İğne de kullanmistim bundan iki yil once daha sonra hap kullandim.Yine Doktora gitmeliyim iğne isterim.Hap değil de iğne kullanın iğneside var daha etkili olur iğnesi.
Son düzenleyen: Moderatör:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İğne de kullanmistim bundan iki yil once daha sonra hap kullandim.Yine Doktora gitmeliyim iğne isterim.Hap değil de iğne kullanın iğneside var daha etkili olur iğnesi.
İğne de kullanmistim bundan iki yil once daha sonra hap kullandim.Yine Doktora gitmeliyim iğne isterim.
Evet cok dusuk ayaga kalkamayacak kadar Et tüketiyorum ama genel olarak yemek tüketen biri olmadigim icin hep bana kiziyorlar ve bu benim elimde degil obur olmak istiyorum hep olanlara özeniyorumCok mu dusuk degerleriniz ?
Annemde yillardir hap kullaniyo ve et tuketimi cok fazla . Ben yillardir bu sekilde tuketmesini anlatiyorum dinlemiyo enson dr siz et yemiyo musunuz nasil yiyosunuz diyince kizdi simdi uyguluyo
Sizde soyleyinde bi kizsinlar :)
Çok teşekkür ederim canim. Evet bende mide raharsizligi gastrit var ama doktora yıllardır gitmeme rağmen bana bu durumu söylemediler poset poset hap aldim en cok iki ay uc ay etki etti haplar bitince. Bende az once internetten arastirinca yeni farkettim.Gittigim doktora bu sefer ben anlatmaliyim durumu artikk.Canim öncelikle gecmis olsun.Midede gastrit gibi hastsliklar varsa kamyon dolusu et yesen midedeki B12 vitamini emilimini yapan madde olmadigindan hic ise yaramaz.haplarda emilmez.sadece igneyle yada dil altı B12 haplari var.onlarla toparlayabilirsin.Annemde var.B12 depolari bostu.haftada1 igne oldu.depolar doluncs ömür boyu ayda 1 dodex igne olacaksin dedi dr.yani bitmiyor tedavi.omur boyu surecek.belki sizdede boyledir durum
Kansızlık,tiorit,şeker bunlara baktırdın mı hiç.Çok teşekkür ederim canim. Evet bende mide raharsizligi gastrit var ama doktora yıllardır gitmeme rağmen bana bu durumu söylemediler poset poset hap aldim en cok iki ay uc ay etki etti haplar bitince. Bende az once internetten arastirinca yeni farkettim.Gittigim doktora bu sefer ben anlatmaliyim durumu artikk.
Selam arkadaslar ne olur bu konuda yardim edebilecek arkadaslar bana bir yol gostersin.
4,seneye yakındır B12 vitamin eksikligiyle mücadele ediyorum, ilaclar ,doktorlar ,besinler her yontemi denedim.Ama hala aşamiyorum doktor ilac veriyor tuketiyorum toparlaniyorum bir sure sonra yine ayni.Arastirmadigim yer kalmadi zayif oldugum icin uzerimde cok etkisi var.Çok cabuk yoruluyorum hep halsizim diş etlerim ağzim yara bere icinde ve en onemlisi B12 vitamin eksikligi beyin hucrelerinide cok etkiliyormus.Sinirlerim cok bozuk biri dokunsa ağlicam vucüdumda ağrı sızı moralim hep bozuk.Enson tedavimde doktor 10 miligramlikantidepresan vermisti.Geceleri uyku uyuyamadigim icin..
Sizin önerilerinizi bekliyorum..
Şimdi gercekten anladim.gecenlerde soguk alginligindan dolayi cok C vitamini aldim iyilestim.Ve aradan bir hafta gecmeden B12 vitamin eksikligim beni dibe vurdu.Eki Görüntüle 1964138
bir c vitamini tabletinin prospektüsünden...
Eki Görüntüle 1964139
bu da prof metin özatanın yazısından...
Evet baktirdim kansizlik ve mide rahatsizligi gastrit var.Kansızlık,tiorit,şeker bunlara baktırdın mı hiç.
Evet rahatsizligi artinca oluyor intiharabile yöneltiyor sinirselcok kotu bir durum ama en az 10 miligram oda cok az sıklıkta olmalıymış.ayrıca aldığın başka ilaç varsa bu da emilime engel oluyor olabilir, diyabet ilaçları falan, ve bence antidepresanı bırakma sıklıkla ikisi beraber yazılıyormuş, b12 eksikliği depresyona da sebep oluyormuş çünkü
Anladım annem şeker hastası b12-kansızlık var iğne kullandı düzeldi ama şimdi hap vermiş doktoru ara sıra eksik çıkıyor bunun yanı sıra kan hapı vermiş doktor ve mide rahatsızlığı var gastirit doktoru yanlış hatırlamıyorsam demir hapı-mide hapını vs aynı anda kullanma demiş.Annem de bu demir-mide-b12 bunları aynı anda kullanmıyor senin de böyle olabilir .Evet baktirdim kansizlik ve mide rahatsizligi gastrit var.
Aksine her tedavi oldugumda doktor hepsini beraber verip kullan diyordu.Kansizlik,gastrit ve B12 vitamini ilaclarini hep ayni anda kullandimAnladım annem şeker hastası b12-kansızlık var iğne kullandı düzeldi ama şimdi hap vermiş doktoru ara sıra eksik çıkıyor bunun yanı sıra kan hapı vermiş doktor ve mide rahatsızlığı var gastirit doktoru yanlış hatırlamıyorsam demir hapı-mide hapını vs aynı anda kullanma demiş.Annem de bu demir-mide-b12 bunları aynı anda kullanmıyor senin de böyle olabilir .
Teşekkür ederim.Buğdayı bilmiyordum tüketmeye çalisicam.b12 en çok buğdayda var. bildiğimiz buğday... haşlayıp salata yada nohutla bir şeyler yapıp yiyebilirsin.
muhtemlen vitamin emilimi yapmıyor vücudun...
nar özü (ekşisi değil), keçiboynuzu pekmezi vs yiyebilirsen farkı görürsün inşallah.
sen denize girip güneşleniyor musun ?Selam arkadaslar ne olur bu konuda yardim edebilecek arkadaslar bana bir yol gostersin.
4,seneye yakındır B12 vitamin eksikligiyle mücadele ediyorum, ilaclar ,doktorlar ,besinler her yontemi denedim.Ama hala aşamiyorum doktor ilac veriyor tuketiyorum toparlaniyorum bir sure sonra yine ayni.Arastirmadigim yer kalmadi zayif oldugum icin uzerimde cok etkisi var.Çok cabuk yoruluyorum hep halsizim diş etlerim ağzim yara bere icinde ve en onemlisi B12 vitamin eksikligi beyin hucrelerinide cok etkiliyormus.Sinirlerim cok bozuk biri dokunsa ağlicam vucüdumda ağrı sızı moralim hep bozuk.Enson tedavimde doktor 10 miligramlikantidepresan vermisti.Geceleri uyku uyuyamadigim icin..
Sizin önerilerinizi bekliyorum..