• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

serbest testosteron yüksekliği nedir

buket_x

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2009
35
0
86
39
Ankara
serbest testesteronum normalden yüksek çıktı ne yapmalıyım acil yardım diane 35 i kullanmalı mıyım korkuyorum yan etkisi olur mu yardım ederseniz çok sevinirim ve 7 aydır çocuğum olmuyo

eğer doktorun diane35 i vermişse kullan canım her ilacın yan etkisi var testesteron için bu ilacın yararı çok ben kullanmıştım daha önceden ve düşmüştü ama şimdi yine yüksek bende bebek için uğraşıyorum bakalım adetin 3.günü yine kan vercem ondan sonrada ne ilaç verirler naparlar bilmiyorum.
bu arada tüylenme şikayetin varmı canım?

evet canım maalesef tüylenme var kilo artışı var akne var serbest testesteron 4.17 çıktı adetin 3.günü verdiğim kanda.çok kilo aldırdığı söyleniyo ve yabancı ülkelerde kaldırılmış yan etkisi çok olan bi ilaçmış zaten kilo aldım vermeye çalışıyorken kullanmam doğru olur mu
sence doktorlar hiç aydınlatmıyor

evet canım maalesef tüylenme var kilo artışı var akne var serbest testesteron 4.17 çıktı adetin 3.günü verdiğim kanda.çok kilo aldırdığı söyleniyo ve yabancı ülkelerde kaldırılmış yan etkisi çok olan bi ilaçmış zaten kilo aldım vermeye çalışıyorken kullanmam doğru olur mu
sence doktorlar hiç aydınlatmıyor

benim 1.4 çıktı bana bli hafif yüksek dedi ilaç versek mi dye düşündü sonra bende dedim ki ben hiç ilaç kullanmadım bünyeme almak istemiyorum dedim peki dedi çok önemli değil galiba bu rakam

Back