bende mezun olduğumda aynı durumdaydm hatta o kadar uzun süre işsiz kaldım ki. hayatım boyunca hiç çalışamıcamı düşünmeye başlamıştım.. ama şuan çalışıyorum o kadar beklediğime değmiş diyorum sabret sende :) evde olmanın tadını çıkar bi yandann:))
Ben staj yaparken muhasebe müdürüydüm :) maaşım 3500 idi.
staj okulda ki stajlar gibi değil arkadaşlar.
adı staj işte.
kimse size stajyersiniz diye eğitim vermiyor.
norma calısıyorsunuz.
acemi iseniz maaşlar 700 den başlıyor.
maaşını staj değil sen ve kişisel özelliklerin belirler.
ben herşeyimi hallettim :)
darısı uğraşanların başına.
Ben staja hazırlıktada i bitirmesınavında da murat mecidiyeköy şubesine gittim.
çok memnun kaldım
teşekkür ederim kaç seferde verdin dersleri
2 seferde. Bölmüştüm zaten dersleri ayrıca bütün derslerdende gitmedim kursa
finansal muhasebe , meslek hukuku ve denetim bunları kendim calısıp verdim.
slm arkadaşlar bende mart 2013 de gireceğim.dehanın ve muratın kitapğlarını aldım kitaplar gelince başlayacagım çalışmaya ama nasıl çalışsam ne etsem bilemedim. konular çok fazla.tavsiyesi, olan varsa alabilir. teşekkürler.:2:[/QU
geldi mi kitapların
slm arkadaşlar bende mart 2013 de gireceğim.dehanın ve muratın kitapğlarını aldım kitaplar gelince başlayacagım çalışmaya ama nasıl çalışsam ne etsem bilemedim. konular çok fazla.tavsiyesi, olan varsa alabilir. teşekkürler.:2:[/QU
geldi mi kitapların
muratın kitabı geldi birde dehanın soru kitapcıgı geldi. diğerlerinin yeni baskısını bekliyorum.
Bu iş çok zor şu an işim olmasına karşın önermiyorum.Çünkü sadece beyin yoruluyor ve çok stresli 8 yıldır büroda çalışıyorum.Önceleri belge aklımda vardı ama sonra soğudum.Hem masraflı hem yorucu bir süreç.Şahsen gözüm yemiyor hemde bu kadar işin içinde
slm arkadaşlar bende mart 2013 de gireceğim.dehanın ve muratın kitapğlarını aldım kitaplar gelince başlayacagım çalışmaya ama nasıl çalışsam ne etsem bilemedim. konular çok fazla.tavsiyesi, olan varsa alabilir. teşekkürler.:2:
merhabalar kızlarben homeoffice çalışmaya başladım..vergi levhası almak istiyorum..konuyla ilgili de hiçbir bilgim yok..bana yardımcı olabilecek biri varsa özelden ulaşabilirmi?
Merhaba Kızlar
Bende 9 yıldır bu işin içindeyim ancak belgemi almaya yeni karar verdim inş 2013 haziran döneminde staj başlatma sınavına girmeyi planlıyorum.Yardımcı kitap arıyorum Muratın yayınları aöf kitaplarındaki gibi gereksiz çok detay olduğunu görüyorum Kamil Özyanız ın kitabı hakkında bilgisi olan varmı yada farklı önerileri olan arkadaşlar var mı ?
Merhaba Kızlar
Bende 9 yıldır bu işin içindeyim ancak belgemi almaya yeni karar verdim inş 2013 haziran döneminde staj başlatma sınavına girmeyi planlıyorum.Yardımcı kitap arıyorum Muratın yayınları aöf kitaplarındaki gibi gereksiz çok detay olduğunu görüyorum Kamil Özyanız ın kitabı hakkında bilgisi olan varmı yada farklı önerileri olan arkadaşlar var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?