• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Serbest Muhasebeci Mali Müşavir Stajerlerinin Paylaşım Alanı

bende mezun olduğumda aynı durumdaydm hatta o kadar uzun süre işsiz kaldım ki. hayatım boyunca hiç çalışamıcamı düşünmeye başlamıştım.. ama şuan çalışıyorum o kadar beklediğime değmiş diyorum sabret sende :) evde olmanın tadını çıkar bi yandann:))

Slm kızlar bende 2012 mart döneminde sınavı kazandım,şimdi ise stajımı yapacak iyi bir yer arıyorum .bakalım nasıl olacak .

Ben staj yaparken muhasebe müdürüydüm :) maaşım 3500 idi.
staj okulda ki stajlar gibi değil arkadaşlar.
adı staj işte.
kimse size stajyersiniz diye eğitim vermiyor.
norma calısıyorsunuz.
acemi iseniz maaşlar 700 den başlıyor.
maaşını staj değil sen ve kişisel özelliklerin belirler.
ben herşeyimi hallettim :)
darısı uğraşanların başına.

aa minik meslektaşmışız senlee:34:

Bu iş çok zor şu an işim olmasına karşın önermiyorum.Çünkü sadece beyin yoruluyor ve çok stresli 8 yıldır büroda çalışıyorum.Önceleri belge aklımda vardı ama sonra soğudum.Hem masraflı hem yorucu bir süreç.Şahsen gözüm yemiyor hemde bu kadar işin içinde​

selam murat ve deha arasında kaldım. temmuz 2013 te yeterlilik sınavına giricem. malum staj yaptığım için maaşım da resmen cep harçlığı. 7 yaşında bir oğlum var. yani ne fazla vaktim nede naktim var .lütfen bi fikir verin. kendimi çok yalnız hissediyorum bu konuda....

slm arkadaşlar bende mart 2013 de gireceğim.dehanın ve muratın kitapğlarını aldım kitaplar gelince başlayacagım çalışmaya ama nasıl çalışsam ne etsem bilemedim. konular çok fazla.tavsiyesi, olan varsa alabilir. teşekkürler.:2:

2 seferde. Bölmüştüm zaten dersleri ayrıca bütün derslerdende gitmedim kursa
finansal muhasebe , meslek hukuku ve denetim bunları kendim calısıp verdim.

ben çok kararsız kaldım deha ve murat arasında. Deha daha pahalı. Ne yapsam acaba

slm arkadaşlar bende mart 2013 de gireceğim.dehanın ve muratın kitapğlarını aldım kitaplar gelince başlayacagım çalışmaya ama nasıl çalışsam ne etsem bilemedim. konular çok fazla.tavsiyesi, olan varsa alabilir. teşekkürler.:2:[/QU

geldi mi kitapların

slm arkadaşlar bende mart 2013 de gireceğim.dehanın ve muratın kitapğlarını aldım kitaplar gelince başlayacagım çalışmaya ama nasıl çalışsam ne etsem bilemedim. konular çok fazla.tavsiyesi, olan varsa alabilir. teşekkürler.:2:[/QU

geldi mi kitapların

muratın kitabı geldi birde dehanın soru kitapcıgı geldi. diğerlerinin yeni baskısını bekliyorum.

Bu iş çok zor şu an işim olmasına karşın önermiyorum.Çünkü sadece beyin yoruluyor ve çok stresli 8 yıldır büroda çalışıyorum.Önceleri belge aklımda vardı ama sonra soğudum.Hem masraflı hem yorucu bir süreç.Şahsen gözüm yemiyor hemde bu kadar işin içinde​

5 ay önceki düşüncem görünce gözlerim yaşardı :)

merhabalar kızlar :3: ben homeoffice çalışmaya başladım..vergi levhası almak istiyorum..konuyla ilgili de hiçbir bilgim yok..bana yardımcı olabilecek biri varsa özelden ulaşabilirmi?

slm arkadaşlar bende mart 2013 de gireceğim.dehanın ve muratın kitapğlarını aldım kitaplar gelince başlayacagım çalışmaya ama nasıl çalışsam ne etsem bilemedim. konular çok fazla.tavsiyesi, olan varsa alabilir. teşekkürler.:2:

Ben Deha`nın kitabını aldım. Konulara ordan bakıyorum. Murat`ında testlerinden faydalanmayı düşünüyorum :23:

merhabalar kızlar :3: ben homeoffice çalışmaya başladım..vergi levhası almak istiyorum..konuyla ilgili de hiçbir bilgim yok..bana yardımcı olabilecek biri varsa özelden ulaşabilirmi?

ne iş yapıyorsunuz ?
Her işi evden götürme izniniz olmuyor çünkü.
Bir dilekçe ile vergi dairesine başvuracaksınız.
eve yoklamaya gelecekler.
tutanak tutulacak.
tutanak tutulmadan istiyorsanız vergi levhasını , mali müşavirle yaptığınız sözleşme gerekiyor.
hemen veriyorlar o zaman.
sonra resmi defterleriniz bastırılacak.
faturanız , resmi evraklarınız vs.
eğer bir şirkette sgk lı değilseniz bağkur açılışınız yapılmak zorunda.

Merhaba Kızlar

Bende 9 yıldır bu işin içindeyim ancak belgemi almaya yeni karar verdim inş 2013 haziran döneminde staj başlatma sınavına girmeyi planlıyorum.Yardımcı kitap arıyorum Muratın yayınları aöf kitaplarındaki gibi gereksiz çok detay olduğunu görüyorum Kamil Özyanız ın kitabı hakkında bilgisi olan varmı yada farklı önerileri olan arkadaşlar var mı ?

Merhaba Kızlar

Bende 9 yıldır bu işin içindeyim ancak belgemi almaya yeni karar verdim inş 2013 haziran döneminde staj başlatma sınavına girmeyi planlıyorum.Yardımcı kitap arıyorum Muratın yayınları aöf kitaplarındaki gibi gereksiz çok detay olduğunu görüyorum Kamil Özyanız ın kitabı hakkında bilgisi olan varmı yada farklı önerileri olan arkadaşlar var mı ?

kamil özyanız ile ilgili bir fikrim yok. ama ben islam çankayanın kitabından çalıştım yetti. 62 ile staj başlatma sınavını kazandım . abartmaya gerek yok. kitapları kalın da olsa öğle sıkıcı değildi. anlatım örnek ve soru. bana yetti. tertemiz duruyor. ihtiyacı olan birine verebilirim 2 kitap

Merhaba Kızlar

ben de kamil özyanız hocanın kitabını almak istiyorum. internetten demolarına baktım çok beğendim ama kullanan varsa fikrini almak istedim. demo görüntüleri kamilozyaniz kitaplar sayfasında yayınlanmış.

İnternetten canlı ders anlatımları da varmış. katılan kullanan varmı. faydasını görürmüyüm. tşk

Back