Bak canim. Sana veya baskasina yaptigim guzellikler sende marifet oldugu icin degil. Ben herkese surprizler yapmayi severim. Ben insanlari mutlu ederek mutlu olan, enerji alan biriyim cunku, hosuma gidiyor. Benim gibi birisine denk geldin diye boyle muamele goruyorsun, yoksa oyle nimetten sayma kendini hemen.
O mesaji ve sana cok hevesle gonderdigim resmli mesaji kaldirdim, sildim. Cunku hicbir tepki gostermedin, ne bir tesekkur ne birsey. Havaya gitti. Allsen, su karsimda duran duvardan bir farkin olsun yaa! Duvara konussam o da senin gibi tepki verir iste. Biraz insan gibi ol, biraz reaksiyon goster, biraz gulumse, biraz konus. Evimdeki sandalyeden, buzdolabindan, duvardan, koltuktan bir farkin olsun Allah askina. Ise bak, sen o kadar heveslen, sevin, ara tara guzel bir mesaj gonderiyim, mutlu ediyim de. Karsindaki seni adam yerine koyup en ufak bir tepki gostermesin. Bir tesekkur ya, bir tebessum. Cok mu zor? Su kiz beni dusunmus, bana deger vermis, bir tesekkur edeyim yok. Ilk defa da yapmiyorsun. Hayatimda senin kadar soguk, gamsiz insan gormedim. Asla guven vermiyorsunuz bana senin turunden insanlar. Seytan diyor kopar butun baglari, sil gitsin. Sinir oldum.
Bunun konusu acilsa ne kadar mesgul oldugunu soylersin, ne de olsa dunyayi kurtariyorsun, kolay degil. Ya da gormedigini soylersin, adami hepten aptal yerine koyarsin. Bahane cook. Bari biraz durust ol da yaptiginin arkasinda dur.
Cok karmasik olabilir, butun gun aklimdan hizla gecen seyleri oyle oldugu gibi yazdim. Biraz olsun rahatladim.