• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri şerbetçi otu Kızlar denendi, onaylandı bir de siz deneyin

bu arada lavanta kuru nasil biseyy yaniianlatabilir misinn canim:KK15:
Saçlar için 15 gün boyunca lavantayı kaynatıp suyunu her banyodan sonra sacından döküp 30 dk bekleyip duruyorsun hem besliyor hemde hızlı uzatıyor.Aynı zamanda yemeklerden 2 saat sonra falan da cayını iciyosun onunda bir sürü yararı var ve sacını destekliyor canım

acep yapsam benim karışımlarım cokk yaa bi yan etkisi olur mu kii ben hizindan falan memnunum bi baska forumda bugun resim ekledimm 1 haftada 1 parmak uzattimm benn massallah diyimde nazarim değmesin ama lavanta da guzelmisss yaaa eklesemmi kii

Arkadaşlar 1 haftadır takip ediyorum yorumların yarısından fazlasını okudum 2 gündürde uyguluyorum umarım işe yarar,sizlerde gelişmeleri paylaşın lütfen

Arkadaşlar 1 haftadır takip ediyorum yorumların yarısından fazlasını okudum 2 gündürde uyguluyorum umarım işe yarar,sizlerde gelişmeleri paylaşın lütfen
Bende 1 hafta falan olmustur ama duzensiz kullanmama ragmen daha ilk gunden dolgunluk oldu kullandikca gogsum belirginlesmeye basladi :)

Bende 1 hafta falan olmustur ama duzensiz kullanmama ragmen daha ilk gunden dolgunluk oldu kullandikca gogsum belirginlesmeye basladi :)
Yaşasın!!! O zaman ;) masaj galiba en etkili olanı bu uygulamada çünkü tüketilen şeylerin birebirden yanıt vermesi imkansız gibi,gelişmeleri yazmaya devam ederseniz çok sevinirim aynı şekilde bende yazıcam

Yaşasın!!! O zaman :KK66: masaj galiba en etkili olanı bu uygulamada çünkü tüketilen şeylerin birebirden yanıt vermesi imkansız gibi,gelişmeleri yazmaya devam ederseniz çok sevinirim aynı şekilde bende yazıcam
Aynen ole canim masaj gercekten cok etkili corekotu yagiyle falanda masaj yapiyorum ben :)

Ben bunu yaklasık bir ay önce okudum ama yeni yeni uygulamaya başladım çok kaşınıyor göğüslerim sizde de oluyor mu acaba?

Son düzenleme:
Hangi yagla masaj ve yagsız masaj yapsak olmazı ben 1 haftayı geckın adacayı rezene içiyorum birz dolgunluk var .. 1 haftaya yakında şerbetciotu içiom gece yatmadan. Devam edicem. Bşka bi yöntem vrsa yrdmcı olurmusunz kızlar..

Ben bunu yaklasık bir ay önce okudum ama yeni yeni uygulamaya başladım çok kaşınıyor göğüslerim sizde de oluyor mu acaba?
Rahatsızdım 2 gün uygulayamadım evet kaşıntı bendede oluyor ,ben şerbetçi otuda içiyorum 1 fincan ibrahim saraçoğlu öneriyor avokado yiyorum 2-3 günde yarım kabuğunuda göğsüme sürüyorum

Hangi yagla masaj ve yagsız masaj yapsak olmazı ben 1 haftayı geckın adacayı rezene içiyorum birz dolgunluk var .. 1 haftaya yakında şerbetciotu içiom gece yatmadan. Devam edicem. Bşka bi yöntem vrsa yrdmcı olurmusunz kızlar..
Çörek otu yağını öneriyorlar canım ama şuan benim elimde olan ısırgan yağı onunla yapıyorum,masaj yaparken yağ kullanmak hem dışardan destek hemde o esnada dahada rahatlık bence

Meraba ben dediklerinin aynisini yaptim yani serbetci otunu kaynattin kremle karistirdim kivamida iyi oldu Ama otlari filan da kaliyor ya otlarla birlikte mi masaj yapiyoruz?

Back