- 12 Ocak 2012
- 482
- 9
- 318
- Konu Sahibi deepsimply
-
Canim yaa yazdiklarini okuyuncacok amacok uzuldum cocuk denince benim icin akan sular duruyor ne olur bukadar uzme kendini bebegine sana yazik zaten calisiyormussunda bide bu kadar aglayarak kendini yipratma bebeginin dogumuna az kalmis onabakmak icin morale guce enerjiye cok ihtiyacin olacakEÅimle çok kötü kavga ettik hala sorumsuzca davranıyor ve ben tahammül edemiyorum artık dün geceden beri aÄliyorum gözlerim kan çanaÄına döndü 6,5 aylık da hamileyim daha 5 kuruÅ biriktiremedik saÄolsun kredi kartının limitini sonuna kadar doldurduÄu için onu ödemeye çalıÅıyor hala ve hala da eline geçen üç beÅ kuruÅu at yarıÅına iddiaya yada içkiye saçıyor bende çalıÅıyorum ama inanın ki harcama yapmıyorum çocuÄumu düÅündüÄüm için offf kafayı yemek üzereyim anlatıyorum söylüyorum ama laftan anladıÄı yok ne yapmam lazım onuda bilmiyorum evin bütün yükünü ben çekiyorum ya allahın gücüne gidecek bazen sinirlenip neden çocuk yaptım diyorm ya isteyen ve olmayan bir çok kiÅi olmasına raÄmen ve derdimi anlatacaÄım kimsem yok patlamak üzereyim ya offfff
Faşcılara gittim ,psikologa gitim eşe dosta sordumm ,taam anladık seviyor anladık da bu kadar mı anneden korkulur en ana kuzsu da bana mı geldi çattı ned bu ya yasık bana :26:
Allahım sen bizi kötütüklerden koru, hayırlısıyla bebişi olmayan herkese ve bize de sağlıklı sıhhatli,hayırlı evlatlar nasip eyle,mutluluğumuza mutluluk katsınlar Rabbim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?