Ben bu yöntemi uygulamadım,şuanda sinemaki kürü uyguluyorum daha ilk haftam,saçlarım omuz hizasında biran önce uzasın istiyorum.malzemelerim bittikten sonra bu sera yönteminide denerim diye düşünüyorum.gliserini aktardanmı aldın eczanedenmi fiyatı ne kadardır sitelere bakıyorum her yerde farklı fiyatı?
Teşekkür ederim canım sağolBen aktardan aldim canim eczaneden almani onermem cunku onlar kimyasal oluyor fiyati 5liraydi benim aldigimin
önemli deil cnm yaptıktan sonra buraya yorumunu yazarsan sevinirim :)Teşekkür ederim canım sağol
canımcım hoşgeldin aramıza bakalım nasıl olacak mutlaka faydası olur sonuçlarını bekliyorum mutlaka bi yerden başlamak lazım çok iyi yapmışsındayanamadım yahuusaçlarım röfleli olduğu için uçları artık kurudu daha doğrusu komple nem dengesi bozuldu.bende şimdi yaptım bakalım
Slm canım.peki sabah saç nemli mi yağlı mı duruyor, yani yıkamak mi gerekiyor?canımcım hoşgeldin aramıza bakalım nasıl olacak mutlaka faydası olur sonuçlarını bekliyorum mutlaka bi yerden başlamak lazım çok iyi yapmışsın
canımcım hoşgeldin aramıza bakalım nasıl olacak mutlaka faydası olur sonuçlarını bekliyorum mutlaka bi yerden başlamak lazım çok iyi yapmışsın
canım ben dediğim gibi bir gün durup diğer gün yıkıyorum saçlarımı hepte yıkıycağım güne denk getiriyorum eğer saçını toplarsan bence ogünde kullanabilirsin ama toplamayıp açık bırakacağım dersen bence yağlı gibi görünebilir şöyle söyleyeyim hani yazlıkta felan yatarız sabah kalkınca saçlarımız böyle nemli nemli kabarmış olurya işte ona benzer bir durum ne güzel betimledim ama dimiSlm canım.peki sabah saç nemli mi yağlı mı duruyor, yani yıkamak mi gerekiyor?
ayyy inşallah kuzucum tek umudumuz ohoşbuldum canımmmberaberce güzel sonuçlar paylaşırız inşallahhhhh.
Ayy o zaman yazın uygulanır bu veya hsonuucanım ben dediğim gibi bir gün durup diğer gün yıkıyorum saçlarımı hepte yıkıycağım güne denk getiriyorum eğer saçını toplarsan bence ogünde kullanabilirsin ama toplamayıp açık bırakacağım dersen bence yağlı gibi görünebilir şöyle söyleyeyim hani yazlıkta felan yatarız sabah kalkınca saçlarımız böyle nemli nemli kabarmış olurya işte ona benzer bir durum ne güzel betimledim ama dimi
aynen canım tabi saç tipininde etkisi olabilir bende yarattığı bu sonuçta çünkü benim saçlarım ince telli bakalım diğer arkadaşlar nasıl sonuçlar alacak :) yada bir hafta sonu deneyip sendeki etkisinede bakabilirsin bu daha garanti sonuç gibiAyy o zaman yazın uygulanır bu veya hsonuuTeşekkürler
canım nasıl oldu saçlarındayanamadım yahuusaçlarım röfleli olduğu için uçları artık kurudu daha doğrusu komple nem dengesi bozuldu.bende şimdi yaptım bakalım
canım nasıl oldu saçların
evet canım.denemek lazımaynen canım tabi saç tipininde etkisi olabilir bende yarattığı bu sonuçta çünkü benim saçlarım ince telli bakalım diğer arkadaşlar nasıl sonuçlar alacak :) yada bir hafta sonu deneyip sendeki etkisinede bakabilirsin bu daha garanti sonuç gibi
kesinlikle canım helekibi ay dayanıp yapabilirsek muhteşem sonuçlar alıcaz gibime geliyo24 saat beklettim diyebilirim :) ilk kullanıma göre yumuşama etkisi gayet güzel canımama asıl etkileri 1-2 hafta sonra daha iyi gözlemleriz
çokkk sevindim canım işe yaramasınaPerşembe akşamı yapıp yattım. Ölçuleri birebir de degil ustelik. Daha onceden hazırladıgım birer kapak olcekte suya kattıgım karışımın içine daha fazla gliserin ekledim. Karışımın yarısıni kullandım öyle kuruydu ki saclarım anca nemlendi.
ertesi gün yıkadım fark bariz gorünüyor. Nem8ni havlu ile alıp kopükleyip işe gittim. Parlıyor saçim. Akşama dogru surekli saçlarımla oynadım yumusaklıgından elim gitti surekli :) ya kendimi kandırıyorum ya da cidden bişeler oluyor. Bugün yine yapacağım
bakalım ne olacak. Ilkinin fotosunu cekmeyi unuttum bu arada