Seramik mi, çelik mi? Banyo seti hakkında..

semanurum

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2011
162
0
96
Afyon
Kızlar, banyoma set(fırçalık, wc fırçası,sabunluk vs. olanlardan) alacağım da eşim çelik olsun diye tutturdu, ben de seramik ve çok şık setler var ya onlardan istiyorum. Sizce hangisi daha kullanışlı olur. Kullananlar fikir verebilirse sevinirim...

Benim seramik arili fln olanlar varya onlardan cok memnunum
Bence sordugunuz sey zevkle alakalı
Çelikler de hoş ama benim evimde çok ciddi duracağı için düşünmedim
Su lekesi fln cok olur die aklıma gelio ama kullananlardan yorum almak daha ii:3:

Kızlar, banyoma set(fırçalık, wc fırçası,sabunluk vs. olanlardan) alacağım da eşim çelik olsun diye tutturdu, ben de seramik ve çok şık setler var ya onlardan istiyorum. Sizce hangisi daha kullanışlı olur. Kullananlar fikir verebilirse sevinirim...

Benimkiler de seramik, gayet memnunum.Çeliklerde lekeler oluyor zamanla,hep yıkayıp kurutmak gerekir bence.

Benim çelik set paslandı..
Hatta delinmiş altı sıvı sabunluğun..

ben ceyizime metal takım almıştım, paslı gibi oldu, karardı. banyoda rutubet oluyor heralde o ıyı gelmiyor. simdiki takımım seramik. yikamaya geliyor. pırıl prıl kullanıyorum. seramiği tavsiye ederim

çelik sürekli su lekesi yapar kireç lekesi tutar ve zamanla da tıpkı tencerelerde oldupu gibi onların üzerinde de çizilmeler oluşur çirkin bir görüntü oluşturur.. oysa ki seramik su lekesi göstermez çizilme yapmaz hem de banyonun doğal görüntüsüne uyum sağlar....Tabi erkekler pek temizliğe ellerini sürmedikleri için pek çakmazlar böyle şeylerdensonçta sen temizleyeceksin o değil...

Zamanında çelik set almıştım.7 yıldır kullanıyorum hiç bir şey olmadı. 3 çocukla iyi bir seçim oldu. Birde bursa loray merlin mağazasından seramik görünümlü beyaz parlak bir küçük set (Diş fırçalığı-sabunluk-bardaklık içeren) daha aldım.O da gayet kullanışlı.

çok saolun kızlar. bence de seramik olmalı:) herkes hemen hemen aynı şeyi söylemiş. şöyle banyoya uygun siyah beyaz hoş bir seramik güzel olacaktır.

öncelikle kararan veya pas yapanlar başka bir metalden, çelik değil. gerçek çelik banyo setleri 300tl yi buluyor zaten. ben de kullandım o metal olanlardan, hep su lekesi oldu. bıktım ve attım. seramik en güzeli, hem desenleri süper bayılıyor insan görünce...

İkisini de kullanıyorum. Paslanmaz çelik bir setim var alırken çok para verdim ama değdi, yani kalite açısından sıkıntı yok, delinmedi, eskimedi ama temizliği çok çok zor, sil, parlat, kurula mutlaka uzun iş. Oysaki seramiklerin bakımı ve temizliği çok kolay hem de renk seçenekleri var. Yalnız oğlum malesef banyo takımımı kırdı :(( Yani seramiğe de çok para veriyorsun ama kırılma riski var. Ben de mika gibi olanlar var ya onlardan aldım renkleri uyduğu sürece sorun yok bence ama siz şimdi özenle kullanırsınız yeni ev yeni eşyalar, dolayısıyla seramik tercih edebilirsin (en azından yaramaz ve meraklı bir çocuk ailenize katılana kadar :)))))):52:

Tabi ki seramik banyo setim seramik çok memnunum
çöp kovam krom ama zamanla küfleniyo tavsiye etmem

Back
X