Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Senet yaptınız mı canım.Biz güzellik merkezinde cilt bakımı için 12 seanslık bir sözleşme yaptık. 4 taksit şeklinde. Ödedikçe ödendi diye imza atıyorum. Sormak istediğim şey ödeme bitince bu belgeyi istemeli miyim?
Hayır almadımImza attiginiz seyin kopyasini almiyor musunuz? Sozlesmenin de bir kopyasi sizde olmali.
İşte altta şu kadar ödenecek diye yazıyor. Üstte de Taksitlere bölmüşler. Ben ödendi diye imzalıyorum. Onlar da hemen yanına aldık diye imza atıyor.Senet yaptınız mı canım.
Sözleşme yapmışsınız bunların bir kopyası ilk imzaladigin zaman sana verilirİşte altta şu kadar ödenecek diye yazıyor. Üstte de Taksitlere bölmüşler. Ben ödendi diye imzalıyorum. Onlar da hemen yanına aldık diye imza atıyor.
Ödeme bitince o belgeye ödeme bitti mi yazacaklar. Onlarda mı kalacak ben mi isteyeyim vermezlerseSözleşme yapmışsınız bunların bir kopyası ilk imzaladigin zaman sana verilir
He vermedilerse sen söyle bir kopyasini alayım diye.odemeler bittiğinde ödeme bitti diye imza atsınlar.sorun olmaz.
Zaten yanında odediginiz yazıyor ya.zaten 4 taksit.odendi diye imza atıyorlar.onun kopyasını alın orada ne kadar ödendiği toplam yazar.Ödeme bitince o belgeye ödeme bitti mi yazacaklar. Onlarda mı kalacak ben mi isteyeyim vermezlerse
Kopyasını verecekler sen söylersen verirler.aslini vermezler.Ödeme bitince o belgeye ödeme bitti mi yazacaklar. Onlarda mı kalacak ben mi isteyeyim vermezlerse
Hayır hiç makbuz vermiyorlar. Ama hep karttan ödedim. Ordan belli oraya ödeme yaptığım. Senet sonuçta borcum bittiyse almam gerekir diye düşünüyorum.Zaten yanında odediginiz yazıyor ya.zaten 4 taksit.odendi diye imza atıyorlar.onun kopyasını alın orada ne kadar ödendiği toplam yazar.
İsteseniz verirler sorun olmuyor orada.
Odedikfe makbuz vermiyorlar mi onları saklamaniz da işe yarar.
Hayır almadım![]()
Karttan ödedim hep. Ordan belli oraya ödediğim. Bir de zaten borca imza attığım belgenin üst kısmında taksitler yazıyor. Ben ödedim diye imzalıyorum. Onlar da yanına aldık diye imzalıyor. Hepsi aynı kağıtta.Odemediniz deseler nasil ispat edeceksiniz? Odediginize iliskin tum dekontlari almaniz gerekir.
Sozlesmenin kopyasi da ayni sekilde sizde olmali.
Bu isler riskli seyler. Dikkat edin.
Evet haklısınız. Ama elden ödemedim zaten kredi kartından ödedim. Orda kayıtlı ödemelerim en azından.Makbuz, fiş filan bi şey almalısınız.
Aynen öyle ödemem bittiği zaman bir kopyasını iste.odeme bitti yazmasalarda olur.orada ne kadar odedigin görünsün yeterli.Ben şimdi kalan ödemeyi tek seferde yapıp sözleşmeye ödeme bitti diye yazmalarını kontrol edeceğim. Sözleşmeyi isterim yok vermiyoruz falan derlerse aynen bi kopyasını bana vermelerini isterim.Cemoos doğru mu:)
Karttan odediysen hiç bişey olmaz canım.sana bişey vermeseler bile odemedin diyemezler o zaman.Hayır hiç makbuz vermiyorlar. Ama hep karttan ödedim. Ordan belli oraya ödeme yaptığım. Senet sonuçta borcum bittiyse almam gerekir diye düşünüyorum.
Teşekkür ederim aynen kalan ödemeyi de karttan yapayım yineKarttan odediysen hiç bişey olmaz canım.sana bişey vermeseler bile odemedin diyemezler o zaman.