Doğal Saç Bakım Kürleri Sera Yöntemi ile Saç Uzatma(Resimli)

Evde Yapılabilen Saç Doğal Bakım Kürleri
Ben aktardan aldim canim eczaneden almani onermem cunku onlar kimyasal oluyor fiyati 5liraydi benim aldigimin

Tabiki yazarım şu sinemaki bakımım bitsin buna başlamayı düşünüyorum

dayanamadım yahuu saçlarım röfleli olduğu için uçları artık kurudu daha doğrusu komple nem dengesi bozuldu.bende şimdi yaptım bakalım

dayanamadım yahuu saçlarım röfleli olduğu için uçları artık kurudu daha doğrusu komple nem dengesi bozuldu.bende şimdi yaptım bakalım
canımcım hoşgeldin aramıza bakalım nasıl olacak mutlaka faydası olur sonuçlarını bekliyorum mutlaka bi yerden başlamak lazım çok iyi yapmışsın

canımcım hoşgeldin aramıza bakalım nasıl olacak mutlaka faydası olur sonuçlarını bekliyorum mutlaka bi yerden başlamak lazım çok iyi yapmışsın
Slm canım.peki sabah saç nemli mi yağlı mı duruyor, yani yıkamak mi gerekiyor?

Slm canım.peki sabah saç nemli mi yağlı mı duruyor, yani yıkamak mi gerekiyor?
canım ben dediğim gibi bir gün durup diğer gün yıkıyorum saçlarımı hepte yıkıycağım güne denk getiriyorum eğer saçını toplarsan bence ogünde kullanabilirsin ama toplamayıp açık bırakacağım dersen bence yağlı gibi görünebilir şöyle söyleyeyim hani yazlıkta felan yatarız sabah kalkınca saçlarımız böyle nemli nemli kabarmış olurya işte ona benzer bir durum ne güzel betimledim ama dimi

Ayy o zaman yazın uygulanır bu veya hsonuuTeşekkürler

Ayy o zaman yazın uygulanır bu veya hsonuuTeşekkürler
aynen canım tabi saç tipininde etkisi olabilir bende yarattığı bu sonuçta çünkü benim saçlarım ince telli bakalım diğer arkadaşlar nasıl sonuçlar alacak :) yada bir hafta sonu deneyip sendeki etkisinede bakabilirsin bu daha garanti sonuç gibi

evet canım.denemek lazım

24 saat beklettim diyebilirim :) ilk kullanıma göre yumuşama etkisi gayet güzel canım ama asıl etkileri 1-2 hafta sonra daha iyi gözlemleriz
kesinlikle canım helekibi ay dayanıp yapabilirsek muhteşem sonuçlar alıcaz gibime geliyo

Perşembe akşamı yapıp yattım. Ölçuleri birebir de degil ustelik. Daha onceden hazırladıgım birer kapak olcekte suya kattıgım karışımın içine daha fazla gliserin ekledim. Karışımın yarısıni kullandım öyle kuruydu ki saclarım anca nemlendi.
ertesi gün yıkadım fark bariz gorünüyor. Nem8ni havlu ile alıp kopükleyip işe gittim. Parlıyor saçim. Akşama dogru surekli saçlarımla oynadım yumusaklıgından elim gitti surekli :) ya kendimi kandırıyorum ya da cidden bişeler oluyor. Bugün yine yapacağım
bakalım ne olacak. Ilkinin fotosunu cekmeyi unuttum bu arada

Yaptıgım ilk seradan sonraki hali. Onceki saçıma gore birazdaha parlak. Şimdi tekrardan yaptım gece yatarken streçle sarıp eşar baglayacağım bonem yok. Sonraki durumu da paylaşirım :)

çokkk sevindim canım işe yaramasına saçlarında çok güzel görünüyor nemini de kazanırsa daha da güzel olur benimde bonem yok henüz bulamadım öyle bi bone bende streçliyorum aynı işi görür :) o yumuşaklık hissi gerçekten süper oluyor sırf oyüzden bile yapılır bu kür uzayıp uzatmadığını ilerleyen zamanlarda görücez ama bu bile yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…