- Konu Sahibi IntromTrack
-
- #3.481
teşekkürler; mersin yağını bende denedim işe yarıyor.hoşgeldin..
reçeteye bir şey eklemeden bende deniyorum..
Kurban bayram'ımız mubarek olsun kızlar
Bu losyon dediğiniz ne kızlar:uhm:
Mersin yağı bede kullandım we yeni almştım yatmadan süreyim bari sewgilera.s.
Mersin yağı adele güçlendiriyor canım gösüs büyütmekte işe yarıyor dene bence kremi ihmal etme dolgunluk başladıysa büyüycekler inş dewamopuyorumnanaktanarkadaşlar bu mersin yağı ne işe yarıyor masaj için mi eğer öyleyse neden mersin yağı özelliği nedir? bende masaj için çilek yağını kullanıyorum eski yazılardan birinde çilek yağı önermişlerdi krem karışımıda kullanıyorum akşamlarıda adaçayı içip masaj yapıyorum ama adaçayı epey aksadı çilek yağıyla masajada yeni başladım ama kremi sürmeyi ihmal etmiyrum. 18 gün falan oldu ama sadece sanki hafif dolgunlaştı başka da bişey yok malesef:çok üzgünüm:
bide küc nerde bulunur ve nasıl bişey tadı görüntüsü falan ondanda alsam diye düşünüyorum
Mersin yağı adele güçlendiriyor canım gösüs büyütmekte işe yarıyor dene bence kremi ihmal etme dolgunluk başladıysa büyüycekler inş dewamopuyorumnanaktan
Aktarda bulunur kara üzüm çekirdeği öğütülmüş olarak iste al ...rngi siyah gibi toz halinde olur tadı ne çok güzel ne çok kötü bence güzel düzenli kullan alışırsın tadına canım sewgileropuyorumnanaktan
arkadaşlar şu adaçayı masajı hakkında bilgilendirirseni çok sevinirim suyuyla mı otla mı masaj otlaysa çok kötü oluyolmaz:
kızlar ya ben bu dermokil el kremini bulamıyorum gitmediğim ezcane kalmadı şerbetçi otunu aldım öylece bekliyo:çok üzgünüm:bende başlamak istiyorum artık başka bi kremmi alsam acaba bana hangi kremden alacağımı yazarsanız çok seviniirm dermokilden ümidimi kestim mafoldumben
kızlar ya ben bu dermokil el kremini bulamıyorum gitmediğim ezcane kalmadı şerbetçi otunu aldım öylece bekliyo:çok üzgünüm:bende başlamak istiyorum artık başka bi kremmi alsam acaba bana hangi kremden alacağımı yazarsanız çok seviniirm dermokilden ümidimi kestim mafoldumben
yani sen arkoyla dove u yaptığında kremini kıvamı iyi oldumu çünkü onlar yağsız değil sanıyorumben dermokil de kullandım dove ile arko nemde kullandım introm dermokil diyor ama ben arkonem kullanıyorum memnunum ben ayrıca şerbetçiotunu elekten iyice geçiyorum incecik kalıyor biraz kaynatıyorum kreme katıyorum 2 gün bekletip 3. gün sürüyorum daha iyi oluyor böyle hem otlar daha az dökülüyor hem daha etkili oluyor gibime geliyor ben bekleme derim arkonemle yap kullan ama klasik arko ile değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?