evleneli 3 yıl oluyor.bende septum ve myom vardı..ilk sene hamile kaldığımda 4 haftalıkken bebek düştü...septuma ve myoma dayanamadı tabi.sonrası ameliyat oldum.sezeryan gibi kesilerek myom alındı, kesilmesi gerekiyordu çünkü myomum büyüktü..ve kameraylaalttan girilerek septum ameliyatı yapıldı...sonrası 1 sene sonra bebek düşündük tekrar..ve hemen hamile kalmıştım...ama malesef 2,5 aylık hamileyken bebeğin kalp atışlarını göremedik..kalbi durmuştu..nedeni sebebi belli değildi..kürtaj olmak zorunda kaldım...sonrası ankarada Prof.Dr.a göründüm.İncelemeye alalım seni dedi.Daha öncesinde septum alındığını myom alındığını söylemiştim.kan tahlilleri, ultrason, ve en korkuncu rahim filmi...herşey film de ortaya çıktı...gerisi hep normaldi.dediki prof. septumun var alınacak...ben ağladım o anda..nasıl ameliyat etmiş o zaman bu koskoca dünyaca ünlü prof...alamamışmı tamamını septumun diye ağlayarak söylendim hep...ve sonrası dedim ki gideyim beni ameliyat eden profla görüşeyim.ve görüştüm..doktor dediki polipin var onu alcaz bu septumdan bişey olmaz çok az bişey felan...rahatlamıştım ve yine kamerayla alttan polip alındı..basit bir operasyondu..sonrası 5-6 ay sonra yine hamile kaldım.herşey yolundaydı...1.ay,2.ay,3.ay ve derken 4.ayı geçirdim ama malesef kesesi patladı bebeğimin suyu olduğu gibi boşaldı..acile kaldırıldım..bebeğin yaşam kaynağı suyu hiç kalmadığından suni sancıyla doğuma alındım..bu bebeğimide kaybettim..1 değil,2 değil, 3 olmuştu...uuufff....12 gün geçti aradan...psikolojim alt üst oldu.yeni yeni toparlanmaya çalışıyorum..neyseki alanyadayım ve burdaki iyi bir dra göründüm dedi daha önceki filmi gösterdim septumun alıncak diye.bebeği septum itmiş..kamerayla bakıncak felan..2-3 ay sonra yaptıracağım artık ameliyat..dediki doktorum, ilk ameliyatta hallolmazmış septum..bi kaç seansla hallolurmuş..İnşallah sebebi budur ve ameliyatı son kez olup hallolur inşallah...tek diyeceğim şey kadın olmak o kadart zor ki...her şey kadınların üzerinde malesef..En büyük desteğim eşime burdan sonsuz sevgilerimi iletiyorum..onun ve ailemin destekleriyle ayaktayım...:1no2:benneyaptımki