- 20 Ocak 2021
- 1.861
- -146
- 41
-
- Konu Sahibi Pamukpamuk44
Ne?Mudur bey herkesin içinde salak beynini uçuracam senin deyince bir de uyari yazisi yazmış ise geç geliyormuş soruşturma açacakmış.bir de bana tayininde çıkmazsa bunları yaşayacaksın demiştim deyince.sendikami aradım.onlar aradık diyorlar ama sendika mobingi durdurulur mu.bu konularda sendikaya giden var mi
Mudur bey herkesin içinde salak beynini uçuracam senin deyince bir de uyari yazisi yazmış ise geç geliyormuş soruşturma açacakmış.bir de bana tayininde çıkmazsa bunları yaşayacaksın demiştim deyince.sendikami aradım.onlar aradık diyorlar ama sendika mobingi durdurulur mu.bu konularda sendikaya giden var mi
MerhabaMudur bey herkesin içinde salak beynini uçuracam senin deyince bir de uyari yazisi yazmış ise geç geliyormuş soruşturma açacakmış.bir de bana tayininde çıkmazsa bunları yaşayacaksın demiştim deyince.sendikami aradım.onlar aradık diyorlar ama sendika mobingi durdurulur mu.bu konularda sendikaya giden var mi
Cimere yaz hakaretten şikayet edin savc8lığa da bu ne yaa terbiyesizMudur bey herkesin içinde salak beynini uçuracam senin deyince bir de uyari yazisi yazmış ise geç geliyormuş soruşturma açacakmış.bir de bana tayininde çıkmazsa bunları yaşayacaksın demiştim deyince.sendikami aradım.onlar aradık diyorlar ama sendika mobingi durdurulur mu.bu konularda sendikaya giden var mi
Şahit yokCimere yaz hakaretten şikayet edin savc8lığa da bu ne yaa terbiyesiz
Ay şimdi hatırladım. Hep bu probleminiz vardı sizin. Hala aynı işyeri ise ve siz de orada duruyorsanız size diyecek laf kalmamış. Problem sizde de var. Normal değil.Mudur bey herkesin içinde salak beynini uçuracam senin deyince bir de uyari yazisi yazmış ise geç geliyormuş soruşturma açacakmış.bir de bana tayininde çıkmazsa bunları yaşayacaksın demiştim deyince.sendikami aradım.onlar aradık diyorlar ama sendika mobingi durdurulur mu.bu konularda sendikaya giden var mi
Tayinimi yapmadılar.oyle ha diye tayin olmuyor kiAy şimdi hatırladım. Hep bu probleminiz vardı sizin. Hala aynı işyeri ise ve siz de orada duruyorsanız size diyecek laf kalmamış. Problem sizde de var. Normal değil.
Bu üyeyi diğer üyelerin yazdığı yorumlardan biliyorum iş yerinde daha önce neler olmuş ki babasını kocasının dövdüünü biliyorum sadeceHer seferinde karşılıklı olarak ilişkiler nasıl bu boyuta geliyor sizde yahu?
Asıl problemin siz olduğunuzu hiç düşünmediniz mi?Mudur bey herkesin içinde salak beynini uçuracam senin deyince bir de uyari yazisi yazmış ise geç geliyormuş soruşturma açacakmış.bir de bana tayininde çıkmazsa bunları yaşayacaksın demiştim deyince.sendikami aradım.onlar aradık diyorlar ama sendika mobingi durdurulur mu.bu konularda sendikaya giden var mi
Kendisi de geç geliyor artık bedava mesai yapıyorum.bu hafta hastayim ama rapor almami istemedi.hasta hasta se geliyorumEttiği hakaret kesinlikle kabul edilemez ama geç kalıyorsanız o soruşturmayı hak ediyorsunuz ne yazık ki
Sendikamla görüştüm.buradan gitmediğin için bunları yaşıyorsun dediEttiği hakaret kesinlikle kabul edilemez ama geç kalıyorsanız o soruşturmayı hak ediyorsunuz ne yazık ki