“Sensin Pislik” Lafı

gitmemek için bahane arıyormuşsunuz bulmuşsunuz. Bana garip geliyor hiçmi eşinizle şakalaşırken pislik kelimesini kullanmıyorsunuz ? Biz eşimle gün içinde bile sürekli kullanırız gerçekten pislik olduğumuz için değil gülüp eğlendiğimiz için. Çok dramquensiniz eşinizin annesinden annelik beklemek falan ? Yapmak zorunda değil kadın.
Bayram geliyor ya kaynanasının yanına gidecek gelin konuları arttı. Kimse kv ye bayıldığı için gitmiyor zaten saygıdan eşini sevgidiğinden gidiyor yani abartmayın bu kadar.

Çamaşır makinası olayına gelirsek bende evde temizlik yaptığım bezleri makinaya atıyorım daha sonra kazan temizleme yaptırıp çocuğumun kendimizin çamaşırlarını yıkamaya devam ediyoruz yani ayrıca kırklar gibi makina temizliği yapmanıza gerek yok abartıyorsunuz.
İyi de kırklar gibi temizleyeceğim demedim kii?
Bir de annelik aramayı nasıl bir şey sanıyorsunuz? Bir kızım demek bile yeterli iken asla dememesi mesela yine de olur mu?

Konunuzun ilk paragrafini lütuf olarak görmeyin, çocuğun mamasıni yapmis falan, yapacak tabi, kendi çocuğu.

Soruna gelirsek, bunu biz de yaparız da, cidden şakadır, siz anlayamiyor musunuz hangi maksatla soyledigini?

Hanımlar yanlış anlaşılmış sanırım annelik aramaktan kastım beni emzirsin demek değil Allah aşkına 😄 kadın asla bir nasılsın demez, kızım lafını hiç kullanmadı mesela ya da ne bileyim bir kere sarılmadı falan? Ve inanın ben bunu aştım. Problem o değil. Ben sadece eşime yaptığım fedakarlığı anlatmak istedim. Ben buraya kv konusu açmadım. Zaten mesafem ve saygı çerçevesinde tavrım net ona.

Konunuzun ilk paragrafini lütuf olarak görmeyin, çocuğun mamasıni yapmis falan, yapacak tabi, kendi çocuğu.

Soruna gelirsek, bunu biz de yaparız da, cidden şakadır, siz anlayamiyor musunuz hangi maksatla soyledigini?
Yok lütuf olarak değil zaten burada hemen bir güruh var ya onlar anlasın diye yazdım. Tabii ki yapacak evi de temizliyor temizleyecek de.

Aglamak neden ya?Sende lafları çat çat söyleseydin suratina .Ödeşmiş olurdunuz.Ciddi degildir herhalde söylerken.:KK53:
Sonradan söyledim tabii ama o an sinirlerim boşaldı zaten bir kaç gündür yorgunluktan iyice gel gitli oldum.

Dün eşime saçma bi şekilde "bugün yaptığın hareketler tam bi salaklık" dedim. Halbuki normalde çok dikkat ederiz ikimizde ve birbirimize karşı hiç öyle kelimeler kullanmayız. Dedikten sonrada çok pişman olup özür diledim zaten. Eşinizde saçmalamış işte, büyütmeyin bence. Hem bayramda annesine gitmeniz olması gereken bir şey, eşinizi bununla vurmaya çalışmayın bence.

Ayni anda yikamamak ok ama makina temizlemek cok abarti geldi bana onu geceyim.

"Sensin pislik"

Benim esyama pislik diyemezsin ama sensin pislik ergenligi bu, nerde gorsem tanirim, malcilk ile gunun stresinin karismasi. Tahminimce (oyle degilse beni duzeltin) siz daha once de esinizin birseylerini elestirmissiniz ve bunun karsiligi olarak adam size bilenmiş. Ama dememeliydi bence, benden onceki arkadaslar abarttiginizi dusunmusler, ben dusunmedim. Araba temizlemek icin kullanilan pacavra icin eşe hakaret etmek nereden baksan kabalik.

Bence bu isi kaynanaya gitmemek icin bahane etmeyin.
Bana da öyle geldi tam olarak

Hanımlar yanlış anlaşılmış sanırım annelik aramaktan kastım beni emzirsin demek değil Allah aşkına 😄 kadın asla bir nasılsın demez, kızım lafını hiç kullanmadı mesela ya da ne bileyim bir kere sarılmadı falan? Ve inanın ben bunu aştım. Problem o değil. Ben sadece eşime yaptığım fedakarlığı anlatmak istedim. Ben buraya kv konusu açmadım. Zaten mesafem ve saygı çerçevesinde tavrım net ona.
Kızım dememesi de gayet normal bence. Ben kayınvalidemi severim ama şahsen anne demek hiç içimden gelmiyor annem değil çünkü. Onun da bana kızım dememesi gayet normal. Kayın aileyle kurulan bağ organik bir bağ değil. He çok ısınır samimi olursanız ne ala, ama olmazsanız da gayet normal bence

Kızım dememesi de gayet normal bence. Ben kayınvalidemi severim ama şahsen anne demek hiç içimden gelmiyor annem değil çünkü. Onun da bana kızım dememesi gayet normal. Kayın aileyle kurulan bağ organik bir bağ değil. He çok ısınır samimi olursanız ne ala, ama olmazsanız da gayet normal bence
Tamam işte ben o kızımı bekliyordum ilk evlendiğimde ama olmadı. Şuan umrumda da değil demiş dememiş. Hiç sorun etmiyorum aştım.

İşte çoğu insanin böyle hassasiyetleri yoktur diye dusunuyorum. 9 yillik evliyim kvdem bana sarilsa diye dusunmedim, sarilmayiz.😃 Kizim demistir arada ama bende yaprak kimildamaz dese ne demese ne kvnin kizim lafi bir duygu uyandırmıyor.

başak burcuyum istemsiz yüklü gelmişim dünyaya atamıyorum bu temizlik işlerini bünyemden
Canina yazik ya bosvermek gerek azicik.
Benim bahcede kucuk dekor bir ejderha duruyor, annem geldi bigun onun icini yikiyor, ya dedim senin nerden aklina geldi ve gerekli mi? Hayatta dusunemem onu yikamayi banane yani😂

X