- 13 Nisan 2017
- 4.931
- 11.164
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gerçekleşmiş canım duan , sayende bende yazıyorum Ya Rabbim seneye bu zamanlar bebeğim veya bebeklerim yanımda ve sağlıklı olsunlar. Ben onlaraı uyutmaya çalışıyor olayım. AminnnŞuan orucun son günlerindeyiz, zaman geçsin diye bir o yana bi bu yana devriliyorum, aşkısı görevde akşama gelcek inşallah
Seneye bugün notumu tekrarladığımda kucağımda bir bebiş süt bekliyo olsun amin hadi bakalım geçsin zamaaan
inşallah canım benim cinsiyetini öğrenince de yaz merak ederim ,Amin inşallah canım sende sağlıkla kucağına al inşallah hepbirlikte
Allah razı olsun canım inşallah dilediğin olur senin de beraber büyütelim haberlerini verirsin sendebir an önce inşallah herkese nasip olsun bu büyük mucize şükürler olsunGerçekleşmiş canım duan , sayende bende yazıyorum Ya Rabbim seneye bu zamanlar bebeğim veya bebeklerim yanımda ve sağlıklı olsunlar. Ben onlaraı uyutmaya çalışıyor olayım. Aminnn
Yazarım tabi ki canıminşallah canım benim cinsiyetini öğrenince de yaz merak ederim ,
İnşaallah sende sağ salim kucağına alırsın inşallahAllah razı olsun canım inşallah dilediğin olur senin de beraber büyütelim haberlerini verirsin sendebir an önce inşallah herkese nasip olsun bu büyük mucize şükürler olsun
Amin canım allahın izniyleİnşaallah sende sağ salim kucağına alırsın inşallah
Bunu yazdığımda İş için belirsiz bir süre farklı bir şehirdeydik ve Allah için o şehri hiç sevmemiştim. Ekim gibi Trabzon'a döndük ama şu anda ev ve bebek konusunda gelişme yok. Bakalım 18 temmuza bir ay kalmış. Nasipte ne olur Allah bilir bekleyelim görelim hayırlısıyla18 temmez 2020
Trabzondayız, Çok istediğim sahildeki o evi aldık ve anne oldum miniş miniş sevimli bir erkek bebeğim var.
Nurov , hayırla sağlıkla 9 ayı tamamlayıp kucağına da alırsın inşallah.Ah be zaman bu konuyu açtığımı bile unutmuşum bildirim gelince hatırladım ve olmadı yazdığım dilediğim şey, bebek. Tüp yaptık transfer oldum bebeğim şuan benimle ama benimle kalacak mı bilmiyorum, bekliyorum, seneye bugün onunla oyun oynuyo olmak dileğiyle..
Amiin çok teşekkür ederim sizin de yazdığınız dilekleriniz dualarınız olsun inşallahNurov , hayırla sağlıkla 9 ayı tamamlayıp kucağına da alırsın inşallah.
Kendimle beraber buradaki herkes için amin.Amiin çok teşekkür ederim sizin de yazdığınız dilekleriniz dualarınız olsun inşallah
Çok tebrik ederim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bu duyguyu benim gibi bekleyen herkese nasip etsin inşallahBugün gebelik haberimi aldım şükürler olsun, seneye bugün kucağımda olsun demeye geldim, rabbim kimseye aratmasın çok zor süreçlerden geçtik, onu bize bağışlasın Allah, çok şükür
İnşallah kimseye aratmasın Allah çok teşekkür ederim darısı size olsunÇok tebrik ederim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bu duyguyu benim gibi bekleyen herkese nasip etsin inşallah
Yaa konuya yeni denk geldim. Tek tek okurken bu mesajınızı yeni gördüm ve nasıl sevindim anlatamam. Allah size bağışlasın, sağlıkla kollarınıza alın inşallah.Bugün gebelik haberimi aldım şükürler olsun, seneye bugün kucağımda olsun demeye geldim, rabbim kimseye aratmasın çok zor süreçlerden geçtik, onu bize bağışlasın Allah, çok şükür
Amin inşallah daha geçen gün yazdım buraya seneye bebisimizle tatildeyiz diye inşallah oldu diye tekrar yazmak nasip olur❤İnşallah kimseye aratmasın Allah çok teşekkür ederim darısı size olsun
Çook teşekkür ederim amin, inşallah sizin de sırasıyla mutluluklarınızı yaşarız yazın mutlaka buralara o güzel haberleriniziYaa konuya yeni denk geldim. Tek tek okurken bu mesajınızı yeni gördüm ve nasıl sevindim anlatamam. Allah size bağışlasın, sağlıkla kollarınıza alın inşallah.
Ben de seneye yarın nişan için hazırlık yapıyor olurum inşallaaahh :)
Çok isterim, inşallahÇook teşekkür ederim amin, inşallah sizin de sırasıyla mutluluklarınızı yaşarız yazın mutlaka buralara o güzel haberlerinizi
Dilekleri olanlar mutlu oldum herkeseİnsallah oglum dogmus olcaak artik havalarda sıcak olur parka gideriz hepinizin.dileği gercek olur insallah