• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Serbest Muhasebeci Mali Müşavir Stajerlerinin Paylaşım Alanı

dosya ıcerıgını yeterlı bulmamıslar cok detaylı anlatılmasını ıstıyolarohaoldumsmile

bahsettiğin dosya Başka bir staj dosyası sanırım. mali müşavirlik staja başlama dosyası falan değil herhalde. ilk defa duyuyorumm böylebirşey.. bizi aydınlatırsan meraktan kurtulucaz..

Öyle bişi olamaz.
dosya içeriği matbu evraklarla doludur.
gerekli bütün evrakları koydun mu detaylı anlatmadın diye reddedemezler.

abatu mrb.sen de müşavir olabilen şanslı kişilerden birisin sanırım.deneyimine güvenerek soruyorum ne dersin sen de yukarıdaki arkadaşlar gibi karamsar mısın.yoksa bize bu yola başkoyun arkadaşlar sonu güzel olur der misin?tavsiyelerine ihtiyacımız var.

abatu mrb.sen de müşavir olabilen şanslı kişilerden birisin sanırım.deneyimine güvenerek soruyorum ne dersin sen de yukarıdaki arkadaşlar gibi karamsar mısın.yoksa bize bu yola başkoyun arkadaşlar sonu güzel olur der misin?tavsiyelerine ihtiyacımız var.

henüz olmasım canım ..
2 dersim kaldı inşallah aralıkta onlarıda halledicem.
itiraz ettim sınav sonuclarına belki 2 ders yerine 1 dersten girerim :)
ben karamsar değilim.
bu meslekte güzel para var .
ama herzaman yorucu . bi avukat nasıl birdenbire parlayamıyor ve sürünüyorsa bizde de öyle.
emek verirseniz karşılığını alıyorsunuz.
ben çok güzel para kazandım bu meslekten şu an ortalama bi maaş alıyorum kendi hatalarım yüzünden ama gene düzelecek o maaşım kısmetse.
kaliteli ve inanclı olduktan sonra bu meslekte güzel gelecek var boshayallersmile
başarılar ve bol şanslar

malı musavırlık staj dosyası deyıl, suan okuyorum okulun ıstedıgı staj bu onun dosyası :sinifsinif:

Efftelya bol soru çözmeni tavsiye ederim.Çok işe yarıyor.

merhaba saila dedıgınızıı yaptım ve ısın ılk etabı olan staj baslatma sınavını kazandım ve su an stajımı yapıyorummmmmmm :)):23:

dehanın kurs ücreti ne kadar kızlar peki?

slm ben dehanın kursuna gıttım 1,600tl kurs ucretı odedım mecıdıyekoy subesınde..hem sınıfca hem ogretmenler tarafından derslere cok hakımdık.. cok guzel gunlerdı ve cok ıyı egıtımcı kadrosuyla kazanırsınız dıye dusunuyorum..

henüz olmasım canım ..
2 dersim kaldı inşallah aralıkta onlarıda halledicem.
itiraz ettim sınav sonuclarına belki 2 ders yerine 1 dersten girerim :)
ben karamsar değilim.
bu meslekte güzel para var .
ama herzaman yorucu . bi avukat nasıl birdenbire parlayamıyor ve sürünüyorsa bizde de öyle.
emek verirseniz karşılığını alıyorsunuz.
ben çok güzel para kazandım bu meslekten şu an ortalama bi maaş alıyorum kendi hatalarım yüzünden ama gene düzelecek o maaşım kısmetse.
kaliteli ve inanclı olduktan sonra bu meslekte güzel gelecek var boshayallersmile
başarılar ve bol şanslar

teşekkür ederim motive etti söylediklerin.umarım sınavın güzel sonuçlanır senin de.sana da bol şans:7:

arkadaşlar ben iktisat 3.sınıftayım ve ilerde ne yapacağım konusunda kararsızlığa düştüm özelmi kamu mu napsam bilmiyorum..mali müşavirlik dikkatimi çekti.benim sorum şu 3 yıllık smmm stajındayken ne kadar maaş aldınız bunu merak ediyorum

arkadaşlar ben iktisat 3.sınıftayım ve ilerde ne yapacağım konusunda kararsızlığa düştüm özelmi kamu mu napsam bilmiyorum..mali müşavirlik dikkatimi çekti.benim sorum şu 3 yıllık smmm stajındayken ne kadar maaş aldınız bunu merak ediyorum

Ben staj yaparken muhasebe müdürüydüm :) maaşım 3500 idi.
staj okulda ki stajlar gibi değil arkadaşlar.
adı staj işte.
kimse size stajyersiniz diye eğitim vermiyor.
norma calısıyorsunuz.
acemi iseniz maaşlar 700 den başlıyor.
maaşını staj değil sen ve kişisel özelliklerin belirler.
ben herşeyimi hallettim :)
darısı uğraşanların başına.

merhaba ben marttaki sınava giricem bi aksilik olmazsa .. dershaneye giderek hazırlanmayı düşünüyorum ve bir şirkette muhasebe dep. işe başladım sıfırdan meslek adıa birşeyler öğrenmek için , sınavla ve meslekle ilgili önerileriniz olursa çok sevinirim ..

zor bir süreç ve masraflı...kursa gitmek güzel bir takviye ,ben de gitmiştim..ilk sınavda kazanabilirsin..fakat çalıştığın yerde önceden mutlaka tekrar tekrar sor...tam staj zamanı yan çizebiliyorlar,şahsen ben çok yaşadığım için..benimde stajım devam ediyor..daha yazılı sınavlar var 3 yıl sonunda:37:

merhaba,
bende ocak 2010 stajyeriyim.2. girişimde kazandım. Kursa gitmedim işin sırrı geçmiş yıl sorularını çözmek, bir çok arkadaşın dediği gibi.Ankara da stajyer olan var mı arkadaşlar birşey sormak istiyorum da :44:

Bende muhasebe mezunuyum. Güzel planlarım var .
Fakat bir türlü iş bulamadım, her yer deneyimli arıyor. Ve yeni mezun oldum deneyimim filan da yok çok moralim bozuluyor kaldım böyle ortada :(((

Stajımı başlatıcam yanlız aklımı karıştıran bir şey var.. şuan bi şirkette çalışıyorum, daha sonra farklı bi iş değiştrdiğimde yaptğım staj yanıyormu ?? :(

Stajımı başlatıcam yanlız aklımı karıştıran bir şey var.. şuan bi şirkette çalışıyorum, daha sonra farklı bi iş değiştrdiğimde yaptğım staj yanıyormu ?? :(

hayır yanmaz tabi kii ..kısa sürede odaya başvuru yapman gerekiyor...odanın sitesinde detaylı bilgi mevcuttur.:34:

Bende muhasebe mezunuyum. Güzel planlarım var .
Fakat bir türlü iş bulamadım, her yer deneyimli arıyor. Ve yeni mezun oldum deneyimim filan da yok çok moralim bozuluyor kaldım böyle ortada :(((

bende mezun olduğumda aynı durumdaydm hatta o kadar uzun süre işsiz kaldım ki. hayatım boyunca hiç çalışamıcamı düşünmeye başlamıştım.. ama şuan çalışıyorum o kadar beklediğime değmiş diyorum sabret sende :) evde olmanın tadını çıkar bi yandann:))

Back