Senede bir regl oluyorum :(

Civam perçemi içmeyi denediniz mi? Olamadığımda söktürür beni. Birde soğan suyu içebilirsiniz. Bir yakınım soğan suyu içerek hamile kalmıştı.
benim gorumcem de polikistikoverli ama o hafif sekildeydi ve sogan suyuyla gebe kldi benim durumum ona gore daha İlerlemis durumda hormon bozuklugu vs.. polikistik overe dair hersey buram buram var bende

evet goruyorum canim hala yillarca dogum kontrol hapiyla adet duzenlemeye calsti doktorlar ama birakinca sanki vucudum durmuş gibi oldu maalesef kendiligimden asla adet goremez oldum 3 ayda bir sokturucu kullandiriyor doktor mecburen
Kuzum tedavi derken örnek veriyorum hamile kalmak için haplar (klomen+dupaston ),çatlatma iğnesi ,yumurta geliştirici ilaç yahut iğne veya sonraki aşama çok geçmeden aşılama hatta tekrar asılma sonrası da tüp bebek..bende 10 yaşımdan beri yani ilk regl olduğumdan beri pcos tum,senede bir kaç kere adet görürdum vs ... Doktorlar bana da erkenden evlen diyenler oldu ama 30mda evlendim 2 senelik evliyim . Bunun üstüne eşimde de sperm hareketsizligi vs çıktı dahasi evlendik aşılama (6.ayda)+ tüp bebeği daha 10.ayda evliyken yaptırdık ama nasip olmadı kaldı ki benim hormon değerlerim hep güzeldi ,kaliteli yumurtalar çıktı vs 14 yumurtanın 11 i kaliteli idi... Şansım yüksekti doktoruma göre özel deki profa göre ama gerçekten bu iş nasip işi ... Nasip olmadı . Aradan aylar geçti devlette tedavi icin başvurumuzu yaptık, Şuan hamileyim ve aşılama tedavisi için ve Rabbim nasip etti . Demem su ki ben pcosum yahut eşimde infertilite var vs deyip kimse ,sende morelini bozma . Sadece beslenme şeklini değiştirmeye çalış sağlıklı güzel beslen sebze meyve ağırlıklı ,bol bol su iç ve yürüyüş yap . Pozitif düşün ve sınanmış olduğun süreçlerde Allah'a daha da yakınlaşmaya çalış gerisi Rabbimin müjdesi ,darısı her dinleyene nasip olsun inşallah.

Canım bu arada regl ile ilgili adet söktürücü masaj var çok etkisini gören olmuştu youtube birgebeningünlüğü ebru ceylan yaz o videoyu bir dene istersen

Bana umut verdiniz sağ olun rabbim saglikli hayirli evlatlar nasip etsin insallah,
ben bircok doktora gittim Gebe kalmaniz cok zor aşırı polikistiksiniz ilaç tedavisine cevap vermezsiniz kelimesinden bska bsey duymadim. hep adetlerini duzenleme odaginda olup baslarindan savdılar acikcasi. bitkisel kurler denedim spor saglikli beslenmeli hayata basladim bir senem oyle gecti. tabi ayni zamanda hala gidiyorum doktora ben , bana Adet duzenleyici hap verip Kilo verin saglikli beslenin Deyip yolladi Bir klomen denesek dedigimde sonucunun negatif olacagini bildigim tedaviye baslayamam dedi biri sonra Benimde dogal yolla denemedigim sey kalmadi. En son universte hastanesine gittim Doktor iyi hoş aşılama yapalim dedi.bende sevindim tabii aşılama olacagim diye Ama simdide bugun gittigimde doktor yan cizmeye basladi bu ayda birsey olmayacak gibi gorunuyor.Bana verdigi ilaç rahim kalinlastirmamis. Kalinlik 8 mm miş bu sekilde tedaviye baslanamazmis .

doktorun dedigine gore benim gebe kalmam tedavilerle dahi zormuş Hatta olsada bebek yasamazmis bunu üć doktordan da duydum biliyormusun ama pkos disinda bir problemde yok insulin direncinden dolayi kiloluyum Ama suan kilo vermeyede devam ediyorum tabii

Yani ne alaka ? Pcos dışında bir durum yoksa böyle biseyin ilgisi olamaz ki. Eğer kg varsa eğer bayağı kg lusaniz vermeye çalışır ve verirsiniz yeter ki isteyin .

Yani ne alaka ? Pcos dışında bir durum yoksa böyle biseyin ilgisi olamaz ki. Eğer kg varsa eğer bayağı kg lusaniz vermeye çalışır ve verirsiniz yeter ki isteyin .
umut veren doktor gormedim alay eder gibi davrandilar ama sagliksizda olsa bir kez gebe kaldim bana ihtimal vermeyen doktora gidip muayne oldum şok olduydu hatta ama allahin izniyle elimden geleni yapip yine kalmaya ugrasicam

umut veren doktor gormedim alay eder gibi davrandilar ama sagliksizda olsa bir kez gebe kaldim bana ihtimal vermeyen doktora gidip muayne oldum şok olduydu hatta ama allahin izniyle elimden geleni yapip yine kalmaya ugrasicam
Canım senin karşına manavdan diploma alanlar çıkmış belli ki tek bir sağlıklı yumurta ile tek bir sperm birleşince Allah yeter ki nasip etsin . Ne kadar cahil dr.lar öyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…