Doğuma Hazırlık sepet beşik mi yoksa mini park yatak mı

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

pelinda82

Üye
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2014
24
8
8
42
merhaba arkadaşlar kısmet olursa şubatta bebeğim geliyor ancak yatak odam küçük olduğu için sepet beşik ya da resimdeki mini park yatağı almak istiyorum hem hafif olsun hemde yer kaplamasın diye ancak sepet besiği ne kadar süre kullanabilirim bilmiyorum bebek hareketlenince zor mu olur yoksa bu park yatak daha mı iyi olur bilemedim tavsiyelerinizi bekliyorm özellikle sepet beşik kullanan arkadaşlar kaç ay kullandınız bebek hareketlenince kullanabildiniz mi

Canim bende daha gebeligin in çooook başında olmama rağmen bunu düşünüyordum tam sepet mi mini park mi diye? Kullananlar yorum yapar inşallah.

Ben sepet beşiklere çok özeniyorum ya bir tane ondan almak istiyorum.. Park yatağı daha uzun süre kullanabilir ama diğerinin de başka bir havası var.

Evet sepet besikiler benimde çok hoşuma gidiyor cibinlikli olunca ayrı bi hava katıyor ama alipta 3 4 ay kullanacakSam boşuna beni en az 1 yaşına kadar idare etmesi lazım sepet beşik kullanan arkadaşlar yokmu

park yatak alıcam cnm bende beşiklerden çok memnun kalan yok alanı dar diye

sepet besik kesinlikle tavsiye etmwm arkadaslar kizim 4 aylik ve kullanmakta cok zorlaniyorum kullanim alani cok dar

Ay bende sepet beşik almayi çok istiyorum ilk cocugumda alamadım komple bebek odası almıştım ama o sepet çok içimde kaldı kısmet olursa bu ikincide alacam

ben de sepet beşik almayı düşünüyordum ama bebek 6-7 ay lık olduğunda yani bi yerlere tutunup kalkabilecek duruma geldiğinde sepet beşikten düşme olasığı çok fazla.kullanım ömrü az olduğu için park yatakta karar kıldım

park yatakta neyi alacaksın canım???hangi model?

sepet beşikler çok güzeller ama uzun süre kullanılmayacağı için ben beyaz sallanan beşik almayı düşünüyorum.

bende kararsızım mini park yatak fiyatları ne peki ? Sepetler 80 den başlıyor genelde ssanırım.

bende kararsızım mini park yatak fiyatları ne peki ? Sepetler 80 den başlıyor genelde ssanırım.
80 derken 80 TL mi nerde Ben en ucuz 250TL gördüm. Park yataklarda aynı aşağı yukarı ben karar veremiyorum sanırım. Karyola alacağım Ama 80 liraya sepet varsa ondanda alırım bitane

80 derken 80 TL mi nerde Ben en ucuz 250TL gördüm. Park yataklarda aynı aşağı yukarı ben karar veremiyorum sanırım. Karyola alacağım Ama 80 liraya sepet varsa ondanda alırım bitane

Dur Dur panik yapmaa benim bahsettiğim o tahta fransız sepet beşikler değil bildiğin sepet gibi olanlar var Sallanabilir felan mesela bu benm favorim nasıl olsa 6 ay kullanabiliyorlar niye fazla vereyim http://www.n11.com/convers-sallanir-bebek-besigi-sepet-besik-P16223206

ayy ne kadar sevinmiştim ucuz sepet beşik bulcam diye
Bu n11.comdaki de güzelmiş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…