Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Insaallah canim bende ayni duyguyu tatmak isteyenlerdenimİnşaAllah 3 aylık bebeğimi büyütüyor olurum
İnşaAllah kuzummm ya ah ah bu ay hamile olsak ne güzel olurInsaallah canim bende ayni duyguyu tatmak isteyenlerdenim
Keske cano ne zamandır istiyirsun ben 8sene olucak istiyirum 1dusuk yasadimİnşaAllah kuzummm ya ah ah bu ay hamile olsak ne güzel olur
Kuzum martta denemelere başladık halâ yok bi şeyKeske cano ne zamandır istiyirsun ben 8sene olucak istiyirum 1dusuk yasadim
Hayırlısı canim benim rabbim sevdigini sinarmis seninki yeniymis ben sabrida sukrude birakmadim insaallah seninki yillar surmez tez zamanda kavusursun minigineKuzum martta denemelere başladık halâ yok bi şey
Canım benim inşallah olacak. Eltimin de yeni bebeği oldu tüp bebek tedavisiyle. Umutsuz olma olur muAh be zaman bu konuyu açtığımı bile unutmuşum bildirim gelince hatırladım ve olmadı yazdığım dilediğim şey, bebek. Tüp yaptık transfer oldum bebeğim şuan benimle ama benimle kalacak mı bilmiyorum, bekliyorum, seneye bugün onunla oyun oynuyo olmak dileğiyle..
Umudum çok ama yıkıntısı da çok olurya böyle olunca ondan korkuyorum inşallah boşadır hepsi diner artık bu hasret başka bir dileğim yok AllahtanCanım benim inşallah olacak. Eltimin de yeni bebeği oldu tüp bebek tedavisiyle. Umutsuz olma olur mu❤
Allah razı olsun sizin de ne dileğiniz varsa versin inşallah çok teşekkür ederimNurov bi gözüm ağladı bi gözüm güldü okurken. Tebrik ederim öncelikle. Allah sağlıcakla kucağınıza alıp, mutlu günlerini görmenizi nasip etsin inşallah.
Uzun zamandır kendime mektup yazmak fikri dönüyordu kafamda, ama hep erteledim.
Bakk nurov ne demiştim ben sana çok ama çok sevindim kuzum Allah kucağına almayı nasip etsin insBugün gebelik haberimi aldım şükürler olsun, seneye bugün kucağımda olsun demeye geldim, rabbim kimseye aratmasın çok zor süreçlerden geçtik, onu bize bağışlasın Allah, çok şükür
Yaa evet canım valla hissetmiştin resmen çok şükür rabbime isteyen herkese nasip etsin inşallah çok mutluyumBakk nurov ne demiştim ben sana çok ama çok sevindim kuzum Allah kucağına almayı nasip etsin ins❤
Gözünüz aydın , Allah bağışlasın tamamına erdirsinBugün gebelik haberimi aldım şükürler olsun, seneye bugün kucağımda olsun demeye geldim, rabbim kimseye aratmasın çok zor süreçlerden geçtik, onu bize bağışlasın Allah, çok şükür
Amin inşallah canım sende sağlıkla kucağına al inşallah hepbirlikteGözünüz aydın , Allah bağışlasın tamamına erdirsin