Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri şerbetçi otu Kızlar denendi, onaylandı bir de siz deneyin

cnm ben göğüs altım 77 demiştim sana introm yaa yanlış ölçmüşüm göğüsün bittiği yer göğüs altı olarak ölçmem gerekmiş 73 cm cnm yaa ne kdrda cahil kalmışım ben

bak işte 1 taşla 2 kuş vurmuş oluyorsun hem göğüs büyüyecek hem cilt güzelleşecek bu arada 3 hafta aradan sonra ben tekrar başlıyorum uygulamaya bu akşam :)

intromcum yaptığın karışım için tam ölçü verebilir misin.
2.karışımı yaptığım zaman tam senin ölçülerini kullancam
kaşık yada bardak olarak verirsen ölçüleri sevinirim :1hug:

intromcum yaptığın karışım için tam ölçü verebilir misin.
2.karışımı yaptığım zaman tam senin ölçülerini kullancam
kaşık yada bardak olarak verirsen ölçüleri sevinirim :1hug:

tatlım birazdan karışımı yapcam şansınıza tam ölçü veririm :)

introm benim karışımım bitti şerbetçi otumda bitmişti civanperçemi vardı evde onunla yaptım aynı şekilde kremle karışltırarak yarında onu kullancam adaçayı snr civanperçemi bakalım nsl etki olcak

wincase senn başlamadan önce kaçtı göğüs altı ucu arasındaki fark şimdi kaç?
introm şerbetçi otu karışımından başka bişey yapıyor musun?
oges wincase in sorusundan sana da soruyorummm

cnm ben göğüs altım 77 demiştim sana introm yaa yanlış ölçmüşüm göğüsün bittiği yer göğüs altı olarak ölçmem gerekmiş 73 cm cnm yaa ne kdrda cahil kalmışım ben

göğsün bittiği yer derken tam meme altından itibaren çevresini ölçmüyor muyuz:uhm:
yani sırttan çevirip mezurayı ölçüyoruz işte öle değil mi?

bu arada 13 cm mucize gibi birşey kızlar benim için yaaa
91 olur benimki o kadar büyüse amanııınndelikafadulden
ki ben 83.e dahi razıyımdelikafadulden

Ben de dove u sevmedim yaa...

Emilimi güzel de,bende sivilce yaptı,bitsin değiştircem kremi

cnm sen avonun ürünlerini kullandın mı onun kremini kullansak iyimidir burda en çok bulabildiğim marka yani?

bizmki gibi sen biraz kalıplısın sanırım canım. 6 cm wamış senn benmki gibi bnmde 8 cm war 13 cm büyümüş kızzzz inanmıyorum walaa..

kilolu değilim tatlım boyumla kilom tam uygun ama noyum uzun 1.80 göenler daha fazla diyor ama geçen sene 1.80 di valla 13 cm oldu ve yaklaşık 3 hafta ara verdim hiçbir gerileme yok :)

tatlım o otu bilmiyorum ama şerbetçiotunun direk göğüse etkisi var ama onu bilemem dene istersen de tam etkili olmaz

wincase senn başlamadan önce kaçtı göğüs altı ucu arasındaki fark şimdi kaç?
introm şerbetçi otu karışımından başka bişey yapıyor musun?
oges wincase in sorusundan sana da soruyorummm

cnm başlamadan önce 81di yanlış hatırlamıyorsam 84te kaldım ben 18 gün oldu ama pek düzenli kullanamıyorum aksıyor malesef müsait oldukça yapıyorum cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…