Serbest Muhasebeci Mali Müşavir Stajerlerinin Paylaşım Alanı

inş. verirsin. ben başlatmada odanın kursuna gittim çok güseldi.kurs ne zaman başlıyor.

günaydın kızlar opuyorumnanaktan
bende vakit buldukça girmeye çalışıyorum topiğimize ama epey artmışız,inşallah daha da artar sayımız :Saruboceq: ben staj başlatma sınavına çalışmaya başladım,kısmetse marttakine giricem ama nasıl çalışsam,bi yardımcı olabilirmisiniz.okuyup geçeyim,sonra sorumu çözeyim.yoksa okuduktan sonra,önemli yerleri defteremi yazayım,en sonda soru çözerim ama böylede çok zaman alıyor gibi sositososito ne yapsam bilemedim,deneyimli arkadaşlar yardımcı olursanız çok sevinirim :1hug:

günaydın canım.ben dediğim gibi başlatmada kursa gittim.3 ay aralıksız çalıştım.ünv. sınavına çalışmadığım kadar çalıştım.ciddi bir plan program istiyor.ilk girişimde kazandım.ama dediğim gibi gerçekten tabiri caizse inek oldum 3 ay.herkesin çalışma metodu farklıdır.ben yazarak çalışmıştım.notlarım dursaydı keşke gönderirdim sana ama başkasına verdim o da sağolsun geri iade etmedi,kursa gitmeden benm notlarımla ilk girişinde kazandı.vefa borcunu da çok güzel ödedi sağolsun...klava::enbuyukkk:a.s.

sanada günaydın canım opuyorumnanaktan benim kursa gitme gibi bir şansım yok şuan,o yüzden evde çalışıp Allah'ın izniyle senin gibi ilk girişte kazanmak istiyorum bende.yalnız normalde de işte çalıştığım için,eve gelip derse vakit ayırmak biraz zor ve yorucu oluyor ama yapacak birşey yok.bende yazarak çalışmaya başladım ama çok zaman harcıyormuşum gibime geldi,o yüzden sizlere danışmak istedim.ama ben şöyle yapıyorum,mesela 2-3 sayfa okuyarak,önemli yerleri çizerek çalışıyorum,sonrada çizdiğim yerleri deftere yazıyorum...ne kadar verimli olur bilmiyorum ama şuan öyle yapıyorum.sende notlarla çalışmışsın canım,peki ya sen nasıl çalıştın? fazla olmuyorum inşallah

canm benim çok konu eksiğim vardı o yüzden yazarak çalıştım.kursta zaten not alıyodum.
ama zaman kısıtın varsa sadece oku.dön bi daha oku.test usulü oldğu için aklında kalacaktır.şimdi ben yeterliliğe hazırlanıyorum, kanun maddlerini tek tek ezberliyorum,başlatmanın aslında ne kadar kolay olduğunu anlıyorum yavaş yavaş..:dance:

anladım canım,çok teşekkür ederim,yardımların için...opuyorumnanaktan yazarak çalışmaya başladım,o şekilde devam edeyim o zaman.zaten kısmetse marttaki sınava giricem,Allah'ın izniyle o zamana kadar hepsini yetiştiririm inşallah.:Saruboceq:
inşallah sende hayırlısıyla yeterliliği verirsin canım :Saruboceq:

mecburen odanın kursu
stajım kalır yoksa
kasım ortası eski işyeri çıkışımı yapcak
staj tamamlamak için kurs zemuszemus
azmettim bu sefer
tek seferde vercem zemuszemus

canım bence de sen verırsın 7 de 7 masalah sendekı azım bende olsa sımdıye konuları bıtırmem gerekırdı :))

kibelesr
aralıkta gircekmisin. hangi derlerden girceksinn

canım evet zaten ılk sınavda tum derslerden bırer hak gıtmıyor mu ben sımdı basladım calısmaya yetıstırebıldıgım kadar calısacagım ve hepsıne gırecegım canım.

ama muhasebelerden basladım calısmaya elde yapmak hesaplama zor dıye paslanmısım cok soru cozmem lazım hızlanmak ıcın.
sonraya sozellerı bıraktım yetısmezse sozellerı bırakırım calısmam dıyorum.

ama yıne de sınavlarına gırecegım ılk kez gırdıgım ıcın bellı mı olur bıldıgım yerden cıkar calısamasam bıle.

