How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Serbest Muhasebeci Mali Müşavir Stajerlerinin Paylaşım Alanı

FıNANSAL MUHASEBE

* FıNANSAL TABLOLAR ANALıZı

*MALı DENETıM

*VERGı HUKUKU

*MALıYET MUHASEBESı

*TEMEL HUKUK

*MESLEK HUKUKU

temel hukuk zorlıcak beni en çok ..
dersler bunlar sadece di mi ?

evet canım bunlarr öghh akannehir bosver neyse
dusunme sen ruyana gırecek sımdı
ıyı geceler canımmm :))

canım evet zaten ılk sınavda tum derslerden bırer hak gıtmıyor mu ben sımdı basladım calısmaya yetıstırebıldıgım kadar calısacagım ve hepsıne gırecegım canım.

ama muhasebelerden basladım calısmaya elde yapmak hesaplama zor dıye paslanmısım cok soru cozmem lazım hızlanmak ıcın.
sonraya sozellerı bıraktım yetısmezse sozellerı bırakırım calısmam dıyorum.

ama yıne de sınavlarına gırecegım ılk kez gırdıgım ıcın bellı mı olur bıldıgım yerden cıkar calısamasam bıle.

bır de hamılelık benı acayıp unutkan yaptı sozellerı ezberlemekte cok zorlanıyorum. bebek olduktan sonra kıtabı elıme alıp yazarak bıle calıssam sozeller gıder hazır bebek daha yokken sayısallar gıtsın dıyorum..

sen ne dusunuyorsun pekı?

bebeğin mi olcak canım hadi hayırlısı sağlıklı sıhhatli inş.
planı güsel yapmışsın bende muhasebelere önce başlamıştım sonlara sözellere çalıştm.sınava 2-3 kala muhasebeleri tekrar gözden geçirip soru çözdüm.
tabi sözellerin hepsinden kaldım mirmirmirmir
çalışamıyorum ya resmen kafam basmıyo sözele
yani baştutsam olacak da hiiiiiiççç çalışamıyorum.:gitme:

bebeğin mi olcak canım hadi hayırlısı sağlıklı sıhhatli inş.
planı güsel yapmışsın bende muhasebelere önce başlamıştım sonlara sözellere çalıştm.sınava 2-3 kala muhasebeleri tekrar gözden geçirip soru çözdüm.
tabi sözellerin hepsinden kaldım mirmirmirmir
çalışamıyorum ya resmen kafam basmıyo sözele
yani baştutsam olacak da hiiiiiiççç çalışamıyorum.:gitme:
sagolasın amin
evet canım kısmet olursa ocakta gelıyor :))
zaten ezberım kotu benım de hamılelıkten ıyıce unutkan oldum sımdılık bu karar en dogruymus gıbı gelıyor ama bılmıyorum tabıı artık.
benım de hepsınden umudum yok aman ne yapalım oldugu kadar canım :))
sende dert etme bıraz cabayla sözellerı de verırsın canım..

sınava ankarada girecek olan var mı bu arada

ben ıstanbulda gırecegım canım aksılık olmazsa :))

günaydın kızlar opuyorumnanaktan
bende vakit buldukça girmeye çalışıyorum topiğimize ama epey artmışız,inşallah daha da artar sayımız :Saruboceq: ben staj başlatma sınavına çalışmaya başladım,kısmetse marttakine giricem ama nasıl çalışsam,bi yardımcı olabilirmisiniz.okuyup geçeyim,sonra sorumu çözeyim.yoksa okuduktan sonra,önemli yerleri defteremi yazayım,en sonda soru çözerim ama böylede çok zaman alıyor gibi sositososito ne yapsam bilemedim,deneyimli arkadaşlar yardımcı olursanız çok sevinirim :1hug:

selam bende mart sınavına yetişebilirsem marta yoksa haziran döneminde girmeyi düşünüyorum başladınmı çalışmalara...

selam canım,şimdiden hayırlısı olur inşallah...
ben başladım gibi bişey ama daha tam düzeni oturtamadım aslında.
her akşam düzenli çalışabilsem,rahat yetiştiririm Allah'ın izniyle marta kadar ama bir akşam çalış,sonra bir kaç akşam ara ver,öyle olmuyor :hulya:
sen başladınmı peki,nasıl bir çalışma programı uyguluyorsun ya da uygulayacaksın ?

selam canım,şimdiden hayırlısı olur inşallah...
ben başladım gibi bişey ama daha tam düzeni oturtamadım aslında.
her akşam düzenli çalışabilsem,rahat yetiştiririm Allah'ın izniyle marta kadar ama bir akşam çalış,sonra bir kaç akşam ara ver,öyle olmuyor :hulya:
sen başladınmı peki,nasıl bir çalışma programı uyguluyorsun ya da uygulayacaksın ?

günaydın şeker...ben çalışmaya bugünden itibaren başlıyorum henüz bir düzen kurmadım ama büyük ihtimalle sayısaldan başlayıp önce muhasebe grunu bitirmeyi sonra sözele geçmeyi düşünüyorum bilemiyorum henüz bakıcam akşama kadar düşünücem bişiler :)

kızlar hepiniz muhasebecimisnz ya cennetteyim sanki opuyorumnanaktan bnde tic. lisesi muhasebe bölümündeyim ve bazen muhasebe sınavlarına çalşrken annamadıım bi nokta oluo... size sorarım o zaman zemuszemus aranısda bnm gbi tic lisesinde okuyan ve mezun olan varmydı ?

kızlar hepiniz muhasebecimisnz ya cennetteyim sanki opuyorumnanaktan bnde tic. lisesi muhasebe bölümündeyim ve bazen muhasebe sınavlarına çalşrken annamadıım bi nokta oluo... size sorarım o zaman zemuszemus aranısda bnm gbi tic lisesinde okuyan ve mezun olan varmydı ?

tabıı sorabılırsın ben tıcaret lısesı mezunu degılım ama unıversıte ve staj donemı sayesınde muhasebe ıcınde yuzuyorum artık fenalık geldı..
genelde konular aynıdır farklı bır sıstem uygulanmıyorsa mufredatınızda elımden geldıgınce ben de yardım etmeye calısırım..

corel nasılsın bakalım basladın mı canım calısmaya? ben cok aksatıyorum cogunu atlaya atlaya gıdıyorum hıc umudum kalmadı artık bakalım ezberım ıyıce azalmıs unutkan yaptı benı bu bebıs :))
saglık olsun bırdahakıne demeye bıle basladık ahahha :))

yok tatlım daha başlamadım
muhtemelen kasım sonu başlarım ..
şimdilik sadece stres yapıyorum
senle mart sınavında aynı yerde olucaz
sınav öncesi bi çay içeriz :ecrin_bebek:

olur canım :)) sorma zaten martta bebegı nasıl bırakırım hıc bılmıyrum onu da getırırım herhalde kısmet olursa :))

Staja başlama için kurs düşünüyor musunuz?
karacan, murat, deha.. hangisi iyi bilginiz var mı?

Teşekkür ederim Corel
Bende muratı düşünüyorum ama çok fazla öğrencisi var o düşündürüyor beni

Back