Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri şerbetçi otu Kızlar denendi, onaylandı bir de siz deneyin

kızlar ben aranıza yeni katıldım.. bi sorum olucak bu karışımı sürdükten sonra emilmesini bekliyoruz ya üstüme bişey giydiğimde giydiğim şeye bulaşıyor ve o emiyor karışımı.. ben sürüyorum bekliyorum bütün kremi emdiğinde otlarını alıp üstüme öyle bişey giyiyorum ve yatıyorum ama öyle beklemek de zor oluyo hemen hemen tüm mesajları okudum ama kimsenin böyle bi sorunu olmamış acaba ben mi yanlış bişey yapıyorum diye sorıyım dedim:kedi: IntromTrack arkadaşımıza da hepimize bir umut oluşturduğu için çok teşekkürler :) yardımcı olursanız çok sevinicem kızlar :)

cnm ben de dün sürdüm ama zaten sürerken emdi benmki..masaj yapmış da olayım die 10 dk sürdüm ama..emdi yine alıp sürdüm..hemen giyme bence üstünü masaj yap o emene kadar..bilmiyorum doğru mu ama ??

kızlar ya ben su an yurtdışındayım burda nerden bulacam bu otları ya:1no2:
ekimde döncem insallah ama o zamana kadar da nasıl beklicem catlarım ben
yaa pooff senağlama senağlama
bir an önce bende başlamak istiyorum

kızlaarr dün akşam evde olmadığım için mesajları okuyamadım ama çookk sevindim ya büyümeler başlamış inanın benimkiler büyüyormuş gibi seviniyorum :) şimdiye kadarki sorulara cevap vermeye çalışsam çok zor olcak o yüzden şimdiden sonrakilere cevap vercem kusura bakmayın nolur ama bugü0n migrenim var sorularınızı bekliyorum :)

cnm ben de dün sürdüm ama zaten sürerken emdi benmki..masaj yapmış da olayım die 10 dk sürdüm ama..emdi yine alıp sürdüm..hemen giyme bence üstünü masaj yap o emene kadar..bilmiyorum doğru mu ama ??

tatlımmm masajla sürmeeeee çok aif masaj yapar gibi uygula ama yüzeyde kalsın emmesin

ama nedeen fisfisfis bide benm bugün kızardı..kaşıntı war demişsin ya cnm sürerken mi kaşınıodu..deri kaşıntısı dimi..yoksa büyürken kaşınır ya öle mi??

ay introm bişe diceem..benm elimin altındaydı şimdi sürüwerdim..acayip yaktı akannehir nie böle oldu kii

tatlım yakmasının nedeni şu olabilir yüzeyde görülmeyen küçük bir yara ya da deri kalkması vardır ondandır kaşıntı oluyor sürdükten sonra yaklaşık yarım saat içinde

ilk ben tebrik ediceeeem alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis ya çok güzeel maşallah dielim cnm ya çok sewndim

cnm hala deneyemedim otu aldım herşey hazır ama misafirlerden iftara gelenlerden bi türlü fırsat bulamadım nasıl olacak diye merakten çatlamak üzereyim

canım Introm masaj yapmadan sürün dediği için ben masaj yapmıyorum da işte onu emene kadar beklemek zor oluyo yani biri geliyo falan bişey giyince de dediğim gibi bulaşıyo o emiyo bu sefer :1no2:

ya intro ben mesaj yollamıştım ama sen yoktun,benimkilerde tık yok,karışımım biraz katı olmuştu yani krem az ot çok olmuştu yeniden karışım yaptım dün akşam,bu akşam onu deneyeceğim senin gönderdiğin resimdeki gibi oldu bu sefer.Ama neden büyümüyorlar,herkesinki büyüyor maşallah benimkine etki etmiyormu?yoksa yanlış bişeyler mi yapıyorum,senin verdiğin saate göre yapmıyorum onunla bir ilgisi yoktur herhalde,çünkü o saatlere denk düşmüyor herzaman,evli ve çocuklu olduğum için :)

canım Introm masaj yapmadan sürün dediği için ben masaj yapmıyorum da işte onu emene kadar beklemek zor oluyo yani biri geliyo falan bişey giyince de dediğim gibi bulaşıyo o emiyo bu sefer :1no2:

tatlım o kadar da uzu süre durmuyorum ben sürüyorum biraz ekliyorum sonra da emmiycek birşey giyiyorum ki birşey farkettim kesinlikle askılı giyin yarım kollu filan olmuyor emiyo ama askılı penye de o kadar olmuyor ve daha fazla etki ettiğini hissediyorum tatlım bu arada sende gelişme var mı kaçıncı gündesin

tatlım ben o saatleri karıştıran arkadaşlar için kolay olsun diye verdim yeni karışımı bir dene de sürünce hiç kaşıntı filan olmuyor mu ya da uygulama da mı yanlışlık yapıyorsun ya da en önemlisi buz masajı yapyorsa ondan hemen sonra mı sürüyorsun bana uygulamanı anlatır mısın nasıl sürdüğünü filan ve önemli birşey daha adaçayı masajı kesinlikle yapıyorsun inş

ben perşembe günü başladım işte canım.. ama ben adaçayının otunu almadım liptonun hazır adaçayını aldım önce onu yapıp içiyorum sonra da 15 dk elma suyuyla masaj yapıyorum biraz üşengeçlikten =) kaşıntı bende de oluyo ağrılar oluyo büyüdüğünü hissediyorum da fazla şey yapmıyorum büyüdü diye kendime şimdiden hayal kırıklığına uğrarım diye de bi kaç hafta geçsin işte bakalım inşallah =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…