C
cadalozza
Ziyaretçi
- Konu Sahibi IntromTrack
-
- #3.441
kızlar introm kendisi deneyip başarılı olduğu bişeyi sizle paylaştı herkes faydalansın diye niye kıza laf söylüyosunuz herkes 7/24 internet başında turmak zorunda mı ? İşleri olamaz mı yani ? -ki introm ciddi anlamda günlerce bu topicte yatıp kalktı kızcağız sizlere yardımcı olabilmek adına.. ben 79 cm.le başladım ve şu an 87 cm gerçekten yararını gördüm ..
sanırım 74 falandı başladığımda şu an 84. artık ne büyüyor ne küçülüyorDDDDD
kızlar introm kendisi deneyip başarılı olduğu bişeyi sizle paylaştı herkes faydalansın diye niye kıza laf söylüyosunuz herkes 7/24 internet başında turmak zorunda mı ? İşleri olamaz mı yani ? -ki introm ciddi anlamda günlerce bu topicte yatıp kalktı kızcağız sizlere yardımcı olabilmek adına.. ben 79 cm.le başladım ve şu an 87 cm gerçekten yararını gördüm ..
sanırım 74 falandı başladığımda şu an 84. artık ne büyüyor ne küçülüyorDDDDD
Canım işlerden dolayı ara wermiştim yapamdım 3 gün önce yeni bir karışım yaptım we başladım ama gece bekletmiyorum,, yediriyorum kremi az yani günde iki defa sürmeye calışıcam şimdilik böyle yapıcam gelişme geç olur büyük ihtimalle ama 2 cm büyüme aynen duruyor bakalım zaman ne göstericek sende ne war ne yok yerimseniben
bir beden büyüdün yaniii..
canım şimdi sen tam olarak ne yaptın peki?
sheker imrendim valla maşallah .. kaç günde sonuç aldınız kızz delikafadulden
canım sen ne kadar sürede o cm ye ulaştın lütfen cevap yaz ona göre bende tekrar başlamak istiyorum benim için ne kadar sürede başarıya ulaşıldığı önemli cevabını sabırsızlıkla bekliyorum
tatlım kaç günde bu sonucu aldın?? delikafadulden
ben de yapıyorum aksıyor falan ama dolgunluk var falan :kedi: :kedi:
kız nurum canım napıyon opuyorumnanaktan
yoktum baya . geldim anacımm :lepi:
ben yaklaşık 1 hafta düzenli masaj yaptım 5-10 dakika kadar ve adaçayı içtim.bu sürede büyüdü
4-5 gün bıraktım küçülür diye bekledim ama değişmedi.şimdi ise maksimum 2-3 dakka masaj yapıyorum
zaten bir arkadaşım gögüslerin sadece ve sadece 1 beden büyütülebiliceğini,fazla büyüse bile küçüleceğini söyledi.lmaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?