- Konu Sahibi IntromTrack
-
- #2.301
hıhhh demiom küstüm sana tRackLi intRom
bende yapıorum ama bazen aksatıorum yapamıorunm bide kakao yağı ve çilek yağını karıştırdım onu sürüyorum ama sanki durdular gibi 3 4 cm büyüdüler durdular extra tavsiye edebileceğiniz bişi varmııı kızlarr
slm kızlar bende bu gun başladım karışıma
hadi hayırlısı tatlım hoşgeldin :)
bu arada kaşıntı oluyor değil mi
esinim korse çok kullanıldığında bildiğim kadarıyla varis yapıyor dikkatli ol ben de çaresizdim ama çözüm buldum estetik operasyonu kalşadaki fazlalıkları göğüse enjekte ettircem :)
Şerbetçi otunu alıyoruz ve cezveye yerleştiriyoruz sonra koyduğumuz miktarın 1/4 ya da 1/3 ü kadar su koyuyoruz karıştırarak bütün otun ıslanmasını sağlıyoruz ardından bunu bir güzel kaynatıyoruz ve 10 dk dinlenmeye bırakıyoruz.Ardından yağsız el kremini alıyoruz ve bunu kaynattığımız otla suyuyla birlikte karıştırıyoruz.Yalnız öyle bir su ayarı yapın ki ne su boşa gitsin ne de krem çok cıvıklaşsın.Şimdi karışımı yaptık bunu 1 gün beklemeye alıyoruz.
Beklemeye aldıktan sonra her akşam aksatmadan saat 20:00 da kocaman bir kupa adaçayı içiyoruz sonra çaydan kalan adaçayı otuyla göğüslere masaj yapıyoruz ardından saat 22:00 da yine adaçayı içip aynı masaj uygulamasını yapıyoruz ve akşam 23:00 da bu yaptığımız karışımı az olmıycak şekilde sürüyoruz dilerseniz yine o gün gece 00:00 da bir daha sürün
ilk paragrafta serbetci otunu beklemeye alıyoz tamam onu nasıl kullancaz
ayy bugün nie kmse pas wermio bna yaküstm gidiorm işte.
en dogrusu demıı dengelenmıs oluoo sende mı nısanlısın cnm
hoşbulduk.. 10-15 dk önce sürdüm kaşıntı olmadı
serbetci otuyla yapılan seyi bi gün sonraa mı ada cayıyla birliktemi onu anlamadım
evet tatlım :)
ayy benimki de ocaktan sonra gitcek askereee benim pke sürpriz olamaz her ay yanına gitcem çünkü :)bendee ve asker yolu beklıorum iştee o gelene kadar bı suprıs yapıım da buytayım dedım gercı nısanlımın bole bı ıstegı olmadı ama olursada ıstemem demıcenden emınım :roflol::roflol::roflol::roflol:
byy herkese..
serbetci otuyla yapılan seyi bi gün sonraa mı ada cayıyla birliktemi onu anlamadım
tatlım adaçayını içiyorsun masajını da yapıyorsun 1 saat sonra bu karışımı masajsız bolca sürüyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?