- 19 Mayıs 2020
- 46.617
- 208.809
- 548
- Konu Sahibi birakisina
-
Ooo ümstad nettin sen ya?Yahu demeyecektim de neyse, çip mip hikaye.
Tlfnu eline geçirdiğin an ‘farklı bir yüz tara’ dan kendi suratını tanıtıyorsun, ardından wp dan kendi telefonuna anlık konum paylaşıyor onu sürekli hale ayarlıyor ve o telefondan kendinden sili ayarlıyorsun.
Bu kadar.
Yürüdü mü, taksiyle mi gitti, wp da gizlenen klasör mü var, tlf kart dökümleri bilmem ne her şey elde, dert tasa yok
Sıfır zahmet yani.
Ayrıca akıllı saat, kulaklık kullanıyorsa bir kere kendi tlfnunuzdan bağlantı kurmanız yeter, cihaz bul uygulamasına düşer aksesuar ve yine anlık canlı konum görürsünüz.
İhtiyacı olan varsa buyursun, dev hizmet ayağınıza geldi bacılar
Arkadaş arkadaşın p… dir derler ayrıca
Peki şimdi verdimi bas harfiniDaha değil
Fkfkdeks hayır söylemeyi düşünmüyor sanırmPeki şimdi verdimi bas harfini
Benim ex kocami diyecem ama iki cocogum yokFkfkdeks hayır söylemeyi düşünmüyor sanırm
Dedimya bu kadar çok merak ediyorsanız özel mesaj atın. Kapalıymış mesaja. Aktif olmadığım için farkında değildim açtım. Dalga geçmek için yazmak isteyen ciddi ciddi konuşacak olmayan yazmasın lütfen. BuyurunFkfkdeks hayır söylemeyi düşünmüyor sanırm
Kocamın peşini bırak!Dedimya bu kadar çok merak ediyorsanız özel mesaj atın. Kapalıymış mesaja. Aktif olmadığım için farkında değildim açtım. Dalga geçmek için yazmak isteyen ciddi ciddi konuşacak olmayan yazmasın lütfen. Buyurun
adamın adını soyadını yaz bari de ifşalansın. belki kapanır defter öyleÖmrüne ömrümü veririm dediğim sevgilimin evli olduğunu öğrendim. Ve o ukala bir şekilde kendini savunmaya devam ediyor. Öfkem geçmiyor, içim soğumuyor. Bana çektirdiklerini gerçekten anlamadığı sürece bu defteri kapatmak istemiyorum!
Karısı seni biliyor yani.Anlatmak istemiyorum. Karısı isterse bana ulaşır o sorar soracaklarini
Ruhum salmaya müsait değil.Ooo ümstad nettin sen ya?Bunlar bile fazla geldi bana, hiç kafamı yoramam. Hayatı basit yaşıyorum ben. Yaparsa önüme gelir o bi şekilde. Aynı yatakta yattığım adamın her şeyini bilicem, ne mok yediğini mi bilemeyeceğim? Öyle yıllarca aldatılmışım ruhum duymadı diyene de inanmam. Ayyuka çıkınca göz yumdum napıyım diyemiyor herkes.
Ya ahahahah o kadar da değil. Arkadaşınız rahatı bozulsun istemiyor, biliyor neyin ne olduğunu. İyice ayyuka çıktığında kaçacak yeri kalmayacak, yıllarca aldatılmışım ruhum duymamış diye gezecek. Aman ellemeyin kazara mazara ortaya dökülür, ömürlük düşman yapar sizi.Ruhum salmaya müsait değil.
Kullanmasam dahi bileceğim, işe yaracağı gün olur.
Ki yakın zamanda bir şeytan dürttü, aylarca izledim, sonuç sıfır. Arada gelir bana sırf evliliğimle alakalı değil arkadaşlıklarımda da ‘kesin bu bir halt karıştırıyor’ hissiyatı ile olaya dikkat kesilirim.
