Septalı kızlık zarı ameliyatı

Sustainable loneliness

Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2022
17
1
25
Erkek arkadaşımla cinsel ilişkiye girmek istiyoruz fakat bugün aynadan kontrol ettiğimde kızlık zarımın septalı olduğunu gördüm. İnternette mutlaka alınması gerektiği yazıyor. Yoksa cinsel ilişkiye girilmiyormus. Bu ameliyatı olan var mı? Özelde ne kadar? Hemen yapılan bir işlem mi ve bir de kızlık zarını da alıyorlar mı?

Ben ozelde 1000 tl ye oldum daha uygun vardir belki ama bilmiyorum zarin hepsini aliyorlar tamamen gidiyor hic agri sizi olmuyor cok kolay bir islem

Benim septalı değildi ama ilişkiye izin vermeyecek kadar kalın bir zarım vardı. 5-10 dklık bir operasyonla alıyorlar. Devlette yaptırmıştım

1 ay ilişki yasağı bittikten sonra hiç bir sorun yaşamadım. Eğer problem fizikselse sadece onu hallettikten sonra hiç bir problem yaşanmaz diye düşünüyorum

Erkek arkadaşımla cinsel ilişkiye girmek istiyoruz fakat bugün aynadan kontrol ettiğimde kızlık zarımın septalı olduğunu gördüm. İnternette mutlaka alınması gerektiği yazıyor. Yoksa cinsel ilişkiye girilmiyormus. Bu ameliyatı olan var mı? Özelde ne kadar? Hemen yapılan bir işlem mi ve bir de kızlık zarını da alıyorlar mı?
Bende kendime yarımay teşhisi koydum ama anulermis 😂yani normal kızlık zarı ama ona ragmen bende kanama olmadı ayrıca sadece esneklerde değil normal veya yarımay kızlık zarlarindada kanama olmuyor

gerçekten mi çok rahatladım teşekkür ederim
Benim septalı değildi ama ilişkiye izin vermeyecek kadar kalın bir zarım vardı. 5-10 dklık bir operasyonla alıyorlar. Devlette yaptırmıştım
bende de aynısı var ve vajinismus ta var. doktorum kesin ameliyat dedi ama ameliyatla ilgili hiç bilgim yok. Ameliyattan sonra rutin hayatınıza devam ettiniz mi ? Doktor bana 5000 dedi bu arada

yaptırdınız mı

bende de aynısı var ve vajinismus ta var. doktorum kesin ameliyat dedi ama ameliyatla ilgili hiç bilgim yok. Ameliyattan sonra rutin hayatınıza devam ettiniz mi ? Doktor bana 5000 dedi bu arada
Ben devlette yaptırdım ücretsiz bi şekilde. Ameliyat 10 dk falan sürmüştür. Hazırlanma ayılma toplam yarım saat falandır( genel anestizili oldum) 2-3 saat sonra da taburcu oldum. Çok hafif bir sızı ve 2 gün biraz kanama oldu. Ama rahat bir süreçti. 1 ay ilişki yasağı vardı.
Bence bir doktora daha görünün hatta devlette görünün gerçekten operasyon gerekliyse devlette olursunuz daha iyi. Vajinusmus için de sonra özel doktorda tedavi olursunuz.

X