canım evet zaten ılk sınavda tum derslerden bırer hak gıtmıyor mu ben sımdı basladım calısmaya yetıstırebıldıgım kadar calısacagım ve hepsıne gırecegım canım.
ama muhasebelerden basladım calısmaya elde yapmak hesaplama zor dıye paslanmısım cok soru cozmem lazım hızlanmak ıcın.
sonraya sozellerı bıraktım yetısmezse sozellerı bırakırım calısmam dıyorum.
ama yıne de sınavlarına gırecegım ılk kez gırdıgım ıcın bellı mı olur bıldıgım yerden cıkar calısamasam bıle.
bır de hamılelık benı acayıp unutkan yaptı sozellerı ezberlemekte cok zorlanıyorum. bebek olduktan sonra kıtabı elıme alıp yazarak bıle calıssam sozeller gıder hazır bebek daha yokken sayısallar gıtsın dıyorum..
sen ne dusunuyorsun pekı?
sagolasın aminbebeğin mi olcak canım hadi hayırlısı sağlıklı sıhhatli inş.
planı güsel yapmışsın bende muhasebelere önce başlamıştım sonlara sözellere çalıştm.sınava 2-3 kala muhasebeleri tekrar gözden geçirip soru çözdüm.
tabi sözellerin hepsinden kaldım mirmirmirmir
çalışamıyorum ya resmen kafam basmıyo sözele
yani baştutsam olacak da hiiiiiiççç çalışamıyorum.:gitme:
sınava ankarada girecek olan var mı bu arada
günaydın kızlar opuyorumnanaktan
bende vakit buldukça girmeye çalışıyorum topiğimize ama epey artmışız,inşallah daha da artar sayımız :Saruboceq: ben staj başlatma sınavına çalışmaya başladım,kısmetse marttakine giricem ama nasıl çalışsam,bi yardımcı olabilirmisiniz.okuyup geçeyim,sonra sorumu çözeyim.yoksa okuduktan sonra,önemli yerleri defteremi yazayım,en sonda soru çözerim ama böylede çok zaman alıyor gibi sositososito ne yapsam bilemedim,deneyimli arkadaşlar yardımcı olursanız çok sevinirim :1hug:
selam canım,şimdiden hayırlısı olur inşallah...
ben başladım gibi bişey ama daha tam düzeni oturtamadım aslında.
her akşam düzenli çalışabilsem,rahat yetiştiririm Allah'ın izniyle marta kadar ama bir akşam çalış,sonra bir kaç akşam ara ver,öyle olmuyor :hulya:
sen başladınmı peki,nasıl bir çalışma programı uyguluyorsun ya da uygulayacaksın ?
kızlar hepiniz muhasebecimisnz ya cennetteyim sanki opuyorumnanaktan bnde tic. lisesi muhasebe bölümündeyim ve bazen muhasebe sınavlarına çalşrken annamadıım bi nokta oluo... size sorarım o zaman zemuszemus aranısda bnm gbi tic lisesinde okuyan ve mezun olan varmydı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?