canım ben ders çalışmaya başlamadım daha
kötü bi süreçten geçiyorum. zaten derse adapte olamıyorumda .
eğer toparlarsam son bi ay yüklenirim.
2-3 ders versem kar diyorum bende.
selam. İnşallahh geçmişsindir.
gerçektende hamileyken sınava girmek seni çok zorlamıştır.
benimde ikiz bebeklerim var nasıl çalışıcam sınava bilemiyorum. Bir şekilde halletmeye çalışıcam.
bu arada sağlıklı doğumlar diliyorum.
kaynak araştırmaya başlıyorum canım
tamamlayıp başlıcam çalışmalara
meslek hukukunu döktürdüm.
ilk finansal ve maliyetten başlıyım diyorum dediğin gibi kaç ders verirsem kardır.
işsizlik ve aşk hayatım kötü gidince hayatım alt üst oldu sağlık sorunları felan derken bakalım kaç ders verebilirsem.
selam yeni kayıt oldum da.6 aralık 2009 da smmm yeterlilik sınavına katılmış olan varmı kızlar?
aman aman o günler çabucak gelir,sağlıkla inşallah:))doğduğundan beri kendini şansız sayan birisi için şans ne kadar kurtarır bilmiyorum ama inşallah açılır,açılsın artık..tabikii haber verirrimm ogünlerini hayırlısıyla görürsem,çok mutlu eder beni sizinle paylaşmak..
selam yeni kayıt oldum da.6 aralık 2009 da smmm yeterlilik sınavına katılmış olan varmı kızlar?
merhabalar bende mali müşavir stajeriyim 3 yıl vurdu banada geri kaldı 2 yılım ondan sonra ver elini bitirme inş.onuda verip alırım şu belgeyi.
inşallah ceycea.s.
kaç yılımızı veriyoruz bu mesleğe değilmiCADIARZU
üniversite 4 yıl + staj 3 yıl (ben 2 yılla kurtardım :) staj başlatma ve bitirme sınavları içinde 2 yıl dersek toplam 9 yıl ediyor:bbo:
9 yılımız veriyoruz dile kolayinşallah Rabbim pişman ettirmez bizleri:Saruboceq:
emeğimizn karşılığını alabiliriz inş.
ama maalesef işşizlik bizim mesleğimizde de var
artık mali müşavir olmaktan ziyade iyi bir mali müşavir olmak gerekiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?