• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri şerbetçi otu Kızlar denendi, onaylandı bir de siz deneyin

Arkadaslar 18 yasindayim benim de goguslerim cok kucuk sizce ben de simdiden bu tip uygulamalara baslamali miyim yoksa buyume ihtimali hala var mi?

Hanimlar bu yontemin ben demedim araliklarla iki defa. İlkinde 1 ay kadar uyguladim ve dört cm ilk bir büyüme elde ettim. Hic net sonuc yazan olmamis. Belki yardimci olur diye yazayim istedim. 74 cm den 78 cm ye dikti ölçülerim. Günlük bir fincan adacayi, sebetci otlu krem ve sabah kremi yikadiktan sonra da çörek otu yagiyla 1-2 dakikalik masaj yaptim. Ucunu birden uyguladigim için hangisinin en çok etkili olduğunu bilemiyorum. Ve en önemlisi bu 4 cm kalici oldu. Bir seneyi geçti çünkü. Ama ikinci uygulamada herhangi bir sonuç maalesef ki elde edemedim.. Ve olculerim çok çok küçük olduğundan silikon için araştırma yapiyorum su an maalesef.. :KK43: belki normalden biraz küçük ölçülere sahip bayanlari tatmin edecek bir sonuç verebilir ama dediğim gibi benim için yeterli olmadi..
Serbetci otunu kremle nasil kullandin otlarla birlikte mi masaj yapiyorsun

Ben tulbente koyup sıkıyorum sonra gogsume surup yediriyom otlarla ugrasma imkanim yokta :)
aynen bende öyle tülbente koyuyorum elime sıkıyorum ve hiç ot olmuyor sanki normal kremmiş gibi sür çek atleti yat:)))

Arkadaslar 18 yasindayim benim de goguslerim cok kucuk sizce ben de simdiden bu tip uygulamalara baslamali miyim yoksa buyume ihtimali hala var mi?
bence kreme gerek yok. bol bol nar tüket. her gün hurma ye. masaj da yapabilirsin tabiki. aynı zamanda göğüs dikleştirici büyütücü egzersizler var ya cnm onları yap. asıl sen bu egzersizlere devam et. işe yarar emin ol

arkadaşlar ben kremi yaptım fakat herkesin yaptığı bnmkyle aynı mı die merk edyrm suyunu süzdüm kremi karstrdm
beyaza yakın oldu yanlşmı acaba ya
cnm kullandığın krem beyazsa beyaz olur tabiki. ben vazalinle yaptım pememsi oldu mesela:)

Sitede gezerken moonsine76 nickli bir arkadaşımız şerbetçi otuyla ilgili bir konu açtığını gördüm bir karışım anlatıyordu yalnız ufak bir sorun vardı ki bu da karışıma şerbetçi otunun kozalakekstresinin lazım olmasıydı.Her yere baktım ancak bulamadım o yüzden değiştirerek uyguladım ve inanın 1-1,5 ayda 87 cm den 95 cm e çıktı.3 günde 2 cm büyüdüğünü bile biliyorum.Bir çok konuda bunu anlattım ancak herkes tek tek sorunca konu açayım dedim.Şimdi size uygulamaları anlatıyorum;

Şerbetçi otunu alıyoruz ve cezveye yerleştiriyoruz sonra koyduğumuz miktarın 1/4 ya da 1/3 ü kadar su koyuyoruz karıştırarak bütün otun ıslanmasını sağlıyoruz ardından bunu bir güzel kaynatıyoruz ve 10 dk dinlenmeye bırakıyoruz.Ardından yağsız el kremini alıyoruz ve bunu kaynattığımız otla suyuyla birlikte karıştırıyoruz.Yalnız öyle bir su ayarı yapın ki ne su boşa gitsin ne de krem çok cıvıklaşsın.Şimdi karışımı yaptık bunu 1 gün beklemeye alıyoruz.

