eklerim tabiki canım.seni çok iyi anlıyorum bi ay öncesine kadar bende böyle merak we tedirginlik içinde kıwranıyordum.ben kocaelinde yaşıyorum bebeğim toplam 3800 tl verdim herşey için.evet çok ağrılı sancılı bi dönem belki senin daha hafif geçer bunu bilemeyiz ama herşeye rağmenn keşkke yaptırmasaydım demiyorum çünkü bi hafta önce içlerini dolduramadığım iç çamaşırlarımıı şuan atmak zorundayım =)) bu inanılmaz bi özgüven . hala canım acıyor.zorlanıyorum şuan yazarken bile sızlıyor ama değicek sonundaa alıcam karşılığını şuanda bile sütyensizken kocaman duruyorlar.bu arada henüz foto koymadım.öncesi yok ne yazıkki ama şimdiki hallerini çekip koyucam biran önce endişelerinden kurtul bencee birann önce ol sende =))coook cok gecmiş olsun serapprbn.sanırım herkeste surec aynı olmuyor.bazı kızlarda cok rahat oldu 2 gun bıraz agrım oldu dıyrlar.insallah carcabuk atlatırsın bu surecı.bende yenı karar aldım.bıraz tedırgınım.ınan 4 gundur bu sıtedeyım.saatlerce okuyorum.netlesmeye basladı kafam.
bende o amelıyata grıs surecınden korkuyorum.artık ondan sonrası ne olur bılmıyorum.elbette acı olur.sonuc olarak bu bır amelıyat.keske baska yol olsaydı.ama su an ıcın en gecerlısı bu maalesef. napalım.
canım benı arkadaslarına eklersen bende albumunden yenı halıne bakmak ısterım.ınsallah eskı halınıde koyarsında karsılastırabılırız.
canım sen nerde amelıyat oldun?? doktoru kımdı???? hangı sehır?? ve malıeyetı ne oldu amelıyatının????
yazarsan cok sevınırım
gule gule kullan.bır cesaret sıra bızde