Evet yemeklerde hic ayırımcı degilim.Sadece çok az yiyen biri olmaktan şikayetçiyim.beslenmen nasil yerince B12 olan gidalari yiyormusun?
Aynı sorun bendede var ..gitmediğim doktor kalmadı artık o düştükçe iğne ile toparlıyoruz..Selam arkadaslar ne olur bu konuda yardim edebilecek arkadaslar bana bir yol gostersin.
4,seneye yakındır B12 vitamin eksikligiyle mücadele ediyorum, ilaclar ,doktorlar ,besinler her yontemi denedim.Ama hala aşamiyorumdoktor ilac veriyor tuketiyorum toparlaniyorum bir sure sonra yine ayni.Arastirmadigim yer kalmadi zayif oldugum icin uzerimde cok etkisi var.Çok cabuk yoruluyorum hep halsizim diş etlerim ağzim yara bere icinde ve en onemlisi B12 vitamin eksikligi beyin hucrelerinide cok etkiliyormus.Sinirlerim cok bozuk biri dokunsa ağlicam vucüdumda ağrı sızı moralim hep bozuk.Enson tedavimde doktor 10 miligramlikantidepresan vermisti.Geceleri uyku uyuyamadigim icin..
Sizin önerilerinizi bekliyorum..
Et seviyor tüketiyorum.Korkarim bu bende hastalik haline geldi besinlerle aşılmıyorB12 sadece hayvansal gidalarda var en cokta ciğerde eğer et tuketmiyoson hep eksik olur
Ben hep hap kullandim ve her düştüğünde doktora gitmeden toparlanamiyorum.Aynı sorun bendede var ..gitmediğim doktor kalmadı artık o düştükçe iğne ile toparlıyoruz..
Evet hep dondurucudan tüketiyoruz.Eti ne sekilde muhafaza ediyosunuz?
Eger dondurucuya kaldirip hemen disari cikartiyosaniz yada buzlu buzlu tencereye atiyosaniz emilim olmaz.
O kadar doktor doktor gezdim ki anlatamam hep ilaç aldım.Bir süre sonra yine ayni bu beni cok yipratiyorDoktorun tavsiyesine göre düzenli olarak B12 iğnesi vurulman şart.Bence en önemlisi de iyi bir hematologa gidip sorununa çare bulman nedenini araştırman.
İğne daha etkili tatlım ..hem daha uzun idare ediyor..Ben hep hap kullandim ve her düştüğünde doktora gitmeden toparlanamiyorum.
Besin değerini kaybediyor vitamin oranlari dusuyormus internetten arastirmistim.Dondurduktan sonra tuketmek ve kaynadiktan sonra suyunu dokmek vitamini aliyormus.Nasıl yani emilim olmaz biraz daha açıklar mısınız?
Evet hep dondurucudan tüketiyoruz.
Hap değil de iğne kullanın iğneside var daha etkili olur iğnesi.Ben hep hap kullandim ve her düştüğünde doktora gitmeden toparlanamiyorum.
Besin değerini kaybediyor vitamin oranlari dusuyormus internetten arastirmistim.Dondurduktan sonra tuketmek ve kaynadiktan sonra suyunu dokmek vitamini aliyormus.Nasıl yani emilim olmaz biraz daha açıklar mısınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?