Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri şerbetçi otu Kızlar denendi, onaylandı bir de siz deneyin

Arkadaşlar gelişme olduğunu duyunca ben de çok heyecanladım. Ancak kafamda göğüs büyütmeyle ilgli genel olarak sinir bozucu sorular var aslında. Öncelikle bu gelişmenin yağ dokusunda değil süt bezlerinde gerçekleştiğinden ve bıraktıktan sonra 5-6 ay içinde eski haline döneceğinden çok korkuyorum. Size sorularım:
1-Bu uygulamayı yapıp ciddi bir sonuç alan ve bırakalı yaklaşık 5 ay kadar olmuş ve büyümenin gerilemediği hatun kişiler var mı aramızda???
2-Aramızda uygulamayı yapmakta olan, ancak bırakmış olmayan birimiz güvenip samimi bulduğu bir estetik cerraha muayene olarak büyümenin hangi dokularda gerçekleştiğini ve ne kadar kalıcı olabileceğini öğrenebilir mi?

Ben bu işe girişmek istiyorum, ancak benim için çok sıkıntılı olacak, çünkü yurtta kalıyorum. Gerçekten değecekse yapmak için tutuşuyorum, ama 5 ay sonraki bir acı kayıp büyük bir yıkıma neden olabilir. 2 maddeden birine sahip olan bacılarım yardım elinizi uzatın.

Hepinizi segiyle kucaklıyorum.

ya bayanlar 3. günü geçtim hala bişey yok benmi yanlış yapıyorum acaba umudumu yitirmeye başladım sanki,kremin resmini gördüm benimki biraz daha otlu daha az kremli olmuş ondan olabilirmi?yoksa benim göğüslerde işe yaramıyormu?

ıntrocum senin hedefin kaç cm. bu kadar büyümüş olması inan mucize bizlerde bu kadar etki edeceğine inanmıyorum bende başladım üç gündür yapıyorum henüz bir değişiklik yok kaşınmada olmadı normalmi sence bakalım devam edicem ama kaşıntı olmalımı merak ettim

arkadaşlar şerbetçiotunu biraz araştırdım.
östrojen içerdiği yazıyor bu sebeple göğüslerde bir takım değişmeler olabilir.
ama bu kadar kısa sürede olacağını tahmin edemiyorum.
çünkü bir ilaç bile alsanız mesela antibiyotik tarzı en az 7 gün kullanım gerekiyor etki etmesi için.

slm kızlar,,
tüm sayfaları okumaya çalıştım..anladığım kadarıyla şerbetçi otunun tamamını az bir su ile demliyoruz.dinlendirip suyu ile birlikte kreme karıştırıoruz.kremi de 1 gün dinlendirip sonraki gün başlıyoruz.adaçayını falan saatli içicez..
doğru mu?

evet canım doğru.
ben yorumlara göre bayramdan sonra başlamıyı düşünüyorum... yerimseniben

ben siparişleri verdm bile kardeşime kaydirigubbakcemile3 ay inş işe yarar yaa.. bende bayrama kadar yaptım yaptım sonra üniye.. yine bişe yapamıcam yurtta ya..

benim kıvam resimdekinden biraz katı sanırım ondan :gitme: yeniden krem almalıyım kaydirigubbakcemile

senin resime göre katı biraz benimki :sinifsinif:
buz masajını uyanınca yapıyorum bu gün yarım saat sonra küç ve çilek yağı karıştırdm sürdüm.bi de dün gece çok ağrıdı sağ taraf :kedi: adaçayını içiyorum da hep aynı saatte deil bu 3 gün çok düzenli yapıcam delikafadulden umarım işe yarar :jeyyar:

ayy ebnde denemk ıstıyorum ama bırakınca gerıleme olursa hüsrana uğramayalım sonunda introm sen baslayalı ne kadra oldu?? canım bırde sen bu karısımı bır seferlıkmı yapıyosunn elındekı otun hepsını kullanıp yaptıgın karısımı goguslere surunce kalan karısımı ertesı gunlerde mı suruyosun ona gore hareket edelımm tesekkurler sımdıden

ya benm kıvam hiç tutmadı cıvıkkkaydirigubbakcemile3 kızlar yağlı krem olunca ne olur
bileniniz war mıı

intocum cnm benim karışımı bigun beklettimya koyulaştı gibi kıvamı adaçayından biraz içine karıştırsam olurmu kıvamını biraz sulandırmak için bide adaçayının suyunu masaj yaparak süresek otlarını sürmeden olmazmı? birde şey sorcam siz goğusleinizi ölçüyosunuzya alt şukadar üst bukadar yazıyosunuzya neresini ölçüyosunuz alt üst derken neresi oluyo anlamadım :uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…