sense_peace meme küçültme ameliyatı deneyimleri

sense_peace

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2011
7
0
Meme küçültme ameliyatından sonra 5 günümeyim, deneyimlerimi paylaşmak istedim. Ameliyat çıktıkdan sonra çok ağrım olmadı, işin ilginç yanı hiç birşey hatırlamıyorum ameliyathane hakkında, ilk gece hafif bir bulantım oldu onun dışında hiç bir sorunum olmadı şeytan kulağına kurşun.. sağ memeden 800gr, sol memeden 760 gr çıkarmış. 2.nci gün biraz agrım oldu oda agrı kesici ile düzeldi, dokorum harika birisi drenleri hemen ertesi gün çekti, kollarımı kaldırmadıkca ağrım olmadı memenin altında halen bantlar var o yüzden doktorumun söyledigi o kötü yara izini görmedim hala ama doktorum ameliyatıma 100 üzerinden 100 puan verdigini söyledi. kafama taktıgım izlerinde birşekilde azaltmış daha az olacagını söyledi. ameliyat önce 95'i zorla giyiyordum ameliyat çıkıgımda 85 sütyenim takılıydı bu güzel bir duygu :) insanı mutlu edende bu. 2 gündür ağırlıgın azaldıgını hissetmeye başladım. akşam yatmadan önce banyo yapacam doktorum 3 gün banyo öneriyormuş ama ben cesaret edemedim. cumaya kontrolüm var biraz morluklar oluşmuş onları gösterecegim sanırım dogal şeyler ameliyattan sonra. Gerçekten bu ağırlıgı uzun süre çekmeye gerek yokmuş ama ne olursa olsun doktorunu iyi seçmek önemli düzce devlet hastanesinde böyle iyi bir plastik cerrah olacagını ihtimal vermemiştim. :KK9:

Doktorunuz kim ve acaba kaç liraya mal oldu ameliyatınız devlet hastanesinde? Ben de olmak istiyorum ama devlette 4000TL filan diyorlar kimi de diyor 1750 hangisi?