• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Sepetimdeki Ürünlerden Hangilerini Almalıyım

nefesalnefesver

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2014
5.443
12.931
248
Ankara
Merhaba sevgili anneler,

Bir internet sitesinde bebek doğduktan sonra kullanılmak üzere bazı ürünleri sepetime ekledim..
Sizce iyi tercihler yapmış mıyım ya da bu ürünler yerine ben kullandım şunu daha çok tavsiye ediyorum dediğiniz ürünler var mı??
Zaten hepinizin bildiği üzere biraz masraflı bir süreç.. Gereksiz bir şeyler alıp da gereksiz masraf yapmak yerine gerekli ürünler almak daha ili olur diye düşünüyorum.. Hem diğer anne adaylarına da toplu bir yardım başlığı olur :)
1- Sevi Bebe Lüks Emzirme Yastığı
2- Lansinoh Steril Süt Saklama Poşeti
3- Lansinoh Lanolin Göğüs Ucu Kremi
4- Sevi Bebe Tırnak Bakım Seti (İçindekiler: tarak, bebek tırnak makası, ateş ölçer, konak tarağı, küçük makas, burun temizleyicisi, damak kaşıyıcısı) YA DA tek Chicco Tırnak Makası
5- Sevi Bebe Çok Fonksiyonlu Yan Yatış Yastığı
6- Dr. Brown's Doğal Akış Cam Dar Ağızlı Biberon Seti
7- Mustela'nın Tüm Ürünleri (şampuan, ıslak mendil, yüz nemlendiricisi, konak önleyici şampuan, pişik kremi, vücut losyonu, masaj yağı)
8- Sevi Bebe Çok Fonksiyonlu Anne Bebek Minderi
9-Baby Jem Bebek Termosu
10- Philips Avent Elektrikli Göğüs Pompası

Not: Emzik alıp almama konusunda kararsızım.. Sizler ne düşünüyorsunuz bu konuda?

bebeğimin kıyafetleri, oda takımı, beşiği, arabası felan her şey tamam bi bu ürünler eksik kalmıştı.. Bunları kullanıp memnun kalanlar ya da kalmayanlar ya da yerine ürün önerenler varsa fikirlerini paylaşırlarsa memnun olurum..

Son düzenleme:
Muhtemelen aldın ürünleri. Ama diğer arkadaşlara yardımcı olsun. Dr browns çok iyi biberon biz ilk hafta mama vermek için kullandık sonra gerek kalmadi. Eğer sütünüz hamileyken gelmeye başladıysa biberon ek Gıda dönemine kadar kullanilmiyor. Keza bebek termosu da. Lansinoh kreme çok şükür hiç ihtiyaçim olmadı. Aldım iki kez sürdümvolduğu gibi duruyor. Emzirme yastığı da kullanmadim. Kolumun altına bir battaniye koyuyordum.

Arkadaşım ben de senin gibi bir sürü şey almıştım. Ama bebeğim çok arızaydı. Emzik tutmadı, biberon almadı, hep beni emmek istedi ama sağdığım sütü de almadı,bebek küvetinde banyo yapmadı. Böylece benim aldığım çeşit çeşit emzikler, en iyi marka biberonlar, süt sağma makinesi ve poşetleri elimde patladı diyebilirim. Bir arkadaşımın önerisiyle yan yatma yastığı aldım ama onu da hiç kullanmadım. Pekala bu işlevi görecek ihtiyaç halinde başka şeyler de bulunabilir. Başka bir arkadaşım da emzirme yastığı önermişti ama yan yatma yastığı konusundaki tecrübemden sonra onu almadım. İyi ki de almamışım. Bazı şeylerin sırf masraf çıkarmak için uydurulduğunu düşünüyorum. Bizler yan yatma yastıksız, emzirme yastıksız nasıl büyüdüysek çocuklarımız da öyle büyüyebilir diye düşünüyorum. Ha bu arada göğsüm çatladığı için lansinoh kremi çok kullandım ve çok faydasını gördüm ama aynı sıkıntıyı yaşayan başka bir arkadaşıma hiç bir faydası olmamıştı mesela. Minicik paketi bile bir dünya paraydı o zaman. Bunları bebeğin doğduktan sonra ihtiyaçlarına göre de alabilirsin canım. Allah sağlıkla kavuşturdun evladına en önemlisi bu....

Back
X