Kendi manyaklığımı başkasına yansıtmanın manası yok, şahsi ruh hastalıklarım meraklarım var
Bir de şu var mesela, şuan aldatılan her şeyin açıkta olduğu bir arkadaşımız var.
Metres adamın çevresiyle ahbap, adam boşanmak istiyor seni sevmiyorum diyor, yok anam arkadaşımız bırakmıyor.
Kızın annesi, kardeşleri herkes ikna etmeye çalışıyor adam aldatıyor işte anla diye.
Bizimki yatakta görse üşüdü de girdi fesatsınız der
Bilin bakalım ortalığa pimi çekip bombayı hangi işgüzar attı?Ya ahahahah o kadar da değil. Arkadaşınız rahatı bozulsun istemiyor, biliyor neyin ne olduğunu. İyice ayyuka çıktığında kaçacak yeri kalmayacak, yıllarca aldatılmışım ruhum duymamış diye gezecek. Aman ellemeyin kazara mazara ortaya dökülür, ömürlük düşman yapar sizi.
Bilin bakalım ortalığa pimi çekip bombayı hangi işgüzar attı?
Şu metreslik bana çok garip geliyor. Burada gelipte linç dağıtmayacağım sadece şunu anlamıyorum mesela ben kıskanç bir insanım ilişkide yani eminim seven her kadının içinde kıskançlık vardır sadece benim olacak sevdiğim adam gibi bu hepimizde vardır diye düşünüyorum. şimdi metres olunca diyelim karşı tarafı seviyor haliyle seviyordur ki bu ikili ilişkiye başlamış metres ama yani “esas kadın” karısı mesela yani ben kadınlığıma bunu Yediremem hani Yemişim ay karısına üzüldüm ay çocuğuna üzüldüm hani o klişelere hiç girmek istemiyorum çok klasik çok klişe her şeyi geçtim esas kadın kimliği çok farklı direkt onur kırıcı gurur kırıcı bir şey, açıkçası esas olmadığım durumu sevemiyorum da. Bana bu yüzden çok ilginç geliyor onların psikolojileri. öyle metresler var ki sadece üçüncü kadınları kıskananlar falan çok değişik kafa.. ne bileyim esas kadın değilsin ya böyle dış kapı mandalısın yan rolsün falan garip sırf bu bakış açısından baksa bile kimse metresi olmaz
Kara Murat benim olayına döndüKarısı o değil!
Benim, ben!
Tır soferi deyince instada bana yazarak tanıştığım, kısa süreli lafladığım biri aklıma geldi, tır soforuyum diye fotolar atardı ama hiç video call yapmazdı.
Sonradan ortaya çıktı ki nijeryada köy rahibinin oğluymuş
Tır soferi deyince instada bana yazarak tanıştığım, kısa süreli lafladığım biri aklıma geldi, tır soforuyum diye fotolar atardı ama hiç video call yapmazdı.
Sonradan ortaya çıktı ki nijeryada köy rahibinin oğluymuş
Aynen, bu ikinci oldu bu arada, beyaz batılı adamların profillerinden yazıyorlar, dertleri ne tam olarak bilmiyorum.Siyahi biri mi herşey çıkabilir.
Kemalin ahvali cok iyi durumda benimde keyfim cok iyi durumda.Herşeyi çok bilmiyoruz özgüvenimiz var abla hani sende olmayan bir alemin akıllısı sensin adam aldatcaksa aklının gelmeyeceği hayal bile edemeyeceğin yerde seks yapılıyor bilgin olsun.herşeyin olsa özgüvenin yok benim de 3 evim var sidik mi yarıştırcaz konuyu nerden aldın nereye getirdin? Banlandırcak illa milleti. Hala laf sokma derdinde ya. Mağdur kadın edebiyatıymış komik şey seni önemli işlerin vardır ses kayıtlarını dinle hele sen Kemal'inin ahvali ne durumda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?