E
Ezgi..
Ziyaretçi
- Konu Sahibi IntromTrack
-
cnm ben de dün sürdüm ama zaten sürerken emdi benmki..masaj yapmış da olayım die 10 dk sürdüm ama..emdi yine alıp sürdüm..hemen giyme bence üstünü masaj yap o emene kadar..bilmiyorum doğru mu ama ??
cnm ben de dün sürdüm ama zaten sürerken emdi benmki..masaj yapmış da olayım die 10 dk sürdüm ama..emdi yine alıp sürdüm..hemen giyme bence üstünü masaj yap o emene kadar..bilmiyorum doğru mu ama ??
canım Introm masaj yapmadan sürün dediği için ben masaj yapmıyorum da işte onu emene kadar beklemek zor oluyo yani biri geliyo falan bişey giyince de dediğim gibi bulaşıyo o emiyo bu sefer :1no2:
ya intro ben mesaj yollamıştım ama sen yoktun,benimkilerde tık yok,karışımım biraz katı olmuştu yani krem az ot çok olmuştu yeniden karışım yaptım dün akşam,bu akşam onu deneyeceğim senin gönderdiğin resimdeki gibi oldu bu sefer.Ama neden büyümüyorlar,herkesinki büyüyor maşallah benimkine etki etmiyormu?yoksa yanlış bişeyler mi yapıyorum,senin verdiğin saate göre yapmıyorum onunla bir ilgisi yoktur herhalde,çünkü o saatlere denk düşmüyor herzaman,evli ve çocuklu olduğum için :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?