- 5 Ocak 2022
- 17
- 1
- 25
-
- Konu Sahibi Sustainable loneliness
Septalı olduğunu anlamak için doktor olmaya gerek yokKizlik zariniza aynada gorup uzerine septali olduguna dair teshis koyuyorsaniz ameliyatinizi da kendiniz yaparsiniz artik.
Bu konuya çok vakifsiniz galinaSeptalı olduğunu anlamak için doktor olmaya gerek yokiki tane delik var iste
Sonrasında ilişkiye girebildinizmiBenim septalı değildi ama ilişkiye izin vermeyecek kadar kalın bir zarım vardı. 5-10 dklık bir operasyonla alıyorlar. Devlette yaptırmıştım
Bende kendime yarımay teşhisi koydum ama anulermisErkek arkadaşımla cinsel ilişkiye girmek istiyoruz fakat bugün aynadan kontrol ettiğimde kızlık zarımın septalı olduğunu gördüm. İnternette mutlaka alınması gerektiği yazıyor. Yoksa cinsel ilişkiye girilmiyormus. Bu ameliyatı olan var mı? Özelde ne kadar? Hemen yapılan bir işlem mi ve bir de kızlık zarını da alıyorlar mı?
gerçekten mi çok rahatladım teşekkür ederimBen ozelde 1000 tl ye oldum daha uygun vardir belki ama bilmiyorum zarin hepsini aliyorlar tamamen gidiyor hic agri sizi olmuyor cok kolay bir islem
umarım benimki de normaldir bu ameliyatlarla uğraşmak sıkıntıBende kendime yarımay teşhisi koydum ama anulermisyani normal kızlık zarı ama ona ragmen bende kanama olmadı ayrıca sadece esneklerde değil normal veya yarımay kızlık zarlarindada kanama olmuyor
gerçekten mi çok rahatladım teşekkür ederim
bende de aynısı var ve vajinismus ta var. doktorum kesin ameliyat dedi ama ameliyatla ilgili hiç bilgim yok. Ameliyattan sonra rutin hayatınıza devam ettiniz mi ? Doktor bana 5000 dedi bu aradaBenim septalı değildi ama ilişkiye izin vermeyecek kadar kalın bir zarım vardı. 5-10 dklık bir operasyonla alıyorlar. Devlette yaptırmıştım
yaptırdınız mıErkek arkadaşımla cinsel ilişkiye girmek istiyoruz fakat bugün aynadan kontrol ettiğimde kızlık zarımın septalı olduğunu gördüm. İnternette mutlaka alınması gerektiği yazıyor. Yoksa cinsel ilişkiye girilmiyormus. Bu ameliyatı olan var mı? Özelde ne kadar? Hemen yapılan bir işlem mi ve bir de kızlık zarını da alıyorlar mı?
Ben devlette yaptırdım ücretsiz bi şekilde. Ameliyat 10 dk falan sürmüştür. Hazırlanma ayılma toplam yarım saat falandır( genel anestizili oldum) 2-3 saat sonra da taburcu oldum. Çok hafif bir sızı ve 2 gün biraz kanama oldu. Ama rahat bir süreçti. 1 ay ilişki yasağı vardı.bende de aynısı var ve vajinismus ta var. doktorum kesin ameliyat dedi ama ameliyatla ilgili hiç bilgim yok. Ameliyattan sonra rutin hayatınıza devam ettiniz mi ? Doktor bana 5000 dedi bu arada
Doktora gorunebilirsin bunun için inşallah yokturumarım benimki de normaldir bu ameliyatlarla uğraşmak sıkıntı