Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri şerbetçi otu Kızlar denendi, onaylandı bir de siz deneyin

ya benm kıvam hiç tutmadı cıvıkkkaydirigubbakcemile3 kızlar yağlı krem olunca ne olur
bileniniz war mıı

cnm intro yağlı krem alerji yapabilir demişti o yüzden yağzıs krem daha güvenilir olur gerçi bendeki yağlımı yağsızmı bilmiyorum valla avonun el kremi var onu kullandım kaydirigubbakcemile3

ya benm kıvam hiç tutmadı cıvıkkkaydirigubbakcemile3 kızlar yağlı krem olunca ne olur
bileniniz war mıı

bu arada cıvık demişsinya cnm bigün bekletmediysen o bir gun bekledikten sonra katılaşıyo benimki güzeldi kıvamı ama bigün sonra koyulaştı şimdide cıvıklaştırmam lazım biraz:bbo:

bu arada cıvık demişsinya cnm bigün bekletmediysen o bir gun bekledikten sonra katılaşıyo benimki güzeldi kıvamı ama bigün sonra koyulaştı şimdide cıvıklaştırmam lazım biraz:bbo:

aa ewt bekletmedim kaydirigubbakcemile3 tmm cnm çok saol..sende biraz ot kaynat suyunu dök azcık olmaz mı

kızlar acaba serbetcı otunun ıcıne bırazda cemen tohumu katsak belkı daha etkılı olur cemen tohumuda gögüslerin büyümesine etki ediyor gögüs büyütücü hapların ıcınde var arastırdım da ıntrocum ne dersın ....offff hepımız kimyager olduk neredeyse:)

intro bsy sorucam simdi ben karısımımı ilk yaptıımda otlarını atmıstım ama bende kasıntı fln yok simdi bniraz daha ot kaynatıp icine koysam simdiki bulamaca olur dimi ??

kremi şimdi yaptım kızlar amaben yağlı yağsız anlamadım gittim arkonun yoğurtlu böğürtlenli el vücüt kremini aldım şerbetçi otunu kaynattım suyunu otunu karıştırdım kremle biazda öğütülmüş keten tohumu ve küç koydum (bu iksnnde etkili oldunu duymuştum ) inş işe yarar kızlar düzenli olarak kullanmaya çalışıcam çünkü benm çok kçk göğüs ucu ölçüm be göğüs altı ölçüm arasında 3-4 santim var

ıntro cum müjdemi isterim 3. gün btti 1 cm büyümüş :lepi:
çok deil ama işte benim için çok önemli naniknanik

canım hani demişsiniz ya yapraklar yapışıyo diye bu ot kuru bişeyse hani nane gibi falan çeksek robotta toz olsa öle süresek olur mu yarın alıcam öğleden sonra akşama kadar bişey yazarsan sevinirim

şerbetçi otunu kaynatıp içsek olurmu kızlar adaçayının dışında :S

kaynatıp içildimi başka etkileride oluyor onları araştırın şikayetleriniz varsa öyle için arkadaşlar.
özellikle gebelerin kesinlikle içmemesi gerekiyormuş.
her şeyide karıştırıp içmek iyi değil... CADIARZU

canımm ben cok gıremıyorum buraya yoksa sorularınızı cevaplarım.Ben serbetcı otu suyunuda ıctım 2 kez ama bence etkısı yok ve tadı ığrenc.bence karısım cok daha etkılıopuyorumnanaktan

Arkadaşlar serbetcı otu karısımını ıntromdan sonra ılk deneyenım.1 haftada 1.5 cm buyudu ve baya dolgunlastılar. BU arlar olcmedım ama olcup yazarım bakalım buyumusmukaydirigubbakcemile2 Minınısh canım benım goğus altı 72 gogus ucu 80 dı benımde durum vahım yanı uzulme suann 81.5 ooldu cooook mutluyum.intromcum cok tesekkurler ya Allah nısanlına kavustursun ınsallahopuyorumnanaktan

adet zamanın falan değil demi.hani o dönemlerde de oluyorya dolgunluk ...

cnm intro yağlı krem alerji yapabilir demişti o yüzden yağzıs krem daha güvenilir olur gerçi bendeki yağlımı yağsızmı bilmiyorum valla avonun el kremi var onu kullandım kaydirigubbakcemile3

hadi yaa:uhm: ne gibi bi alerji yapabilir ki yağlı die.. zaten hep kullanıoz kremi vücuda..wala bende bilmiom yağlı mı ama bende neutrogena nınkine yaptım..dün yaptım bişe olmadı herhalde olmaz bundan sonrada :sm_confused:

ole yapıcam artık canım sende beklet bakalım kıvamı koyulaşıcakmı haber et bize yoksa biraz krem katarsın olmaza hadi kolay gelsin şekerler öpüldünüz:enbuyukkk:

yok cnm bende koyulaşma olmamış..baktım bugün..fazla su ile yaptım glb..aman neyse ot aynı sonuçta etkisi de aynı olur sanıyorum..bakalım görücez.. ama göğüslerinde farklı bişiler olduğunun farkındayım :kedi: içinde kasılmalar falan oluo glb..garip bişe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…