Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri şerbetçi otu Kızlar denendi, onaylandı bir de siz deneyin

Kurban bayram'ımız mubarek olsun kızlar

Bu losyon dediğiniz ne kızlar:uhm:

Mersin yağı bede kullandım we yeni almştım yatmadan süreyim bari sewgilera.s.

arkadaşlar bu mersin yağı ne işe yarıyor masaj için mi eğer öyleyse neden mersin yağı özelliği nedir? bende masaj için çilek yağını kullanıyorum eski yazılardan birinde çilek yağı önermişlerdi krem karışımıda kullanıyorum akşamlarıda adaçayı içip masaj yapıyorum ama adaçayı epey aksadı çilek yağıyla masajada yeni başladım ama kremi sürmeyi ihmal etmiyrum. 18 gün falan oldu ama sadece sanki hafif dolgunlaştı başka da bişey yok malesef:çok üzgünüm:

Mersin yağının özelliklerini araştır istersen webten.Ama ben masaj yaparak kullanıyorum diğer yağlar gibi 5 dak fln masaj yaparak sür devamlı kullan işe yarıyor.

arkadaşlar,konuyu dağtmak istemem ama yeni başlık açmayı bilmiyorum.testere denen bir palmiye türünün meyvelerinin göğüsleri büyüttüğünü okumuştum.hatta çevremizde de var,ne zaman görsem meyvelrini koparmak istiyorum ama deli olduğumu düşünürler diye korkuyorum :)

nette bu meyvenin (adı sabal) hapını gördüm.isterseniz bir bakın..fiyatıda diğer ürünlerle kıyaslandığında daha uygun..

bitkisel-tedavi.com adresinde "sabal" adıyla aratırsanız bulursunuz..birde niye tek seferde gönderemiyorum mesajlarımı bilen var mı

Mersin yağı adele güçlendiriyor canım gösüs büyütmekte işe yarıyor dene bence kremi ihmal etme dolgunluk başladıysa büyüycekler inş dewamopuyorumnanaktan
bide küc nerde bulunur ve nasıl bişey tadı görüntüsü falan ondanda alsam diye düşünüyorum

Aktarda bulunur kara üzüm çekirdeği öğütülmüş olarak iste al ...rngi siyah gibi toz halinde olur tadı ne çok güzel ne çok kötü bence güzel düzenli kullan alışırsın tadına canım sewgileropuyorumnanaktan

masaj yaparken avonun vücut losyonu var onla yaptım.şerbetçiotunu da dermokil diye bir krem var ona karıştırdım.bayram münasebetiyle ara verdiğim halde küçülme yok kızlar opuyorumnanaktan

teşekkür ederim nur umm umarım yakında benimkilerde gelişme gösterir sabırsızlıkla bekliyorumm:kedi:

kızlar ben malzemeleri aldım başlıcam inş yarına çok sabırsızlanıyorumzemuszemus inş. işe yarar ama yağsız krem deyince yüzüme aval aval bakıyolar nasıl bulucam ben dermokil de dedim isim verdim ama yok bulamadımmafoldumben

kızlar ben de başlamayı düşünüyorum bu uygulamaya=))

ne kadar sürede etkisini gördünüz yazarsanız çok sevinirim
mesela bir ay boyunca her gün kullansam baya büyüme olur dimi?
ayy kızlar çok umutlandın valla ya,heycanlandımhihoyyyt

arkadaşlar şu adaçayı masajı hakkında bilgilendirirseni çok sevinirim suyuyla mı otla mı masaj otlaysa çok kötü oluyo lmaz:

kızlar ya ben bu dermokil el kremini bulamıyorum gitmediğim ezcane kalmadı şerbetçi otunu aldım öylece bekliyo:çok üzgünüm:bende başlamak istiyorum artık başka bi kremmi alsam acaba bana hangi kremden alacağımı yazarsanız çok seviniirm dermokilden ümidimi kestim mafoldumben

ben dermokil de kullandım dove ile arko nemde kullandım introm dermokil diyor ama ben arkonem kullanıyorum memnunum ben ayrıca şerbetçiotunu elekten iyice geçiyorum incecik kalıyor biraz kaynatıyorum kreme katıyorum 2 gün bekletip 3. gün sürüyorum daha iyi oluyor böyle hem otlar daha az dökülüyor hem daha etkili oluyor gibime geliyor ben bekleme derim arkonemle yap kullan ama klasik arko ile değil

Canım kozmetik satan yerlere baksan belki daha kolay bulursun ben ordan buldum eczanelere bakmadım kolay gelsin inş bulursun sewgileropuyorumnanaktan

yani sen arkoyla dove u yaptığında kremini kıvamı iyi oldumu çünkü onlar yağsız değil sanıyorum

Kzlar selam.bende bi türlü başlkayamadım.Bende dermokil bulamadım ama internetten aldım 150 ml 5,62 ytl ye aldım 1 günde geldi hazırlayıp son gaz başlicam inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…