Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba,
Falez seramik tencereleriyle ilgili bilgisi olan var mı?
schaferın 5'li seramik tencere setini nette 199 liraya buldum
diğer seçenekte karacanın 1 tava ve 2 tencereden oluşan seti o da 199 lira
sizce hangisini almalıyım?sağlıksız diye teflon set de almamıştım çeyizime
uzun ömürlü olsun istiyorum :44:
Doğal sarıya dönük krem rengi gibi (tereyağ rengi) gibi olanlar dışında seramik almayın diyorlar. İçi mutlaka bu renk olmalıymış. Beyaz bile olsa doğal olmayan boya içerirmiş ve teflon kadar zararlıymış.
Ben Türk ürünlerinde o yüzden Korkmaz Natura 'ları beğendim... Diğerleri fos bence. Bi de yurtdışı ürünü moneta var...
valla kimseye tavsiye etmiyorum, ilk kullanışta, tabanına alevin izleri çıktı, yüksek bi ısıda değildi, bildiğiniz tüplü olcağın orta büyüklükte olanı, kullanılan malzemede aliminyummuş, aliminyum üstü seramik kaplama yani, gerçi aliminyum olduğu yazıyomuş ama market alışverişi sepete at mantığında olduğundan....
Kızlar ben Korkmaz Natura serisinden alıcam. Bi derin tencere, bi pilav tenceresi, bi wok tava alıcam. normal tavasından almıştım önceden...
Sizce tencerede büyüklük nasıl olmalı? 20 cnm'lik çok mu küçük olur? Yoksa 24'lük mü almalıyım? wok tavada da 26lık mı yoksa 30luk mu olmalı sizce?
24 cm lik Korkmaz A1451 Natura Tencere - evmanya.com
20 cm lik Korkmaz A1450 Natura Tencere - evmanya.com
26 lık Korkmaz A1443 Natura Wok Tava - evmanya.com
30 luk Korkmaz A1444 Natura Wok Tava - evmanya.com
Merhaba,
Dun bir hevesle essenso ecotouch seramik 3lu tencere seti ve celik tencere setlerinden aldim. Bu 189 tl olandan. Bugun tesadufen essenin cok problemli bir marka oldugunu ogrendim ve cok buyuk hayal kirikligina ugradim. Sizce hemen gidip iade ya da degisim icin zorlayim mi ki bu konuda cok sorun cikardiklarini da okudum. Sizin onerilerinize ihtiyacim var.