senin kocan 'asla aldatmaz' ise; beni 3 yıldır karısıyla aldatan kimin kocası?

Ooo ümstad nettin sen ya? Bunlar bile fazla geldi bana, hiç kafamı yoramam. Hayatı basit yaşıyorum ben. Yaparsa önüme gelir o bi şekilde. Aynı yatakta yattığım adamın her şeyini bilicem, ne mok yediğini mi bilemeyeceğim? Öyle yıllarca aldatılmışım ruhum duymadı diyene de inanmam. Ayyuka çıkınca göz yumdum napıyım diyemiyor herkes.

Fkfkdeks hayır söylemeyi düşünmüyor sanırm
Dedimya bu kadar çok merak ediyorsanız özel mesaj atın. Kapalıymış mesaja. Aktif olmadığım için farkında değildim açtım. Dalga geçmek için yazmak isteyen ciddi ciddi konuşacak olmayan yazmasın lütfen. Buyurun

Kocamın peşini bırak!

adamın adını soyadını yaz bari de ifşalansın. belki kapanır defter öyle

Anlatmak istemiyorum. Karısı isterse bana ulaşır o sorar soracaklarini
Karısı seni biliyor yani.
Anlayamadığım, karısının burada üye olduğunu mu dusunuyorsunuz?
Yoksa evli bir erkek bana bunu yapti, kocalariniza inanmayin, dikkatli olun, guvenmeyin mi demek istiyorsunuz?

Ruhum salmaya müsait değil.
Kullanmasam dahi bileceğim, işe yaracağı gün olur.
Ki yakın zamanda bir şeytan dürttü, aylarca izledim, sonuç sıfır. Arada gelir bana sırf evliliğimle alakalı değil arkadaşlıklarımda da ‘kesin bu bir halt karıştırıyor’ hissiyatı ile olaya dikkat kesilirim.
Kendi manyaklığımı başkasına yansıtmanın manası yok, şahsi ruh hastalıklarım meraklarım var

Bir de şu var mesela, şuan aldatılan her şeyin açıkta olduğu bir arkadaşımız var.
Metres adamın çevresiyle ahbap, adam boşanmak istiyor seni sevmiyorum diyor, yok anam arkadaşımız bırakmıyor.
Kızın annesi, kardeşleri herkes ikna etmeye çalışıyor adam aldatıyor işte anla diye.
Bizimki yatakta görse üşüdü de girdi fesatsınız der

Şu metreslik bana çok garip geliyor. Burada gelipte linç dağıtmayacağım sadece şunu anlamıyorum mesela ben kıskanç bir insanım ilişkide yani eminim seven her kadının içinde kıskançlık vardır sadece benim olacak sevdiğim adam gibi bu hepimizde vardır diye düşünüyorum. şimdi metres olunca diyelim karşı tarafı seviyor haliyle seviyordur ki bu ikili ilişkiye başlamış metres ama yani “esas kadın” karısı mesela yani ben kadınlığıma bunu Yediremem hani Yemişim ay karısına üzüldüm ay çocuğuna üzüldüm hani o klişelere hiç girmek istemiyorum çok klasik çok klişe her şeyi geçtim esas kadın kimliği çok farklı direkt onur kırıcı gurur kırıcı bir şey, açıkçası esas olmadığım durumu sevemiyorum da. Bana bu yüzden çok ilginç geliyor onların psikolojileri. öyle metresler var ki sadece üçüncü kadınları kıskananlar falan çok değişik kafa.. ne bileyim esas kadın değilsin ya böyle dış kapı mandalısın yan rolsün falan garip sırf bu bakış açısından baksa bile kimse metresi olmaz

Ya ahahahah o kadar da değil. Arkadaşınız rahatı bozulsun istemiyor, biliyor neyin ne olduğunu. İyice ayyuka çıktığında kaçacak yeri kalmayacak, yıllarca aldatılmışım ruhum duymamış diye gezecek. Aman ellemeyin kazara mazara ortaya dökülür, ömürlük düşman yapar sizi.

Bilin bakalım ortalığa pimi çekip bombayı hangi işgüzar attı?

Büyük bir kısmı parayı bu yazdıklarınında , etiğinde önüne koyuyor diğer kısmı konu sahibi gibi kendine yenik.

Siyahi biri mi herşey çıkabilir.

Kemalin ahvali cok iyi durumda benimde keyfim cok iyi durumda.
Yardım yada akıl istemeyen insana zoraki akıl vermek? Komik sadece
Ayrıca bi insanın aldatılıp, evliliğine devam etmesi icin ki 2 aylık evliyim, evlilik öncesi yaptıgım biseyden bahsediyoruz. Ancak mecbur, kendi ekonomik özgürlügünğn olmaması vs burada akıl veren ablalardan biri aile apartmanında yasayan bi zavallı :)
Ben kimden akıl almam icin cok iyi isler hayatta basardıgından emin olmam lazım
Ben ancak öyle birinden akıl alırım.
Burada ki nick name’lerden ancak köpeğimin cisi icin akıl alırım o kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…