park yatak alıcam cnm bende beşiklerden çok memnun kalan yok alanı dar diyemerhaba arkadaşlar kısmet olursa şubatta bebeğim geliyor ancak yatak odam küçük olduğu için sepet beşik ya da resimdeki mini park yatağı almak istiyorum hem hafif olsun hemde yer kaplamasın diye ancak sepet besiği ne kadar süre kullanabilirim bilmiyorum bebek hareketlenince zor mu olur yoksa bu park yatak daha mı iyi olur bilemedim tavsiyelerinizi bekliyorm özellikle sepet beşik kullanan arkadaşlar kaç ay kullandınız bebek hareketlenince kullanabildiniz mi
Eki Görüntüle 1357307
park yatakta neyi alacaksın canım???hangi model?ben de sepet beşik almayı düşünüyordum ama bebek 6-7 ay lık olduğunda yani bi yerlere tutunup kalkabilecek duruma geldiğinde sepet beşikten düşme olasığı çok fazla.kullanım ömrü az olduğu için park yatakta karar kıldım
daha karar vermedim canım .iyi bi araştırma yapmam lazım önce:)park yatakta neyi alacaksın canım???hangi model?
80 derken 80 TL mi nerdebende kararsızım mini park yatak fiyatları ne peki ? Sepetler 80 den başlıyor genelde ssanırım.
80 derken 80 TL mi nerdeBen en ucuz 250TL gördüm. Park yataklarda aynı aşağı yukarı ben karar veremiyorum sanırım. Karyola alacağım Ama 80 liraya sepet varsa ondanda alırım bitane
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?