- 6 Şubat 2007
- 425
- 122
- 323
dosya ıcerıgını yeterlı bulmamıslar cok detaylı anlatılmasını ıstıyolarohaoldumsmileneden reddedildi ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
dosya ıcerıgını yeterlı bulmamıslar cok detaylı anlatılmasını ıstıyolarohaoldumsmileneden reddedildi ?
dosya ıcerıgını yeterlı bulmamıslar cok detaylı anlatılmasını ıstıyolarohaoldumsmile
dosya ıcerıgını yeterlı bulmamıslar cok detaylı anlatılmasını ıstıyolarohaoldumsmile
Öyle bişi olamaz.
dosya içeriği matbu evraklarla doludur.
gerekli bütün evrakları koydun mu detaylı anlatmadın diye reddedemezler.
abatu mrb.sen de müşavir olabilen şanslı kişilerden birisin sanırım.deneyimine güvenerek soruyorum ne dersin sen de yukarıdaki arkadaşlar gibi karamsar mısın.yoksa bize bu yola başkoyun arkadaşlar sonu güzel olur der misin?tavsiyelerine ihtiyacımız var.
Efftelya bol soru çözmeni tavsiye ederim.Çok işe yarıyor.
dehanın kurs ücreti ne kadar kızlar peki?
henüz olmasım canım ..
2 dersim kaldı inşallah aralıkta onlarıda halledicem.
itiraz ettim sınav sonuclarına belki 2 ders yerine 1 dersten girerim :)
ben karamsar değilim.
bu meslekte güzel para var .
ama herzaman yorucu . bi avukat nasıl birdenbire parlayamıyor ve sürünüyorsa bizde de öyle.
emek verirseniz karşılığını alıyorsunuz.
ben çok güzel para kazandım bu meslekten şu an ortalama bi maaş alıyorum kendi hatalarım yüzünden ama gene düzelecek o maaşım kısmetse.
kaliteli ve inanclı olduktan sonra bu meslekte güzel gelecek var boshayallersmile
başarılar ve bol şanslar
arkadaşlar ben iktisat 3.sınıftayım ve ilerde ne yapacağım konusunda kararsızlığa düştüm özelmi kamu mu napsam bilmiyorum..mali müşavirlik dikkatimi çekti.benim sorum şu 3 yıllık smmm stajındayken ne kadar maaş aldınız bunu merak ediyorum
Stajımı başlatıcam yanlız aklımı karıştıran bir şey var.. şuan bi şirkette çalışıyorum, daha sonra farklı bi iş değiştrdiğimde yaptğım staj yanıyormu ??
hayır yanmaz tabi kii ..kısa sürede odaya başvuru yapman gerekiyor...odanın sitesinde detaylı bilgi mevcuttur.
Bende muhasebe mezunuyum. Güzel planlarım var .
Fakat bir türlü iş bulamadım, her yer deneyimli arıyor. Ve yeni mezun oldum deneyimim filan da yok çok moralim bozuluyor kaldım böyle ortada ((