Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri şerbetçi otu Kızlar denendi, onaylandı bir de siz deneyin

kızlar introm kendisi deneyip başarılı olduğu bişeyi sizle paylaştı herkes faydalansın diye niye kıza laf söylüyosunuz herkes 7/24 internet başında turmak zorunda mı ? İşleri olamaz mı yani ? -ki introm ciddi anlamda günlerce bu topicte yatıp kalktı kızcağız sizlere yardımcı olabilmek adına.. ben 79 cm.le başladım ve şu an 87 cm gerçekten yararını gördüm ..

canım sen ne kadar sürede o cm ye ulaştın lütfen cevap yaz ona göre bende tekrar başlamak istiyorum benim için ne kadar sürede başarıya ulaşıldığı önemli cevabını sabırsızlıkla bekliyorum

tatlım kaç günde bu sonucu aldın?? delikafadulden
ben de yapıyorum aksıyor falan ama dolgunluk var falan :kedi: :kedi:

kız nurum canım napıyon opuyorumnanaktan
yoktum baya . geldim anacımm :lepi:

bir beden büyüdün yaniii..
canım şimdi sen tam olarak ne yaptın peki?

hayatım düzenli olarak akşamları iki bardak adaçayı içiyorum.adaçayını aktardan aldım hazır bitki çaylarının etkisi olduğuna inanmıyorum çünkü. akşamları 2-3 dakka mıncıklıyorum kendimi. sabahları vücut losyonu sürüp yedirene kadar uğraşıyorum işte.birde sürekli yeşilçay içerim ben:dance:

bir de ayriyeten çok iğrenç ama şerbetçi otunu yaptım.kreme kattım kremi kokluyorum kokluyorum berbat diyorum bu neydi diye.rakı gibi kokuyo resmen.tiksine tiksine sürdüm cuma gecesi yattım sabah kalktım ilk iş onu yıkadım.gece ölçtüğümde 83 idi.sabah ölçtüm 85 şok oldum resmen.:dance::teytey::sm_cool: sadece kremi bitirmek için cumartesi gece de sürdüm. ama bir daha şerbetçiotuna tövbe.kaydirigubbakcemile3 .
şimdi 84de sabit,bence yeterli de.çok fazla masaj yapmıyorum artık.bitki çaylarına devam ama

sheker imrendim valla maşallah .. kaç günde sonuç aldınız kızz delikafadulden

ben yaklaşık 1 hafta düzenli masaj yaptım 5-10 dakika kadar ve adaçayı içtim.bu sürede büyüdü

4-5 gün bıraktım küçülür diye bekledim ama değişmedi.şimdi ise maksimum 2-3 dakka masaj yapıyorum

zaten bir arkadaşım gögüslerin sadece ve sadece 1 beden büyütülebiliceğini,fazla büyüse bile küçüleceğini söyledi.lmaz:

Kızlar merhaba, bende sanırım 1 aydır krem karışımını düzenli kullanıyorum. Ada çayını arada aksattığım oluyor. Bazen ada çayı yerine bir bardak rezene çayı içiyorum. içine 2-3 damla çörek otu yağı katarak. Bazen ada çayını içip masaj yapıyorum. Bazende Suna Dumankaya'nın 1 tutam melek otu, 1 tutam şerbetçi otu, 1 tatlı kaşığı çemen tohumunu çay gibi demleyip yemeklerden sonra 1 bardak için tarifi var ya onu akşam sadece bir bardak olarak içiyorum. Çay kısmını boş geçmiyorum. birinden birini kullanıyorum. Arada hurma da yiyorum. Bazende küç yutuyorum günde bir defa ama onu da aksatıyorum. Aksatmadığım krem var sadece. 31 yaşımı 2 ay önce doldurdum. Buna rağmen 3,5 cm bir fark var. Pes etmeyin. ınanarak devam edin.

adaçayı östojeni arttırıyor. dolayısıyla selüliti de arttırıyor. ayrıca çok fazla adaçayı içmek östrojen dengesini bozduğundan kansere yol açabiliyormuş. çok içmeyin derim.

canım özele girmezse bazı sorular sormak istiyorum cevaplarsan ben ve umut arayan diğer arkadaşlar için çok iyi bir şey yapmış olacaksın şimdiden teşekkürler 1_ kaç yaşındasın? bu soruyu ben ve benim gibi yaşı ilerlemiş arkadaşlar için soruyorum
2_kullandığın adaçayının resmini gönderebilirmisin çok çeşitli adaçayı var ben bu konuda tereddütlüyüm
3_kullandığın losyon nedir ismi özelliği
bu arada tebrik ederim inşallah istediğin sonuca ulaşmışsındırturkbayragi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…