- 4 Aralık 2012
- 2.995
- 4.437
- 38
çokkk sevindim canım işe yaramasınasaçlarında çok güzel görünüyor nemini de kazanırsa daha da güzel olur benimde bonem yok henüz bulamadım öyle bi bone bende streçliyorum aynı işi görür :) o yumuşaklık hissi gerçekten süper oluyor sırf oyüzden bile yapılır bu kür uzayıp uzatmadığını ilerleyen zamanlarda görücez ama bu bile yeter
kuzum daha nereye uzasın seninkinin maşallahı var zatenTeşekkür ederimm :) umarım sizinkiler uzar :) benimki nemlensin yeter uzamasa da olur :)))
Yaptım yine, kaşınıyor başım yahu. Sizde de oldu mu ki ? ilk yaptıgımda olmamıştı.kuzum daha nereye uzasın seninkinin maşallahı var zaten
valla düşündümde sanki olmadı gibi belki jelatini sarma şeklinden felanda kaynaklı olabilir bilemedimYaptım yine, kaşınıyor başım yahu. Sizde de oldu mu ki ? ilk yaptıgımda olmamıştı.
eheh bende öyle tahmin ettimStreçi fazla sıkıştırmışım, ondan :)))
Uzatma durumu pek iç açıcı değil zaten ama saçlar nemsizse uzasa bile kırılıyor, bu şekilde en azından nem dengesi sağlandığı için kırılma ihtimali azalır...canım valla biraz zaman geçsin diye bekliyorum uzatma konusunda bişey diyemicem ama nemlendirmesi gayet güzel
aynen bende öyle düşünüyorum ben şimdilik memnunum ilginiz için de teşekkürlerUzatma durumu pek iç açıcı değil zaten ama saçlar nemsizse uzasa bile kırılıyor, bu şekilde en azından nem dengesi sağlandığı için kırılma ihtimali azalır...
kızlar genel yorumum bu yöntem saçı nemlendirmede çok başarılı ama uzatmaya bir faydası olduğunu sanmıyorum kuru saçlılara şiddetle tavsiye edilir
aynen canımcım ne yapalım en azından daha sağlıklı görünüyor saçlarım artık bunada şükür ben zamanım oldukça yapmaya devam edicem :)biraz geciktim ama yorumunu destekliyorum canım.nemlendirme konusunda gayet başarılı evet ama uzama konusunda malesefff
canım bende öyle bi sorun olmadı ben streç filmle sarıyorum bi problem yaşamadımBunu da bir deneyeceğim. Gece yastığa çıkmıyor değil mi?
canım bence haftada bir yapabilirsin en azından saçın nemlenmiş olur baktın fazla geliyor birini bırakırsınAlakasız mı olur bilmiyorum ama bemiksli saç kürünü yapıyorum. Saçlarım normalde çok kuru. kürü uygulayınca daha da kuruyor. bemiksten sonra yumuşaması için bu kürü uygulasam çok mu abartmış olurum ?
sağol canım :)canım bence haftada bir yapabilirsin en azından saçın nemlenmiş olur baktın fazla geliyor birini bırakırsın