geçen gün Delimanodan yüzde 50 indirimde bir tava aldım deneme amaçlı. memnun kalırsam çeyiz setimi de Delimano alırım diyerek siparişimi verdim. tava elime ulaştı. hemen hevesle yumurtalı bir karışım pişirdim. tavayı sadece tabağa doğru devirdim ve içindekiler löp diye dökülüverdi yardımsız tavanın sapıyla birleştiği yerde ısı göstergesi var, gayet kaliteli, o da çok işime yaradı.
tavayı ben bu kadar yüksek kaliteli beklemiyordum açıkçası. duruşu, yapısı, materyali, kayganlığı, yüzeyi, ısı göstergesi... her şeyinden memnunum şu ara. 1-2 ay daha kullanayım, hala memnun kalırsam eğer set halinde çeyizim için satın alıcam.
Ben çok beğendim kızlar. Piyasada zaten bana kalırsa ceramica olarak güvenebileceğimiz 3 marka var. MONETA, DELİMANO ve JUMBO... benim düşünceme göre kaliteleri nerdeyse birebir. Delimano fiyat olarak en uygunu.
yalnız sadece makinada yıkamayın ve bulaşık süngerinin telli kısmıyla tavayı zorlamayın. zaten kolayca temizlenebilen bir yüzeyi var. Dikkatli kullanırsak uzun zaman aynı haliyle kalacağını düşünüyorum..
Ben hem Cem'in seramiklerini hemde Papilla nın seramiklerini kullanıyorum. Papillada çok ciddi indirim vardı. 7 li seti 270 tl den 110 TL ye düşmüştü. ama günün fırsatı indirimiydi. 1 günlüktü. Ona da denk geldim ve hemen aldım. İkisinden de oldukça memnunum. Bir de ben çok sık kullanıyorum. Düzgün kullanınca kalite vs çok ta önemli değil bence.