Beklemeye aldıktan sonra her akşam aksatmadan saat 20:00 da kocaman bir kupa adaçayı içiyoruz sonra çaydan kalan adaçayı otuyla göğüslere masaj yapıyoruz ardından saat 22:00 da yine adaçayı içip aynı masaj uygulamasını yapıyoruz ve akşam 23:00 da bu yaptığımız karışımı az olmıycak şekilde sürüyoruz dilerseniz yine o gün gece 00:00 da bir daha sürün

Bu uygulamayı yaptım ve göğüslerim 70 bedeni dolduramazken şu anda dolgusuz 75 küçük geliyor nerdeyse.

Hepinize kolay gelsin.Saygılarımla.
Canım.illa yağsız kremi mi olması gerekiyor

ben merak ettim bu uygulamayı nereden öğrendin introm track?
güvenle uygulayabilirmiyiz,benim göğüslerim de doğumdan sonra çok küçüldü,sürekli siteyi karıştırıyorum ne yapsam diye?bende uygulamayı düşünüyorum inşallah..
birde otun tamamını mı hazırlayacağız?eğer hepsini kullanacaksak ne kadar almamız gerekecek?
Sitede gezerken moonsine76 nickli bir arkadaşımız şerbetçi otuyla ilgili bir konu açtığını gördüm bir karışım anlatıyordu yalnız ufak bir sorun vardı ki bu da karışıma şerbetçi otunun kozalakekstresinin lazım olmasıydı.Her yere baktım ancak bulamadım o yüzden değiştirerek uyguladım ve inanın 1-1,5 ayda 87 cm den 95 cm e çıktı.3 günde 2 cm büyüdüğünü bile biliyorum.Bir çok konuda bunu anlattım ancak herkes tek tek sorunca konu açayım dedim.Şimdi size uygulamaları anlatıyorum;

Şerbetçi otunu alıyoruz ve cezveye yerleştiriyoruz sonra koyduğumuz miktarın 1/4 ya da 1/3 ü kadar su koyuyoruz karıştırarak bütün otun ıslanmasını sağlıyoruz ardından bunu bir güzel kaynatıyoruz ve 10 dk dinlenmeye bırakıyoruz.Ardından yağsız el kremini alıyoruz ve bunu kaynattığımız otla suyuyla birlikte karıştırıyoruz.Yalnız öyle bir su ayarı yapın ki ne su boşa gitsin ne de krem çok cıvıklaşsın.Şimdi karışımı yaptık bunu 1 gün beklemeye alıyoruz.

Beklemeye aldıktan sonra her akşam aksatmadan saat 20:00 da kocaman bir kupa adaçayı içiyoruz sonra çaydan kalan adaçayı otuyla göğüslere masaj yapıyoruz ardından saat 22:00 da yine adaçayı içip aynı masaj uygulamasını yapıyoruz ve akşam 23:00 da bu yaptığımız karışımı az olmıycak şekilde sürüyoruz dilerseniz yine o gün gece 00:00 da bir daha sürün

Bu uygulamayı yaptım ve göğüslerim 70 bedeni dolduramazken şu anda dolgusuz 75 küçük geliyor nerdeyse.

Hepinize kolay gelsin.Saygılarımla.

ack, post: 8914345, member: 161987"]Sitede gezerken moonsine76 nickli bir arkadaşımız şerbetçi otuyla ilgili bir konu açtığını gördüm bir karışım anlatıyordu yalnız uf şerbetçi otunun kozalakekstresinin lazım olmasıydı.Her yere baktım ancak bulamadım o yüzden değiştirerek uyguladım ve inanın 1-1,5 ayda 87 cm den 95 cm e çıktı.3 günde 2 cm büyüdüğünü bile biliyorum.Bir çok konuda bunu anlattım ancak herkes tek tek sorunca konu açayım dedim.Şimdi size uygulamaları anlatıyorum;

Hepinize kolay gelsin.Saygılarımla.[/QUOTE]
Merhabalar benim

Back