- 14 Ağustos 2018
- 19.458
- 72.967
-
- Konu Sahibi Pamukpamuk44
Çünkü aynı okulda hala tayin olamıyor.Neden hep senin başına geliyor acaba problemler
Müdürün sizinle alıp veremediği ne?Mudur bey herkesin içinde salak beynini uçuracam senin deyince bir de uyari yazisi yazmış ise geç geliyormuş soruşturma açacakmış.bir de bana tayininde çıkmazsa bunları yaşayacaksın demiştim deyince.sendikami aradım.onlar aradık diyorlar ama sendika mobingi durdurulur mu.bu konularda sendikaya giden var mi
Konu sahibi öğretmen değil.Siz o okuldan görevlendirme talep etseniz,önce okul araştırın,boşluk olan okulu bulun sonra ilçeye gidin.
Elbet yardımcı olurlar
Geç çıkıyoruz zorla mesai yaptiriyorNeden geç gidiyorsunuz peki bu çok mu sık oluyor ki kavga çıktı?
İnadına yapıyorum.benj zorla mesai bırakıyorMüdürünüz profesyonel değilmiş hakaret ettiğine göre.Ne siz ne müdürünüz liyakat sahibi değilsiniz anladığım kadarıyla.sürekli geç kalmanızdan soruşturma açacağını söylüyorsa geç kalıyorsunuzdur.Özel durumunuz yoksa eğer niye geç kalıyorsunuz?
Konu sahibi öğretmen değil ki. Her gittiği yerde müdüründen mesai arkadaşına bin türlü sorunlar çıkarıp , ortalığı karıştırıp, hiçbir zaman da gerçeği anlatmayan biri.Çünkü aynı okulda hala tayin olamıyor.
5 yıl küçük bir ilçede müdürcülük yapan bir okulda benzer mobingler yaşadım.
Son 3 yıldır kendime geldim.
İdare şansızlığı yaşıyor malesef.
Ha diyincede öğretmenlikte tayin olunmuyor.
Yazılı bir şekilde geç çıkmanız için görevlendirme yazısı yazıldı mı? Yazılmadı ise mesai saatlerinizde işe gidip , mesai saatiniz bitince çıkın.Geç çıkıyoruz zorla mesai yaptiriyor
Sektörünüz nedir?Hakaret ler çok fazla ve hafta sonu mesai kalmamı istiyor.17 30 da cikmamai istemiyor.mesai almıyorum bedava kalmamı istiyor izne cevirmiyor
Öyle olmuyor.mesai ücretlerinin bitti.mesai ücreti almıyoruz.ama mesai kalmanızı istiyor.17.30 da çıkınca da hayatımı zorlaştırıyorYazılı bir şekilde geç çıkmanız için görevlendirme yazısı yazıldı mı? Yazılmadı ise mesai saatlerinizde işe gidip , mesai saatiniz bitince çıkın.
Görevlendirme yok.is neden bitmedi diye baskı yapıyorYazılı bir şekilde geç çıkmanız için görevlendirme yazısı yazıldı mı? Yazılmadı ise mesai saatlerinizde işe gidip , mesai saatiniz bitince çıkın.
Neden herkes sizin hayatınızı zorlaştırıyor?Tayinle gittiğiniz her kurumda problem yaşadınızÖyle olmuyor.mesai ücretlerinin bitti.mesai ücreti almıyoruz.ama mesai kalmanızı istiyor.17.30 da çıkınca da hayatımı zorlaştırıyor
Öyle olmuyor.mesai ücretlerinin bitti.mesai ücreti almıyoruz.ama mesai kalmanızı istiyor.17.30 da çıkınca da hayatımı zorlaştırıyor
Ne iş yapıyorsunuz ki mesai saatinde hele de devlet işinde 8 saatte bitmiyor. Devlette 1 kişinin yapacağı işi 5 kişi yapıyorGörevlendirme yok.is neden bitmedi diye baskı yapıyor