeyse.
Hepinize kolay gelsin.Saygılarımla.
Canim ben uzman tv egzersizlerini yapiyorumm internetten videolarini aciyorumm super ayrintilar veriyorlarmerhaba hangi egzersizleri yapıyorsunuz
ben merak ettim bu uygulamayı nereden öğrendin introm track?
güvenle uygulayabilirmiyiz,benim göğüslerim de doğumdan sonra çok küçüldü,sürekli siteyi karıştırıyorum ne yapsam diye?bende uygulamayı düşünüyorum inşallah..
birde otun tamamını mı hazırlayacağız?eğer hepsini kullanacaksak ne kadar almamız gerekecek?
Sitede gezerken moonsine76 nickli bir arkadaşımız şerbetçi otuyla ilgili bir konu açtığını gördüm bir karışım anlatıyordu yalnız ufak bir sorun vardı ki bu da karışıma şerbetçi otunun kozalakekstresinin lazım olmasıydı.Her yere baktım ancak bulamadım o yüzden değiştirerek uyguladım ve inanın 1-1,5 ayda 87 cm den 95 cm e çıktı.3 günde 2 cm büyüdüğünü bile biliyorum.Bir çok konuda bunu anlattım ancak herkes tek tek sorunca konu açayım dedim.Şimdi size uygulamaları anlatıyorum;
Şerbetçi otunu alıyoruz ve cezveye yerleştiriyoruz sonra koyduğumuz miktarın 1/4 ya da 1/3 ü kadar su koyuyoruz karıştırarak bütün otun ıslanmasını sağlıyoruz ardından bunu bir güzel kaynatıyoruz ve 10 dk dinlenmeye bırakıyoruz.Ardından yağsız el kremini alıyoruz ve bunu kaynattığımız otla suyuyla birlikte karıştırıyoruz.Yalnız öyle bir su ayarı yapın ki ne su boşa gitsin ne de krem çok cıvıklaşsın.Şimdi karışımı yaptık bunu 1 gün beklemeye alıyoruz.
Beklemeye aldıktan sonra her akşam aksatmadan saat 20:00 da kocaman bir kupa adaçayı içiyoruz sonra çaydan kalan adaçayı otuyla göğüslere masaj yapıyoruz ardından saat 22:00 da yine adaçayı içip aynı masaj uygulamasını yapıyoruz ve akşam 23:00 da bu yaptığımız karışımı az olmıycak şekilde sürüyoruz dilerseniz yine o gün gece 00:00 da bir daha sürün
Bu uygulamayı yaptım ve göğüslerim 70 bedeni dolduramazken şu anda dolgusuz 75 küçük geliyor nerdeyse.
Hepinize kolay gelsin.Saygılarımla.