Lekeli olan yer normal cildinden daha koyu olduğundan üstüne fondöten sürünce ton farkı oluyor (benim de cildimde 7 senedir akne izleri var ordan biliyorum :))leke sorunumu yoksa fondeten sürünce koyulaşmasımı ? sinir oldum ya nası kapatıcam ben bunu bilmiyorum
Lekeli olan yer normal cildinden daha koyu olduğundan üstüne fondöten sürünce ton farkı oluyor (benim de cildimde 7 senedir akne izleri var ordan biliyorum :))
internette makyaj videoları izleye izleye yolu buldum.
Önce lekelerin üzerine kapatıcı (concealer) uyguluyorum. Sadece lekelerin üzerine. Böylelikler lekelerin tonunu açmış oluyorum. Concealer açık tonlu ya biraz ondan. Sonra fondöten uyguluyorum Ta daaa :)
tatlım ben aksil-5 sürdüm açsın diye ama ona rağmen koyulaştı daha mı çok süreyim ne dersin ? Gerçi aksil-5 i bir süre sonra emiyor sanırım yüz doktorum verdi lekeler için sen doktora gittin mi 7 sene boyunca geçmedimi
Ben senin yerinde olsam önce aksili sürerim cildim emene kadar beklerim. ohSonra lekeli yerlere oriflame dual'i sürerim. Sadece lekelerin üzerine. Yedirmeden böyle parmağınla bi dual core değdir bi lekeye. Pıt pıt :) gözüne leke hafifleyinceye kadar. Sonra da maybelline fondöteni sürerim tüm yüzüme. Kulaklarınla boynuna da sür biraz fark olmasın. En son da pudrayı sürerken böyle yüzeysel geçerdim
yok canım ekstra bir nemlendirici kullanmıyorum akne çıktığı için nemlendirmeyi düşünmedim hiç aksine doktorun verdiği şeyler genelde kurutucu ürünler aksil salsil felan
hmmmm haklısın . o geceden önce ozaman önce bir güzel nemlendirici süreyim ne dersin ?
hmmmm olabilirr canım sağol . ya en sinir olduğumda sivilce çoook çok nadir çıkıyor akne var mesela tüm yüz temiz ama sağ yanakta 3 tane koca koca leke soldada eski aknelerin silueti renk farklılığı fln var . O da ilginç geldi doktora sordum ama net bi cevap vermedi pütür pütür sivilce çıkaran bi tip değilim ama bir akne yetiyorda artıyor kocaman böyle
kızlar süpersiniz ya söylediğiniz yöntemler çok işe yaradı öncesinden nemlendirince cildim fondoteni emmedi ve sürrdğüm gibi kaldı kapatıcıyıda patpat şeklinde sürüp üstüne fondoteni yayınca herhangi bir koyulaşma olmadı çok sağolun