ben de korkmaz aldım canım. monetanın yarı fiyatına korkmaz da. zaten seramik de olsa çelikler gibi ömürlük kullanılmıyor yapışmazlar zaten
korkmazdan memnun musun peki, korkmaz'ın set olarak varmış, set şeklinde almayı düşünüyordum korkmaz alabilirim, çelik tencerelerim de korkmaz çok memnunum, herhalde seramiği de iyidir. korkmazın hangi setini önerirsin A1517 var bir de A1516 , 1516 olanın fiyatı daha uygun acaba diğeriyle çok bir farkı var mıdır?
canım ben çeyiz için aldım daha kullanmadım ama kullananlar memnun. ben o içi beyaz olan setlerden almadım. seramikte içi krem renkte olanların kaliteli olduğunu biliyorum. O yüzden Korkmaz'ın Natura serisinden aldım... A1454 kısa tencere diye bak bi sen... Bu Naturanın wok ve yumurta tavası, derin tenceresi falan da var. 3 kuruş fazla olsun daha sağlıklı olsun istedim
Emsan Terra Cast 7 Parça Seramik Tencere Seti En Uygun Fiyatlarla emsanshop.com'da
Kızlar ben emsanın bu seramik takımını almak istiyorum. Çeliklerim emsan çok memnunum.
Kimse emsan hakkında yazmamış sanırım
farklı markalardan seramik tava tencere aldım ve kullanıyorum.Memnun musun diye sorarsanız olumsuz birşey demem ama çok övülecek bir tarafı da yok açıkcası.Yalnız tesadüfen bir sitede seramitok marka fırın tepsisi ve kek kalıplarına rastladım şüpheyle de olsa bir deneyim dedim.Daha önce kullandıklarım seramikse bu apayrı birşey kesinlikle yapışma olmuyor,yağlı kağıda yağlamaya gerek kalımyor ki bahsettiğimiz fırın tepsisi ve kek kalıbı çok kolay yapışan malzemeler.Her tarafı yemek artığı olmuş tepsiyi temizlemek ise 5 dakikamı almadı üstelik yağçözmüş,sıcak suda bekletmeymiş bunlar olmadan.Tava tencere üretimi yapmıyorlar sanırım keşke yapsalar süper olurdu.Merak edenlere sitenin ismini mesaj atabilirim gereksiz reklam yapmak istemem.
firintepsisi.com sitenin adı tepsiler falan aliminyum oldugundan sanırım baya hafıf tavsıye ederım.Merak ettim.Söylersen sevinirim.
Kızlar merhaba, bağdat caddesindeki moneta ürünleri satan mağaza yakında kapanacakmıs. Bu yüzden stok eritiyorlardı uygun fiyata. Eğer ulaşım bilgilerini isterseniz özelden cevaplayabilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?