Serbest Kürsü

Canım annem benim, senden kilometrelerce uzagım öyle ihtiyacım var ki sana. belki acılarımı geçiremezsin ama o sıcacık ellerin saçlarımda dolaşır da beni teselli edersin. güçlüyüm ben anne yada güçlü olmak zorundayım kendi işimi kendim yapmak zorundayım. kendimi belki de kendim teselli etmek zorundayım Kaynanam herzaman der kendi düşen ağlamazmış ama ben aglıyorum anne. dayanamıyorum hasretine babamı kardeşlerimi arkadaşlarımı hepsini çok özledim onların sesini nefesini duymadan belki ama senin sesini duymadan yapamam anne. biliyorum en çok seni üzüyorum sana kızıyorum ama bana kırılmayacagını biliyorum anne. bana küsmeyecegini beni affedecegini biliyorum anne.. her gece rüyanı görüyorum her gece valizimi toplayıp yanına geliyorum.. af...

Allahım sen bizi kötütüklerden koru, hayırlısıyla bebişi olmayan herkese ve bize de sağlıklı sıhhatli,hayırlı evlatlar nasip eyle,mutluluğumuza mutluluk katsınlar Rabbim.:emir_bebek::38:

Eşimle çok kötü kavga ettik hala sorumsuzca davranıyor ve ben tahammül edemiyorum artık dün geceden beri ağliyorum gözlerim kan çanağına döndü 6,5 aylık da hamileyim daha 5 kuruş biriktiremedik sağolsun kredi kartının limitini sonuna kadar doldurduğu için onu ödemeye çalışıyor hala ve hala da eline geçen üç beş kuruşu at yarışına iddiaya yada içkiye saçıyor bende çalışıyorum ama inanın ki harcama yapmıyorum çocuğumu düşündüğüm için offf kafayı yemek üzereyim anlatıyorum söylüyorum ama laftan anladığı yok ne yapmam lazım onuda bilmiyorum evin bütün yükünü ben çekiyorum ya allahın gücüne gidecek bazen sinirlenip neden çocuk yaptım diyorm ya isteyen ve olmayan bir çok kişi olmasına rağmen ve derdimi anlatacağım kimsem yok patlamak üzereyim ya offfff

işimi sevmiyorum Allahım sen beni kurtar burdann:43:
zaten pzt pzt buz gibi bir hava var , bütün haftayı bunalarak geciricemm yine
yinede şükürler olsun:ssz:

Faşcılara gittim ,psikologa gitim eşe dosta sordumm ,taam anladık seviyor anladık da bu kadar mı anneden korkulur en ana kuzsu da bana mı geldi çattı ned bu ya yasık bana :26:

Eşimle çok kötü kavga ettik hala sorumsuzca davranıyor ve ben tahammül edemiyorum artık dün geceden beri ağliyorum gözlerim kan çanağına döndü 6,5 aylık da hamileyim daha 5 kuruş biriktiremedik sağolsun kredi kartının limitini sonuna kadar doldurduğu için onu ödemeye çalışıyor hala ve hala da eline geçen üç beş kuruşu at yarışına iddiaya yada içkiye saçıyor bende çalışıyorum ama inanın ki harcama yapmıyorum çocuğumu düşündüğüm için offf kafayı yemek üzereyim anlatıyorum söylüyorum ama laftan anladığı yok ne yapmam lazım onuda bilmiyorum evin bütün yükünü ben çekiyorum ya allahın gücüne gidecek bazen sinirlenip neden çocuk yaptım diyorm ya isteyen ve olmayan bir çok kişi olmasına rağmen ve derdimi anlatacağım kimsem yok patlamak üzereyim ya offfff
Canim yaa yazdiklarini okuyuncacok amacok uzuldum cocuk denince benim icin akan sular duruyor ne olur bukadar uzme kendini bebegine sana yazik zaten calisiyormussunda bide bu kadar aglayarak kendini yipratma bebeginin dogumuna az kalmis onabakmak icin morale guce enerjiye cok ihtiyacin olacak
hem bebegin olunca esin mecbur evine bakacak hlsende bebege bakmak icin isten cikican evin sizin ihtiyaclarinizi esin karsilamak zorunda kalacak..bebektir bezi bitecek ilac lazim olacak vb.mecbur alacak
hem sen kendini bu kadar uzersen sutun nasil olacak unutma bebeginin sana cok ihtiyac olacak onun icin hic birseyi kafaya takma sadecebebegini dusun her bebek kismetiyle dogar eve bereket gelir...her evlilikte olumsuz seyler oluyor kimse dortdortluk degil...
kusura bakma cok yazdim ama bende 7sene sonra cocukvsahibi oldum!!!!!

2 saattir cevap yok ne yapıyosun çok merak ediyorum bi cevap çok fena kavga etcez sanırım :47:

Şu çaycımız hala çay yapmayı öğrenemedi ben ne zaman sabah doğru düzgün çay içebilicem
Sabah sabah nescafe içmekten midem çürüdü

bugün kocama kızdım bir daha da benim lap top uma elini süremiycek ne zaman eline alsa sinirlenip pc me vuruyor ellerin kırılıcak bide elleyemiyceksin benim canım lat top umu onu senden koruyacağım...

Çok sıkıldım ,çok , ya neden insanlara hep iyi olmak zorundayım verdiğim sürece iyiyim ,her türlü iişkimde hemen hayır dediğime kötü ilan ediliyorum .

Anlayamıyorum ben bunu ,bende insanım ihtiyaçlarım var benimde karşı tarafta belentilerim var neden hep ben vere taraf olmalıyım ki

canım çok sıkılıyor ,hep katlanmatan bıktım usandım ..............:43:

Hamurunu bildiğim insanların ,şekliyle ilgilenmiyorum artıkkkkkk dıye avaz avaz bağırasım varr !! ;)

Son düzenleme:
Sakinim inanılmaz derecede ve bu beni korkutuyor ,fırtına öncesi sessizlik gibi ,hiç bir şeye tepkim yok bugün :26:

Bu neki şimdi :27:

Back