bır de hamılelık benı acayıp unutkan yaptı sozellerı ezberlemekte cok zorlanıyorum. bebek olduktan sonra kıtabı elıme alıp yazarak bıle calıssam sozeller gıder hazır bebek daha yokken sayısallar gıtsın dıyorum..

sen ne dusunuyorsun pekı?

kibele yakalamışken sorayım
6.cd'nin sınavı var di mi ?
cd bitti ama sınavına giremiyorum
use sertifikasınıda veriyo sınava girmediğim halde..

kibele yakalamışken sorayım
6.cd'nin sınavı var di mi ?
cd bitti ama sınavına giremiyorum
use sertifikasınıda veriyo sınava girmediğim halde..

canım yok hatırladıgım kadarıyla :) hatta acılacak baska cd yok kı olsun! sınav bırsonrakıne gecebılmek ıcın :))
tamamlama belgesını alabılıyorsan bıtmıs demektır cunku
ben tamamladıktan sonra vermedı cıldırdım o yıne bır dersın son sayfasını tamamlamamısım ara ara en sonunda buldum verdı tammalama belgesını :)))
verıyorsa sorun yok yanıı..

gecmıs olsun canım bıttı demekkı senın de..

bitti tatlımda benide bitirdi
denetim dersi takılıyo 115 te sinir etti beni
sonunda aradım tesmeri o dersi onlar bitirdi
sıra sınava hazırlanmakta
kasımda başlarım Allahın izniyle..

bitti tatlımda benide bitirdi
denetim dersi takılıyo 115 te sinir etti beni
sonunda aradım tesmeri o dersi onlar bitirdi
sıra sınava hazırlanmakta
kasımda başlarım Allahın izniyle..

hayırlı olsun canım ohh kurtuldun hadı...
ben hala kaldıramadım kendımı bu gece cok calısmam lazımdı ama yıne oturuyorum benım belım cok agrıyo yaa yastıklar da kar etmıyo hıc ıstemıyorum calısmak cok pısmanım cok yaaa basladıgıma..
keske kpssye asılsaydım bayaa ıyı puan almıstım kpss A dan ama mali müş yapacagım yaa hıc basvurmadım bıle gectı sımdı zamanı yanlıs bılmıyorsam..
off herkesın hakkında hayırlısı
sen de asıl bıtsın bır kerede barı canım benım sansım gıttıkce azalıyo uzayacak kesın :))

bu arada ben ıslam cankayanın kıtabını hıc sevmedım hıc guncel degıl
baslamada da sevmemıstım murat yayınları daha ıyı gelmıstı
bu kıtapta da sadece 4 ders var gerısı yok sınır oldum madem yapacaksın tam yap bır de tugla gıbı calısması cok zor daha buyuk yap boyutu ıncelsın kıtap bu ne yaaa
bakalım sonlara dogru sever mıyım ama zor yanı :))
almasam sankı yarım kalacak gıbı geldı aldım ama hıc gerek yokmus bır de muhasebecının el kıtabı sankı mecbur gıbı ona paslayıp durmus ona bakınız dıye
tamamen tıcaret bence..

kitapta karükatörü olsa bile sevilmez
hukuktu muhasebeydi pöffffffffffffffffff
ay düşünmesi bile tüylerimi tiken tiken ediyor

evet canım sevılmez kus ta kondursan :))
zaten muhasebe grubu var sadece gerısı yok hukuk vergı meslek hukuku dısarıdan temın..
sen benden etkılenme canım yaaa sen sevmeye calıs derslerı :roflol:tabı mumkunse bu!

muhasebe dersleriyse sırf kabulum
ama o hukuklar beni çileden çıkarıyor ..
dersler ne onu bile bilmiyorumda :kedi:
bi kaçını biliyorum gerçi
1 ay sonra stres yapmaya başlarım
ama ne zaman çalışmaya başlarım bilmiyom
tembelim tembel lülülülülülü

ogrenırsın nasılsa canım bosver bana ezberım sıfır olmasına ragmen sozeller daha sempatık gelmeye basladı kı ben hıc sevmem ve matemetık derslerını cook severım bebek mı sevmıyo acaba delikafadulden
:lepi:al benden de o kadar temmellıkte uzerıme tanımam hele bu ara yanıı bahenemde var:roflol::roflol:

anam şu sınavı atlatayım uzun bi süre sınav yüzü görmek istemiyorum
yeter yahu içim dışım sınav oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…