- Konu Sahibi IntromTrack
-
- #5.361
Öncelikle çok teşekkür ederim cevapladığınız için. adet oldum. boyum 1,64 48 kiloyum. Okulda bazı arkadaşlarımı gördükçe kendimden utanıyorum. bazen keşke erkek doğsaydım dediğim oluyor
kızlar ben geçen sene bu forumda çörek otunu sürün masaj yapın vs. okuyunca bi heves giriştim çörek otuyla masaja.göğsümde kistler oluştu. ameliyatla aldırdım kistleri 5 er cm. lik ard arda bikaç kist..iğrenç bi görünümü vardı aklıma gelince midem bulanıyor keşke bakmasaydım.
yani muhtemelen çörek otu var olan minik kistleri besledi kocaman oldular. bi yere daha yazdım uyarı amaçlı. aman ne olur dikkat. memenize sürmeyin her duyduğunuzu
dışardan sürülen bir şey kist yapar mı?:26:
zayıfsın biraz kilo alsana büyür o zaman biraz
Hiç sanmıyorum .......
Senin yaşın daha çok küçük en az 18yaşına kadar vücudun gelişecek üzülme napsak bilmiyorumki bilsem kendime faydam olurdu
o kadar paramız yoksa?
belki ilerde o kadar paramız olur ama ben çok araştırdım ve deneylerle kanıtlanmış bitkisel östrojenler doğal yoldan büyütüyor.haplar ve kremler zararlı onları bende kullanma taraftarı değilim
konu sahibi 5 tl lik şerbetçi otu aldığını söylemişti hepsini bir kerede mi kaynatıp hazırlamak lazım ya da bir kaç günlük falan mı kullananlar ölçüler hakkında bilgi vere bilir mi çok heyecanlandım ilk 10 sayfayı okudum çok güzel yorumlar vardı :))
1 haftada 3 cm atladim canim :)
Yok o kadar yapma al eline bi elek parcala otlari elekten gecir ince olunca surerken rahat oluyo. Bir cay bardagina yakin 3 te 2 si kadar iste
ferhann tatlım bilmeden böyle yorumlar yapmasan birebir ben uyguladım ilk kez
kızlar ben de denemeyi düşünüyorum. bir konuda deneyenleri uyarayım dedim. hergün göğsünüze krem sürüyorsunuz bu uygulamayla, bence özellikle paraben içermeyenleri tercih edin. paraben göğüste birikiyor ve zararlı olduğu iddia ediliyor. ben doanın kremiyle yapmayı düşündüm okurken. bir de kimlerin sonuç aldığını merak ediyorum. takip edenler yazarsa sevinirim. kolay gelsin hepimize.
Evet cok dogru bir konuya deginmissin cogumuz dermokille yapiyoruz ama paraben olup olmadigina bakmak hic aklima gelmemisti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?