- Konu Sahibi IntromTrack
-
- #2.041
tmm cnm arko vücut kosyonu kullanmıştım cnm
cnm ben göğüs altım 77 demiştim sana introm yaa yanlış ölçmüşüm göğüsün bittiği yer göğüs altı olarak ölçmem gerekmiş 73 cm cnm yaa ne kdrda cahil kalmışım ben
cnm ben göğüs altım 77 demiştim sana introm yaa yanlış ölçmüşüm göğüsün bittiği yer göğüs altı olarak ölçmem gerekmiş 73 cm cnm yaa ne kdrda cahil kalmışım ben
bak işte 1 taşla 2 kuş vurmuş oluyorsun hem göğüs büyüyecek hem cilt güzelleşecek bu arada 3 hafta aradan sonra ben tekrar başlıyorum uygulamaya bu akşam :)
tatlım sende büyüme nasıl gidiyor
bizim hikayemiz farklı biraz tatlım görmemişti beni hiç canlı olarak :)
cnm ya tam bi krem ismi ver ozm yaa puff daha yenisinide almıştım tühh
intromcum yaptığın karışım için tam ölçü verebilir misin.
2.karışımı yaptığım zaman tam senin ölçülerini kullancam
kaşık yada bardak olarak verirsen ölçüleri sevinirim :1hug:
Yarın tekrar ölçeceğim canım
bizmki gibisen biraz kalıplısın sanırım canım. 6 cm wamış senn benmki gibi bnmde 8 cm war 13 cm büyümüş kızzzz inanmıyorum walaa..
introm benim karışımım bitti şerbetçi otumda bitmişti civanperçemi vardı evde onunla yaptım aynı şekilde kremle karışltırarak yarında onu kullancam adaçayı snr civanperçemi bakalım nsl etki olcak
cnm sen avonun ürünlerini kullandın mı onun kremini kullansak iyimidir burda en çok bulabildiğim marka yani?
wincase senn başlamadan önce kaçtı göğüs altı ucu arasındaki fark şimdi kaç?
introm şerbetçi otu karışımından başka bişey yapıyor musun?
oges wincase in sorusundan sana da soruyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?