senin kocan 'asla aldatmaz' ise; beni 3 yıldır karısıyla aldatan kimin kocası?

Evet saçma biseyler var zaten. Ama anlattığım her şey doğru. Ama anlamak istemeyen dolu burası. İnsan gibi samimi bir şekilde yargılamadan soru sorulsa
Açıklama yapicam. Yapmakta isterim. Ama genelde saldırma peşindeler. Madem o kadar asagiliyorsunuz o kadar basit görüyorsunuz bu basit aşağılık insanın aşağılık konusunu neden takip ediyor okuyor ve üstelik yorumlar yapıyorsunuz? Burada da bayağı çelişkiler var.

E ben soruyorum anlatmak istemiyorum diyosun karisi misin diuosun
Umuma açık anlatmak istemiyorum daha fazla. Gerçekten cevap istiyorsanız özelden yazabilirsiniz. Ama önce karısı misiniz değil misiniz belirtmeniz gerek

Umuma açık anlatmak istemiyorum daha fazla. Gerçekten cevap istiyorsanız özelden yazabilirsiniz. Ama önce karısı misiniz değil misiniz belirtmeniz gerek
Ay degilim yahu. Ayrica de ki karisiyim ne bilcem kocam beni senle mi aldatiyo. Adamla ilgili hic bi detay vermedin ki

Yani seven insan bunu yapar. Benimde gördüğüm örnek var.

Cnm konu baslıgınu tak diye anladım.
Benim kocam aslaa aldatmaz diyenlerin ( bilahare ciftli tanısık olduklarımızı) esimin telefonunu her patlattıgımda o konusmalarda benim de arkadasım olan kızların eşlerinin esime bu gece bizi söyle idare et böyle idare et diye attıgı mesajları belki 100 kez gördüm, cevremde tecrübe ettim.
Ve asla aldatmaz imajı özellikle cizen adamların daha cok aldattığını da gördüm
Stajımda da en cok gelen danısanlar( hastalar) da aldatma konusunda basvuranlarda benim kocam aslaaa yapmazdı nasıl yaptı diye geliyorlar.
Uzun uzadıya acıkladım neden bende bilmiyorum
Size cok gecmis olsun
Emin olun o karısı o adamı affedecek
Lütfen gelismeyi bana da yazın
Takipteyim

Suçu karşıdaki aramayacak kendine bahane arayan kadın profili. İki gün sonra çoğ aşığım diye koşarsınız zaten

Senin kocani da onlar idare ediyodur heralde. Karsilikli olur bu isler

Ozelden yazacak kadar neden senin sanal askini merak edelim ki okuyup geciyoruz oyle cok sey etme bence. Karisini mi ariyorsun? Ben karisiyim bana soyle ama ozelim kapali burada konusalim.

E ben soruyorum anlatmak istemiyorum diyosun karisi misin diuosun

Korkmaya başladım konu sahibi değişik bir dünya da yazma valla Fransız adam Fransız alooo eşi. Fransızca muhabbet edip camera da show mu yaptın? yani

Evet saçma biseyler var zaten. Ama anlattığım her şey doğru. Ama anlamak istemeyen dolu burası. İnsan gibi samimi bir şekilde yargılamadan soru sorulsa
Hayatım 3.5 yıl boyunca bu adamla görüşmek istemedin mi orayı anlamadım.
3.5 sene ya dile kolay yani.
30 yaşlarında bir kadınsın.
Bu adam kim ne nasıl bir tip biz niye görüşmüyoruz demedin mi .

Yok aldatilmadim. Aksine benim telefonum çocuğun yanında eşimin telefonu bendedir . Öyle bir şüphe dahi duymadim bugüne kadar. Ben bu aşkı bırakamama olayını anlayamıyorum. Yok yani aklim almjyor. Çözümü belli devam edeceksiniz tedaviye iletişim asla kurmayacaksiniz . Başka çözüm mü var ? Ben çok realist bir insanım mesela burda zaman zaman bana sen çok kötüsün diyorlar. Hayır arkadaşım bazi şeyler bilgisayar gibidir 0 ve 1 yani . Grisi yoktur . Doğru ve yanlışlar flulaşmaz. Öyle olursa sizdeki gibi denge şaşar . Sizin boş vaktiniz çok mu aklınızı dagitacak bir iş yapın mesela

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…