Benim için oldukça önemli bu meselede ne yapmam gerekiyor bilmiyorum? Ben bundan 6 sene önce eski sevgilimle cinsel birliktelik yaşadım. Sonrasında aldattı, onunla konuşup bizi barıştırmaya çalışan kız kuzenime farklı türden yaklaştı. Kız kuzenime aramızda geçen cinsellikten açıkça olmasa da bahsetti. Ve o dönem erkek kuzenim benden hoşlanıyordu muhtemelen. Eski sevgilim bunu kendine yediremeyip onunla konuşmuş, aralarında ne konuşmalar geçti bilmiyorum kavga etmişler galiba. Üzerinden seneler geçti hala öğrenemedim. Erkek kuzenim yıllardır engellemiş beni konuşmuyor. Ailesi de miras kavgası vs ailemle küs ama babam bugün onların uzun zamandır bir şey diyeceklerini ama diyemediklerini söyledi. Yine aklıma geldi bu mesele, eski sevgilim erkek kuzenime anlatmış mıdır aramızda geçenleri? Anlattıysa kuzenim ailesine söylemiştir.
Eski sevgilime yıllar sonra sorsam öğrenebilir miyim? Gerçekten anlattıysa ben bitmişimdir çünkü ailesi bir şekilde aileme söyler. Yine aklıma takıldı bu, yıllardır pamuk ipliğine bağlı yaşıyorum.
Eski sevgilime yıllar sonra sorsam öğrenebilir miyim? Gerçekten anlattıysa ben bitmişimdir çünkü ailesi bir şekilde aileme söyler. Yine aklıma takıldı bu, yıllardır pamuk ipliğine bağlı yaşıyorum.