- Konu Sahibi IntromTrack
-
ya benm kıvam hiç tutmadı cıvıkkkaydirigubbakcemile3 kızlar yağlı krem olunca ne olur
bileniniz war mıı
ya benm kıvam hiç tutmadı cıvıkkkaydirigubbakcemile3 kızlar yağlı krem olunca ne olur
bileniniz war mıı
bu arada cıvık demişsinya cnm bigün bekletmediysen o bir gun bekledikten sonra katılaşıyo benimki güzeldi kıvamı ama bigün sonra koyulaştı şimdide cıvıklaştırmam lazım biraz:bbo:
aa ewt bekletmedim kaydirigubbakcemile3 tmm cnm çok saol..sende biraz ot kaynat suyunu dök azcık olmaz mı
şerbetçi otunu kaynatıp içsek olurmu kızlar adaçayının dışında :S
ıntro cum müjdemi isterim 3. gün btti 1 cm büyümüş :lepi:
çok deil ama işte benim için çok önemli naniknanik
şerbetçi otunu kaynatıp içsek olurmu kızlar adaçayının dışında :S
kaynatıp içildimi başka etkileride oluyor onları araştırın şikayetleriniz varsa öyle için arkadaşlar.
özellikle gebelerin kesinlikle içmemesi gerekiyormuş.
her şeyide karıştırıp içmek iyi değil... CADIARZU
Arkadaşlar serbetcı otu karısımını ıntromdan sonra ılk deneyenım.1 haftada 1.5 cm buyudu ve baya dolgunlastılar. BU arlar olcmedım ama olcup yazarım bakalım buyumusmukaydirigubbakcemile2 Minınısh canım benım goğus altı 72 gogus ucu 80 dı benımde durum vahım yanı uzulme suann 81.5 ooldu cooook mutluyum.intromcum cok tesekkurler ya Allah nısanlına kavustursun ınsallahopuyorumnanaktan
adet zamanın falan değil demi.hani o dönemlerde de oluyorya dolgunluk ...
cnm intro yağlı krem alerji yapabilir demişti o yüzden yağzıs krem daha güvenilir olur gerçi bendeki yağlımı yağsızmı bilmiyorum valla avonun el kremi var onu kullandım kaydirigubbakcemile3
ole yapıcam artık canım sende beklet bakalım kıvamı koyulaşıcakmı haber et bize yoksa biraz krem katarsın olmaza hadi kolay gelsin şekerler öpüldünüz:enbuyukkk:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?